Gå til innhold


Oppgraderingen av Doktoronline forskjøvet

Det dukket dessverre opp uforutsette problemer under dagens oppgradering av doktoronlines forum. Vi har derfor gått tilbake til gammel versjon, frem til vi får gjort ytterligere testing og gjennomfører oppgraderingen på nytt. Informasjon om tidspunkt for dette kommer når dette er klart.

Vi beklager ulempene dette har medført.

Culevit og beinmargskreft


  • Please log in to reply
1 svar på dette emnet

#1 Gjest_Mvh en søster_*

Gjest_Mvh en søster_*
  • Guests

Skrevet 14. januar 2011 - 10:23

Hei Min bror på nå 33 år fikk i 2006 beinmargskreft. Han har vært igjennom 2 stamcellebehadlinger, og fikk i september 2010 beinmargstransplantasjon av donor. Han har gått på utallige cellegiftsbehandlinger og strålinger. Kreften har spredd seg ut i låret, og nå rundt tarmene og i buken. Har har nyresvikt. Jeg har lest om Culevit, men lurer da på påvirkningen på nyrene hans.

Forumtråden fortsetter under...

#2 Stig Bruset - Alt. medisin

Stig Bruset - Alt. medisin

    Ekspert

  • Eksperter

Skrevet 16. januar 2011 - 17:34

Culevit er et kosttilskudd som ble lansert i Ungarn for litt over 10 år siden. Det inneholder følgende ingredienser: "Arginine, Phenylalanin, Histidine, Methionine, Tyrosine, Tryptophan, B 2 -vitamin, B 6 -vitamin, C-vitamin, Adenine, Biotin, Malic acid". Dette er aminosyrer og vitaminer som skal tas i ganske store doser, dvs mer enn 30 tabletter daglig. Det selges som støttebehandling ved kreft og er ikke dokumentert etter vanlige vitenskapelige målemetoder. Vi vet derfor ikke sikkert om det hjelper eller ikke. Sannsynligvis er det ikke skadelig for nyrene.
0 bruker(e) leser dette emnet

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere

Annonse