Gå til innhold

Påskegodt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

stjernestøv

 

Jeg har forspist meg på påskegodt. Flere i samme båt?

Anonymous poster hash: 30adc...f41

 

Ååååååååååååjaaaaaaaaaaaa -_- Det er jo såååå godt. :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

 

Jeg har forspist meg på påskegodt. Flere i samme båt?

Anonymous poster hash: 30adc...f41

 

Jeg forstår meg ikke på denne fråtsingen i påsken. Det virker som om kalorier ikke teller i påska. Tennene får bade i sukker og kaloriene legger seg på skinka. Vi gumler i oss godteri i kilovis hver dag en hel uke, fordi det er påske, og da er det lov. Jeg fikk helt sjokk her en dag jeg var på OBS og møtte en kompis og familien, de hadde fire stooore poser med smågodt i vogna. De var litt småflau, og sa "eh, det var så billig... 4.90 per hekto, så da måtte vi nesten benytte oss".... Jau, jau.... Selv har jeg ikke kjøpt noe smågodt i løs vekt, mannen min kjøpte litt, men bare nok til å fylle et påskeegg, jeg kjøpte også en pose med Maoam blanding, nok til å fylle enda et påskeegg, så deler vi på disse to eggene (2 voksne, 2 barn)... 

Det blir litt snop hver dag, men prøver å begrense oss. er i alle fall glad vi ikke har hamstret som enkelte. Skulle vært ulovlig å solgt det så billig.... Da burde de heller hatt tilbud på appelsiner og annet sunt påskesnop.

(og Mattilsynet advarer mot smågodt i løs vekt, tenk alle de som grafser borti smågodtet. Har selv en sulten 3 åring som jeg må passe godt på, for hun vil gjerne forsyne seg av godteriet.... og tror nok ikke alle passer på barna sine i godtedisken.... sikkel og skithender som nettopp har kommet fra barnehagen. Kjøp heller innpakket, da er det kanskje lettere å begrense seg og :)

 

Nå er jeg invitert på middag i morgen, men så skal jeg bare leve sunt.... er dritlei av søtsaker :) Har kjøpt en rensekur fra Yves Rocher, så nå skal jeg detoxifisere meg og smøre meg med oppstrammende kremer selv om det ikke hjelper, og trimme og spise sunt..... juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 

Så får dere andre bare legge på dere.

God påske!

Anonymous poster hash: eb99f...65b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har forspist meg på påskegodt. Flere i samme båt?

Anonymous poster hash: 30adc...f41

Nei.

Jeg har kutta ut sukker tvert. Har vært sjokoman i gudveithvormange år, og så kutta jeg helt ut for 3-4 uker sida. Stoppa med juice om morgenen samtidig.

Var skjelven på henda og svimmel i 5 dager da jeg slutta. Nå merker jeg ikke noe, bortsett fra at jeg er dritsur. Og har lyst på sjokolade.

Æsj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har rikelig med godis i huset, da jeg har "økonomisk" mann som har handlet på tilbud.... Enig i at slike "gode tilbud" ikke er så bra. Folk kjøper altfor mye - og det er meget usunt. 

 

Må likevel innrømme at jeg har spist litt godis hver dag (uten å fråtse).  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle vært ulovlig å selge det så billig.... Da burde de heller hatt tilbud på appelsiner og annet sunt påskesnop.

 

Anonymous poster hash: eb99f...65b

 

Det har da vært tilbud på appelsiner omtrent overalt nå før påske?

 

Vi har masse påskegodt i hus, men ingenting som er kjøpt i løsvekt.  Mitt konsum hittil har vært noen biter smash.  Jeg smaker som regel på noe i løpet av påsken (og julen for den saks skyld), men bare noe småtteri. 

 

Det blir vel litt håpløst hvis myndighetene skal prisregulere alle dagligvarer ut fra hva de til enhver tid mener er bra for oss?   

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg forstår meg ikke på denne fråtsingen i påsken. Det virker som om kalorier ikke teller i påska. Tennene får bade i sukker og kaloriene legger seg på skinka. Vi gumler i oss godteri i kilovis hver dag en hel uke, fordi det er påske, og da er det lov. Jeg fikk helt sjokk her en dag jeg var på OBS og møtte en kompis og familien, de hadde fire stooore poser med smågodt i vogna. De var litt småflau, og sa "eh, det var så billig... 4.90 per hekto, så da måtte vi nesten benytte oss".... Jau, jau.... Selv har jeg ikke kjøpt noe smågodt i løs vekt, mannen min kjøpte litt, men bare nok til å fylle et påskeegg, jeg kjøpte også en pose med Maoam blanding, nok til å fylle enda et påskeegg, så deler vi på disse to eggene (2 voksne, 2 barn)... Det blir litt snop hver dag, men prøver å begrense oss. er i alle fall glad vi ikke har hamstret som enkelte. Skulle vært ulovlig å solgt det så billig.... Da burde de heller hatt tilbud på appelsiner og annet sunt påskesnop.(og Mattilsynet advarer mot smågodt i løs vekt, tenk alle de som grafser borti smågodtet. Har selv en sulten 3 åring som jeg må passe godt på, for hun vil gjerne forsyne seg av godteriet.... og tror nok ikke alle passer på barna sine i godtedisken.... sikkel og skithender som nettopp har kommet fra barnehagen. Kjøp heller innpakket, da er det kanskje lettere å begrense seg og :) Nå er jeg invitert på middag i morgen, men så skal jeg bare leve sunt.... er dritlei av søtsaker :) Har kjøpt en rensekur fra Yves Rocher, så nå skal jeg detoxifisere meg og smøre meg med oppstrammende kremer selv om det ikke hjelper, og trimme og spise sunt..... juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu Så får dere andre bare legge på dere.God påske! Anonymous poster hash: eb99f...65b

Jeg får assosiasjoner til ortoreksi når jeg leser det du skriver.

Anonymous poster hash: d22da...21d

Anonymous poster hash: d22da...21d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg forstår meg ikke på denne fråtsingen i påsken. Det virker som om kalorier ikke teller i påska. Tennene får bade i sukker og kaloriene legger seg på skinka. Vi gumler i oss godteri i kilovis hver dag en hel uke, fordi det er påske, og da er det lov. Jeg fikk helt sjokk her en dag jeg var på OBS og møtte en kompis og familien, de hadde fire stooore poser med smågodt i vogna. De var litt småflau, og sa "eh, det var så billig... 4.90 per hekto, så da måtte vi nesten benytte oss".... Jau, jau.... Selv har jeg ikke kjøpt noe smågodt i løs vekt, mannen min kjøpte litt, men bare nok til å fylle et påskeegg, jeg kjøpte også en pose med Maoam blanding, nok til å fylle enda et påskeegg, så deler vi på disse to eggene (2 voksne, 2 barn)... Det blir litt snop hver dag, men prøver å begrense oss. er i alle fall glad vi ikke har hamstret som enkelte. Skulle vært ulovlig å solgt det så billig.... Da burde de heller hatt tilbud på appelsiner og annet sunt påskesnop.

Appelsiner har da vært på tilbud stort sett over alt. Og ulovlig å selge så billig? Det får da for pokker være grenser for hvordan myndighetene skal detaljstyre her i landet.

Anonymous poster hash: bd91d...9ed

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

 

Jeg "forspiser" meg stort sett hver påske.

 

Jeg har kjøpt mye godteri fordi det er tilbud nå på obs for 4.90 kr pr hg

 

Salt lakris :-) Godt det er påske en gang i året:-D

 

Svære svarte lakriskkarameller, og masse chips, til min manns frustrasjon og E-stoff irritasjon :-)

 

Han er søt, og sunn og god å være gift med :-)

 

Tror ikke jeg får noe hjerteinfarkt med en så påpasselig mann.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De to yngste har vært på fjellet med besteforeldre i påsken og da har det vanket litt snop hver dag. Helt i orden. Her hjemme får yngstemann et velfylt påskeegg siden det er påskeaften i dag. Jeg gjemmer det, så må han lete og finne. Jeg tror like mye det er spenningen som hva slags godteri han finner der.

Selv er jeg veldig glad i sjokolade, men klarer å begrense meg. Jeg er litt overvektig og selv om det er påske har jeg ikke samvittighet til å hive innpå. Litt teit egentlig. Man må jo kunne kose seg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...