Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Ventetider og hvordan overleve imens.

  Har du dobbeltsjekket at behandleren mener diagnosen faktisk stemmer?
 3. Min angstsirkel - tips for å komme meg ut?

  Føler med deg, har aldri hatt så sterk angst som det der, men jeg vet godt hva angst gjør med livskvaliteten. Som jeg skrev lenger opp her, så synes ikke jeg det er til noe hjelp å vite at det ikke er farlig. Angsten blir ikke mindre j* av den grunn. Hvis det har stagnert synes jeg du skal vurdere en ny behandler. Det betyr ikke at din eksisterende er dårlig, men ikke sikkert det er rett match for deg.
 4. Min angstsirkel - tips for å komme meg ut?

  Høres jo ut som du har god styring på dette -- et spørsmål: Har du opplevd at du har klart å gradvis jobbe deg til mindre angst på denne måten, bare for så å falle tilbake til gammelt nivå igjen senere? ...og repetert dette mønsteret? Ja, det finnes som du sikkert er kjent med mye å velge i her. Har selv prøvd både Cipralex og Wellbutrin med suksess. Kan si at for min egen del har det å bli kvitt angsten har gjort det mulig for meg å identifisere og jobbe med andre ting som ikke har vært så bra. Kanskje du er heldig og gjør deg samme erfaring når du finner et medikament som fungerer for deg. Det gjør forsåvidt jeg også, men har ikke drevet så mye med ren angstbehandling her (har bodd i Oslo de siste årene). Er forsåvidt godt fornøyd med psykologen jeg går til i Trondheim, som har hjulpet meg sirkle inn hva det er jeg egentlig sliter med. Han er privat uten avtale dog, så det koster meg tusen kroner timen. Send meg en privat melding om du ønsker mer info.
 5. Ødelagt av abilify

  Skrev i en Bipolargruppe på fb nå ang abilify at venstre langefinger keeps moving og ei svarer : jeg har samme problem. Glad jeg ikke er den eneste
 6. Kivat balaclava (hettelue)

  Point taken, jeg legger denne død. Skal sies at jeg tror TS er ganske så oppegående, men interesserer seg for ting som er litt utenom det vanlige (dog, ikke mer uvanlig enn at det finnes seriøse nettsamfunn for sånt). Jeg tror også at h*n liker litt oppmerksomhet rundt det, ref. tråder som denne både her og på andre fora. Intensjonen min er ikke noe annet enn å spille litt med på en ertende måte, men ser at det kan misforstås.
 7. Hvordan bli frisk av depresjon?

  Hvor gammel var du da du fikk din første depresjon? Er det flere i familien din som er deprimerte eller har bipolar lidelse? Anonymkode: f1119...e38
 8. Hvor mye bruker du i matbudsjett i måneden? :)

  Jeg vet ikke hvor ofte du spiser på restaurant, men hver gang fristelsen til å bruke 500 kroner på restaurant kommer, kan du jo tenke deg hvor mange middager du får på Kiwi eller Rema til samme prisen 4 middager til dere to skal være mulig å få til med denne summen. I dag var det bare jeg og yngstejenta som skulle spise middag hjemme. Jeg handlet middag( kyllingfilet ) på Kiwi for 108 kroner til oss begge inkl kalkunskinke til matpakka hennes. Hun ville gjerne ha fetaost i salaten, men i dag var jeg gjerrig, så det fikk hun ikke Handlet store tomater i løs vekt også i steden for sherrytomater som er mye bedre ( Men også mye dyrere ) Her kommer et tips for å bruke opp grønnsaksrester i kjøleskapet forresten . Firstprice tacolomper ( koster ingenting nesten ) brukes som pizzabunn. Bruk opp grønnsakrester du har i fryseren. Ha ost på toppen og krydre. Kjempegodt Ellers kan man ha på pølsebiter, skinke eller annet av rester som begynner å nærme seg utløpsdato.
 9. Hva er Raynauds Syndrom?

  Er det bare et angrep som varer i 10 min? Eller hele tiden? Anonymkode: 714fa...835
 10. I dag
 11. Hvordan bli frisk av depresjon?

  Jeg har tatt opp dette utallige ganger, men svaret jeg får er at "det trengs tid", og at dette er det eneste som kan hjelpe meg. "Jeg kan bli frisk, jeg må bare ville det nok selv..". Ja, det er kognitiv terapi jeg får. Anonymkode: 75e54...c64
 12. Gode filmer! - Filmtråden :)

  Jeg så denne dokumentaren i dag.
 13. Astma..(?)

  Jeg er 35 år, og har astma. Ikke alvorlig grad, har klart meg fint på Seretide og Bricanyl i alle år og aldri plagdes nevneverdig. Lite sjuk, vært i god form bestandig fordi jeg har hatt harde fysiske yrker. Vel.. I vinter begynte helvetet.. Da ble jeg plaga ofte med at jeg var tett. De vanlige medisinene hjalp ikke, og jeg rant ned dørene på legevakta og var sykemeldt konstant hele vinteren og utover våren. Går full stilling på anlegg og kjører maskin. Dette ble helt håpløst etterhvert, og jobben måtte tilpasses. Jeg var utmatta, klarte ikke store anstrengelser og begynte å merke en slags tungpust som jeg ikke har kjent før. Da var det ikke lengre det vanlige som astma gjerne medfører(litt tett, surkling, hoste etc), men rett og slett som å ha på seg et stramt korsett og det var kjempetungt å puste. Måtte virkelig gape for å få trekkt pusten skikkelig, en slags kortpust. Så har jeg hangla sånn da, ingen astma-medisiner hjelper lengre, for nå er det ikke lengre astma-problemer. Nå er problemet mitt det samme. Jeg sliter en del med astma ja, men det virkelige problemet er denne kortpusten som aldri gir seg. Jeg tåler lite anstrengelser(så ja, arbeidsdagen er hard!), får mye vondt i brystet når jeg må drive å gape etter luft hele tida og jeg er generelt slapp og sliten og gjerne litt uggen. Har begynt å få en del blodtrykksfall, ikke så veldig store og varer bare noen sekunder i ny og ne(men aldri hatt det før). I dag var det på'n igjen. Jeg skulle ut med renovasjonsbilen, som innebærer en hel dag ute i gatene og er veldig tøft fysisk. Det gikk ikke.. Sjåføren merka at jeg begynte å hangle, var svimmel og generelt veldig på skeiva. Han sendte meg til legen, og sistnevnte ga meg sterkere astma-medisin. Dette hjalp selvfølgelig ikke, og dagen ble temmelig tøff.. Nå sitter jeg her da, har hodepine og er veldig i ulage. Slett ikke tett, men veldig kort i pusten og veldig slapp. Hva gjør jeg egentlig nå da?? Ingen leger finner ut noenting, jeg får utskrevet masse astma-medisiner uansett hvor mye jeg sier at de hjelper ikke mot det problemet.. Jeg har vært hos lunge-spesialist, men han fant ingenting å sette fingeren på. Blodprosenten har vært lav, men har gått på jern nå helt siden i vår, så dette burde være stabilt nå. Er dette et vanlig problem hos astmatikere?? Jeg har aldri vært borti dette her før, jeg skjønner ingenting.. Skal til legen igjen på onsdag, men ser for meg enda et legebesøk uten noe fornuftig..
 14. Hvor mye bruker du i matbudsjett i måneden? :)

  Det er også mye lettere å beregne til en person. Mindre svinn. Dessuten har alle forskjellige meninger om hva slags pålegg de liker, noe som også medfører mer svinn.
 15. Hvor mye bruker du i matbudsjett i måneden? :)

  Det er ikke så lenge siden jeg ble samboer, så vet ikke helt enda hvor mye vi kommer til å bruke på oss to + yngstedatter på 16 år. Vi har opprettet en felles matkonto og begynte med et lite beløp hver som vi i grunnen visste kom til å sprekke. Kontoen brukes til Shampo, såpe, talettpapir osv osv også. Vi begynte først med et gjerrig beløp. 2000 hver. Altså 4000 til sammen. Det sprakk jo første måneden selvfølgelig iom at vi dro på en ukes ferie og det ble en del restarantbesøk. Vi måtte sette inn nye 1500 hver. Det gikk til sammen 7000 kr forrige måned, men det var pga ferien. Det gjenstår å se hvordan det går denne måneden. Vi ligger allerede dårlig an Som vi i grunnen skjønte på forhånd, så må vi nok øke dette månedlige beløpet. 6000 til sammen er nok mer passende. Helst 5000, hvis vi får det til , men da kan vi ikke unne oss noen restaurantbesøk og det tror jeg ikke vi er villige til
 16. Musikk-tråden :) Lager en tråd om musikk..

  Musikktråden må frem igjen...
 17. Antipsykotika som får en til å gi faen ?

  Trilafon i høye doser hver tiende dag, da gir du faen i alt!
 18. Trening uke 42

  Jeg er ikke 100% enig. Det er mer fristende å sette seg i en varm buss enn å sykle til jobb, særlig hvis det er mørkt og vått. Det er også mer fristende å sove lenge enn å trene før jobb. Det skal litt selvdisiplin til noen ganger. På en søndag i solskinn er det ren luksus å ta en tur
 19. Antipsykotika som får en til å gi faen ?

  Nei jeg har prøvd nesten alle og aldri vært slik
 20. Takk for svar . Nei nok om denne tråden. Jeg må tenke på det positive og motivere meg selv til å tenke positivt i stedet for å bite meg selv i leggen med det negative.
 21. drittfilmer - en tråd om dårlige filmer

  Den kjøpte jeg nylig, men har ikke sett den enda. Vi kjøpte 3 for prisen av to. Barna valgte "voksne" spillefilmer, og jeg kjøpte altså tegnefilm. Sånn har det blitt.
 22. Finnes det antipsykotika som får en til å bli sløv, til å gi faen i alt og alle, og får en til å bare leve i sin egen boble uten bekymringer? Anonymkode: d5201...e3a
 23. Æsj... Lapskaus er godt, grønnsakssuppe er ikke godt!
 24. Kivat balaclava (hettelue)

  Nå synes jeg du skal roe ned, du skjønner godt at trådstarter antagelig ikke er som de fleste andre voksne så slutt med dette tøyset ditt. Jeg synes du er direkte ufin nå, selv om du selv sikkert mener å være morsom. Det er ikke morsomt når det er på andres bekostning på denne måten.
 25. Halvslappe grønnsaker deles i biter og hives i en kjele med vann og en buljongterning (eller annen kraft) og kokes til suppe. Ha i pølsebiter, kjøtt eller kjøttboller om du vil. Kjempegodt!
 26. Hvordan bli frisk av depresjon?

  Hvis du føler at terapien ikke virker og ikke har tro på den bør du ta det opp med psykologen og kanskje diskutere henvisning til en annen psykolog, kanskje med den en annen metode (det høres ut som du har fått kognitiv terapi).
 27. For et liv!

 1. Last inn mer aktivitet

Artikler fra forsiden

×