Gå til innhold

Kroniske ryggsmerter


Hedist

Anbefalte innlegg

For snart over 4 år siden, da jeg var 16 hadde jeg en rideulykke. jeg falt av hesten, så den løp over meg, og da tråkket meg på venstre side av nakken. Ble fraktet til sykehus å fikk tatt røntgen og mr. Men det var heldigvis ingen skade. Har siden da slitt veldig mye med nakken og ryggen. Og har det siste halvåret forverret seg.

Det går veldig i bølger, men jeg har konstant vondt. helt fra korsryggen og opp i verste del av nakken. Har prøvd mye forskjellig, og har vel hatt 15 forskjellige som har prøvd å behandle meg. men alle bare sender mer videre eller sier at det ikke er vits at jeg kommer mer. Alle har også hver sine definisjoner på hva som er galt. Det har vert, muskler, skjellet, nervesystem og en blanding av alt. Har prøvd med trening, forskjellige maskiner, healing og nåler. Har også vert hos forskjellige leger uten noe hell der. I forhold til trening så sier de at jeg har en veldig svak rygg og lite stabilitet. At ryggen min ikke tar imot treningen som den skal ( ettersom at jeg rir såpass mye og burde hatt en sterk rygg) Og de får til fremgang i dette, men aldri noe fremgang i smertene.

Har noen ganger der jeg blir akutt veldig vond. å om jeg blir syk, så sliter jeg veldig.

Er mye utslitt, men har ikke tid til dette, så presser meg igjennom alt

Er et problem at jeg faktisk må presse meg igjennom alt. Jeg studerer så er på skolen fra 8-4 hver dag, driver også enda med aktiv sprangridning, så rir hver dag + alt stallarbeidet. kommer så hjem å må lese mer.

Så å ha ryggplager sliter jeg med.

Og suns at når jeg bare er 20 år, og at jeg fikk dette når jeg var 16. så vil jeg ikke helt godta at jeg skal være så syk, og at ingen finner ut av det.

Har du noen forslag? eller i det minste forslag på noe jeg kan gjøre selv for å dempe smertene (da å ta i betraktning at jeg vet om de vanlige tingene som trening, varme, tigerbalsam osv..)

MVH

Heidi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 år senere...

Fortsetter under...

Få en henvisning til smertelege, de er de eneste som kan behandle kroniske smerter. Det går også ann å bruke strøm på de stedene du har vondt, det fikk jeg anbefalt av smertelegen min.Du kan kjøpe strøm apparat på clas Olson ca 500 kr.Det hjelper, i tillegg til legens behandling da.

Anonymous poster hash: d61e4...4e6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...