Gå til innhold


Spør eksperten

I Eksperttjenesten her på Doktor Online finner du 14 eksperter som svarer på dine spørsmål. Tjenesten koster 149 kroner per spørsmål, og du er selvfølgelig helt anonym. Det er gratis å stille spørsmål til psykiater Nils Håvard Dahl, og det gjør du direkte i forumet.
Les mer om ekspertene, og send inn dine spørsmål her.

Culevit og beinmargskreft


  • Please log in to reply
1 svar på dette emnet

#1 Gjest_Mvh en søster_*

Gjest_Mvh en søster_*
  • Guests

Skrevet 14. januar 2011 - 11:23

Hei Min bror på nå 33 år fikk i 2006 beinmargskreft. Han har vært igjennom 2 stamcellebehadlinger, og fikk i september 2010 beinmargstransplantasjon av donor. Han har gått på utallige cellegiftsbehandlinger og strålinger. Kreften har spredd seg ut i låret, og nå rundt tarmene og i buken. Har har nyresvikt. Jeg har lest om Culevit, men lurer da på påvirkningen på nyrene hans.

#2 Stig Bruset - Alt. medisin

Stig Bruset - Alt. medisin

    Ekspert

  • Eksperter

Skrevet 16. januar 2011 - 18:34

Culevit er et kosttilskudd som ble lansert i Ungarn for litt over 10 år siden. Det inneholder følgende ingredienser: "Arginine, Phenylalanin, Histidine, Methionine, Tyrosine, Tryptophan, B 2 -vitamin, B 6 -vitamin, C-vitamin, Adenine, Biotin, Malic acid". Dette er aminosyrer og vitaminer som skal tas i ganske store doser, dvs mer enn 30 tabletter daglig. Det selges som støttebehandling ved kreft og er ikke dokumentert etter vanlige vitenskapelige målemetoder. Vi vet derfor ikke sikkert om det hjelper eller ikke. Sannsynligvis er det ikke skadelig for nyrene.
0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere