Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Hva er vanlig sex i dag?

  Det var veldig stygt sagt mot de kvinnene synes jeg, men når det er sagt så hender det jo at jeg også ser par hvor jeg på ingen måte skjønner hva den ene ser i den andre. De er nok gode på bunnen selv om de ikke sto i første rekke da utseende ble delt ut tenker jeg.
 3. I dag
 4. http://www.psychiatrist.com/JCP/article/Pages/2017/v78n08/16m11190.aspx?utm_content=buffer079c4&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Anonymkode: a5487...a14
 5. Hva er helfabrikata og halvfabrikata?

  Grandiosa og annen mat som kun trenger oppvarming regnes vel som helfabrikat mens type toro poser som man må tilsette vann/melk/kjøtt er halvfabriakta ettersom jeg har forstått. Vi har alltid ett lager av halvfabrikat mat i hus. Jeg langer en del fra bunnen men siden formen varierer er det greitt å variere hvor mye jeg må tenke og gjøre for å få middagen på bordet.
 6. Mange land og hvert har sin sjarme: Norge pga naturen og enkelheten siden vi bruker campingvogn. Danmark for de store åkrene og fordi jeg kan gjøre meg forstått på norsk. USA så mye likt hjemme men allikevel så anderledes, har og mye familie det som jeg setter stor pris på. Typiske Sydensteder fordi det er deilig å ikke gjøre noe, bare slappe av. Barcelona, en absolutt favoritt pga arkitekturen, kunsten (visste ikke at kunst kunne gjøre så my med meg før jeg kom dit) og de nydelige kirkene. Tyskland, Frankrike og Nederland har bydd på de rareste opplevelsene. Feks å bli jaget på reperbahn sent på kvelden (De likte ikke å få besøk av jenter i flokk).
 7. I går
 8. Lukt fra underlivet

  Hvis det ikke er påvist BV (fiskelukt) så er det ikke et ‘medisinsk’ problem som kan behandles bort. Er det noe i stoffet som medfører lukt? Noen syntetiske stoffer kan medføre lukt. Er det for tett? Endring av truse til en av bomull? Det er bare forslag. Er du sikker på at andre kan lukte det? Spør en god venn. Det er mine enkle råd. Vennlig hilsen Mette
 9. Gode filmer! - Filmtråden :)

  Knakende god "dokudramakomedie" på drøye 10 minutter. Terningkast 7! Anonymkode: 99050...07d
 10. Gode filmer! - Filmtråden :)

  Denne filmen er bra stjernestøv Ser på den nå
 11. Ja, du fortsatte. Anonymkode: 1aeb9...7db
 12. Hallo? fortsatte jeg...? nei det var det du som gjorde. Og jeg sier bare ifra! Du forsøker å late som om jeg trekker det lengre og lengre, bare for å sykeliggjøre meg. Dårlig gjort!.
 13. Fleip eller mobbing?

  Det er faktisk lov å si og ikke minst viktig. Hvis alt som sies er ment å være i en god tone så vil de fleste mennesker vise hensyn når du sier ifra.
 14. I dag ble jeg bedt om å lukke og åpne øynene på eeg, men da datt konsentrasjonen min ut litt, og jeg lukket øynene når hun ba meg åpne dem, og omvent. Det er som tanker fyker og ødelegger hukommelsen min. Har flere her det sån at dere glemmer ting dere vanligvis husker?
 15. Lukt fra underlivet

  Sjekk om det er noen spesielle matvarer du spiser som kan gi lukt. Anonymkode: beac4...c31
 16. Hei, Jeg har lenge hatt problemer med at det kommer en lukt fra underliv-området når jeg ofte går med bukser og blir litt varm mellom beina. Det lukter altså ikke fra selve meg, men jeg får det til å lukte i buksen. Jeg har ikke BV eller sopp, fordi dette har legen min sjekket. Dette er et veldig flaut problem siden lukten kan bli litt sterk innimellom. Jeg vasker meg der nede en gang til dagen, men den lukten setter seg uansett fast i buksen. Må liksom vaske dem etter 2 brukte dager. Hvordan kan jeg få dette bort? Anonymkode: 5d9e6...577
 17. Noen som får bistand?

  Jeg skal få bistand fra ambulerende team. Slik jeg forsto det så hjelper de til med det hver enkelt trenger hjelp til. Men man sender jo bare inn en søknad, så er det kommunen som avgjør hvem man får hjelp ifra, ut ifra hvilke behov man har.
 18. Oppstart av antipsykotika

  Jeg har startet med antipsykotika og så langt så merker jeg at jeg er avflatet og gir blaffen i ting rundt meg, men er mer nærtagende og døsig. Er dette vanlige oppsartproblemer? Anonymkode: 94f1a...860
 19. Noen som får bistand?

  Dette er kommunens ansvar. Hjemmesykepleien kan dele ut medisiner og hjemme hjelp tjenesten kan hjelpe til med handling og renhold.
 20. Noen som får bistand?

  Nei. Anonymkode: 16370...40f
 21. Hvorfor stopper ikke du? Anonymkode: 1aeb9...7db
 22. Hva er vanlig sex i dag?

  Who cares? Anonymkode: 35d33...691
 23. Enig med deg, for de fortsatter under der jeg har sagt at det er nok, bare for å kommentere når jeg har stoppet som om jeg ikke har stoppet, bare for å late som om jeg har et problem. Får håpe at de stopper nå.
 24. Hva er vanlig sex i dag?

  Ja, de får se på det som de vil. Jeg synes at jeg er selv er vakker på innsiden og utsiden.
 25. Noen som får bistand?

  Jeg får ikke selv hjelp til dette, men jeg vet at psykiatritjenesten i kommunen kan bistå med dette. Noen får også hjelp til å holde orden i leiligheten. Om dette varierer fra kommune til kommune, vet jeg ikke, men det skulle ikke forundre meg siden andre kommunale ordninger gjør det. Hjemmesykepleien kan dosere medisiner f.eks. i ukesdosett eller oftere ved behov. Anonymkode: 01177...417
 26. Avslutning av behandling hos terapeut

  Det var godt sagt "På et tidspunkt må fuglungen lære å fly alene". Det er sant og.
 27. Hva er vanlig sex i dag?

  Jeg tror ikke lenger at jeg vil få oppleve god sex noen gang, tror heller ikke at jeg får meg en partner noe mer. På en måte er det trygt, men også trist. Iallefall så er det fint å lese om de som har det bra med partneren sin, at det faktisk går an.
 1. Last inn mer aktivitet

Artikler fra forsiden

×