Gå til innhold

Retningslinjer

Vi i Doktor Online er opptatt av at forumet skal være oppdatert, nyttig og med et interessant innhold. Det er opp til våre brukere å hjelpe oss med å få til dette ved å vise sunn fornuft og god folkeskikk man bidrar i vårt forum.

Nedenfor følger de retningslinjene som gjelder for forumet. Husk at du må være registrert bruker for å kunne bidra med egne innlegg, svar m.v. Gå hit for å registrere deg: http://forum.doktoronline.no/

Personopplysninger

Doktor Online sin tjeneste er godkjent som ikke konsesjonspliktig hos Datatilsynet. Doktor Online lagrer ingen personopplysninger utover e-postadresse.

Doktor Online måler aktiviteten på tjenesten sin ved cookie-teknologi. Det gjør det mulig å se hvilke sider som besøkes mest slik at Doktor Online kan utvide de tilbudene som er av største interesse for brukerne.

Oppfølging av forumet (moderering)

Doktor Online sitt forum modereres løpende. Innlegg som vi oppfatter som støtende, sjikanerende, utleverende, i strid med norsk lov eller kort og godt strider mot god folkeskikk, vil bli slettet uten forutgående varsel. Dette skal sikre deg som leser og forumet som sådan mot innlegg som ikke hører hjemme her.

Har du spørsmål eller ting du vil melde fra om, så ta kontakt her:

Lagring og viderebruk av innlegg

Da eldre innlegg og historikk er en sentral del av tjenesten som Doktor Online tilbyr, vil innlegg som ikke er fjernet av moderator el. (som beskrevet ovenfor) forblir lagret som en del av tjenesten.

Doktor Online forbeholder seg retten til å uten forutgående varsel å viderebruke spørsmål og svar og andre innlegg publisert i forumet som utgangspunkt, ide eller del av det redaksjonelle innhold som ellers tilgjengeliggjøres på Doktor Online eller Klikk.no sine nettsider og samarbeidspartnere.

Ansvar

Doktor Online tar ikke noe ansvar eller kan på ingen måte holdes erstatningsansvarlig på noen måte i forhold til ytringer på forumet, innhold i innlegg på forumet, for sletting av innlegg eller annet i forbindelse med driften av dette.

Artikler fra forsiden

×