All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres   

 1. Siste time
 2. Er det moralsk riktig? Anonymkode: 29f5b...143
 3. Alkohol kan nok utløse sykdom (f.eks. maniske episoder), men det er ikkie slik som dette det virker. Hvis man drikker litt (man er brisen) kan man bli lettere oppstemt, men etter det går det bare nedover. Men det sløver ned hjernen slik at man mister hemninger slik at folk utagerer og dermed kan det oppfattes som om de får masse energi. Anonymkode: a56be...e57
 4. Skal jeg slå meg opp som eksorsist / pastor for å spe på trygda? Kan leie inn Nils Vogt til en seanse... Anonymkode: 9da8d...f77
 5. Ja da er de ikke mye åndelige, og bare så det er sagt...klarsyn betyr ikke at personen er høyt utviklet.
 6. Du er vel sensitiv da og får inn ting, det er jeg også. Har du hatt klardrømmer? At du vet at du drømmer? Det er spennende, da kan man utforske.
 7. Penger! Det er veldig mye penger å tjene på lettlurte suckers i den alternative bransjen. Anonymkode: 29f5b...143
 8. jeg har drømt masse som er sandt etter jeg drømte dem, som at mammas påståtte nye datter ble en gutt med hvitt hår (jeg drømte at han rysjet ned en rysjebane med sitt hvite hår) og dagen etter, mens jeg var på barneskolen, kom barnet, og det var en gutt, som etterhvert fikk utrolig lyst hvitt hår i hele barndommen til han fikk mørkeblondt hår i tenårene. så drømmer jeg ofte at jeg prater med avdøde bestemor. før var vi glade i hverrandre i drømmene, men nå er alle drømmene med meg og hennes samtaler bare raseri og hat. kan dette være at hun hater meg som spøkelse fordi jeg slet ut mamma ofte? her er noe jævla intressant forresten, som fikk meg til å kjenne meg igjen med hun damen som luktet på blomstene som sønnen hennes kontaktet i nær døden hendelsen av astmaattacket sitt. jeg har nemlig hatt intense følelser om dumme ekle ting som ville skje de jeg var glad i, og det har skjedd. som omgangssyke og sykdom foreksempel:
 9. Hvis det er noe lurings forstår jeg ikke hvorfor de holder på sånn, da er det jo sykt. Men har lest om hvor lett det er å bli revet med i relgiøse sammenhenger, det er en spesiell energi der.
 10. Var mer som jeg hadde tatt amfetamin, enkelte trodde nok jeg hadde det og. Full fres, full fart.
 11. Virket ikke særlig troverdig. Jeg mistenker no 'lurings'. Men men. Anonymkode: 29f5b...143
 12. Samme som å få en slegge i bakhodet det, hvis man treffer "riktig" blir man sittende der med et fårete glis og nyte livet. Anonymkode: a56be...e57
 13. Sånn er det nok. Anonymkode: 9da8d...f77
 14. Jeg er riktignok ikke mann, men jeg synes slett ikke følelsene dine er mindre relevante! Skjønner godt at du er skeptisk jeg og det du sier er grunnen til at jeg hadde vært svært skeptisk til sæddonasjon om det hadde vært aktuelt. Da er det vel opp til dama di om hun elsker deg så høyt at hun er villig til å gi avkall på det å få barn. Ikke la det gå år etter år med "å tenke på det" i alle fall, tiden går jo for henne og muligheten hennes til å bli gravid også.
 15. Å. Uff det vil jeg ikke se, var så dramatisk. Men av det lille jeg så virket det som de var besatt.
 16. Barna visste ikke om det, men jeg sa alt til min samboer og det var ikke gøy for han. Uff jeg har vært gal.
 17. Han er en anerkjent eksorsist / pastor... hjelper mange i nød. Her kan du se han drive ut eldgamle viking-demoner. Anonymkode: 9da8d...f77
 18. Var det like gøy for samboer og barn? Anonymkode: 2c6a1...11f
 19. Ok.
 20. Var gøy mens det pågikk, men ikke etterpå. F.eks at jeg kunne være høy ganske lenge, også uten alkohol og hadde kontakt med ulike menn. Det var jo ikke fint gjort, jeg hadde jo samboer og barn. Satt oppe om nettene og styrte på, var gøy det og.
 21. Jeg ønsker barn. Men er usikker på om jeg vil ha barn som ikke er mitt eget. Biologisk. Jeg vil ikke si at jeg blander inn mindre relevante følelser her. Det er jo de følelsene jeg sliter med. Muligens upolitisk, men jeg vil ikke gå på akkord med mine egne følelser for at samboer skal få oppleve å få barn. Det vil jo ikke være rettferdig for et barn, om ikke jeg klarer å se på det som mitt eget. Jeg bare lurer på andre menn tanker rundt tema, positivt/negativt for å få forskjellige synsvinkler.
 22. Ekspertsvar

  Ok, takk, dette visste jeg ikke. Så antidepressiva er på blå resept? Da skal jeg be legen om å skrive at jeg skal ha Zoloft neste gang :-)
 23. En amerikansk pastor. Anonymkode: 29f5b...143
 24. Er det virkelig gøy når du gjør masse ting du angrer på i ettertid? Anonymkode: 2c6a1...11f
 25. Det virket sånn på meg, jeg ble nok sett på som litt sprø. Gjorde masse jeg har angret på i ettertid, nei det kjøret orker jeg ikke lenger. Men hovedsaken var jo at jeg hadde det gøy.
 26. Det er ikke sånn alkohol virker. Det er derfor det ikke er lov å kjøre etter å ha drukket. Anonymkode: a56be...e57
 1. Last inn mer aktivitet