Gå til innhold

Aluminium og alzheimer


Gjest Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Gjest Anonym bruker

Hei! Jeg har en alvorlig reflukssykdom med påvist Barrets øsofagus og venter på oparasjon. Jeg bruker Nexium/ Losec daglig. I tillegg har jeg i perioder brukt Gaviscon når plagene har vært ille, sårlig ved leggetid. I tillegg var aluminiumsholdige produkter det eneste legen anbefalte meg å bruke under mine graviditeter og ammeperioder (til sammen 5 år). I denne perioden brukte jeg 2-4 Gaviscon daglig. Jeg har nå ikke brukt Gaviscon siden 2011, men pga. den noe omdiskuterte sammenhengen mellom aluminium og Alzheimers sykdom, så er dette noe som plager meg veldig. Jeg er engstelig både for meg selv og mine barn. Er det noen mulighet å antyde om hvor stor risiko jeg har påført meg selv og barna mine med denne bruken? Er det noe vi kan gjøre for å "bøte" på skaden? Finnes det metoder for å "tømme" kroppen for uheldige mengder aluminium? Jeg kan nevne at vi bevisst ikke bruker aluminiumsholdige kokekar, ikke tilbereder eller oppbevarer mat i aluminiumsfolie og unngår deodorant med aluminium.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Stig Bruset - Alt. medisin

I følge Felleskatalogen er absorpsjonen av aluminium minimal fra Gaviscon og mange som har betennelser i spiserøret bruker dette legemiddelet fast. Årsaken til Alzheimers sykdom er dels genetisk og det er mange hypoteser om andre faktorer som kan øke risikoen for å få sykdommen inkludert amalgam og aluminium. Det sikreste er å bruke \"føre var prinsippet\" og redusere inntaket av tungmetaller så mye som mulig. Dessverre er det umulig å si noe eksakt om risikoen til deg og dine barn men et høyt inntak av grønnsaker av organisk/økologisk opprinnelse er regnet for å stimulere kroppens naturlige avgiftningssystemer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...

skuterte sammenhengen mellom aluminium og Alzheimers sykdom, så er dette noe som plager meg veldig. Jeg er engstelig både for meg selv og mine barn. Er det noen mulighet å antyde om hvor stor risiko jeg har påført meg selv og barna mine med denne bruken? Er det noe vi kan gjøre for å "bøte" på skaden? Finnes det metoder for å "tømme" kroppen for uheldige mengder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...