Gå til innhold

Fettprosent for barn hva er for lavt?


Sc00by

Anbefalte innlegg

Jeg har en jente på 11 år som har vært fysisk aktiv hele livet. Hun er 148 cm høy og veier 35 kg. Altså helt normalvektig. Det som er "problemet" er at hun ofte er veldig tom for energi. Hun blir kvalm og svimmel, klager på vondt i magen og har blitt sendt hjem fra skolen flere ganger. Jeg ser at hun er veldig muskuløs og har lite fett på kroppen. Spenner hun seg ser man musklene tydelig både i armer og bein. Vi har en badevekt som viser fettprosent, og i dag registrerte jeg henne med høyde for å få målt fettprosenten hennes. Vekta påstår at hun har 8.5% kroppsfett. Det må vel være for lite??

 

Er det noen som har peiling på barn og vekt. Kan det være at det vil endre seg når hun kommer i puberteten? Hun spiser ganske normalt, og er ikke fokusert på kropp og vekt selv. Håper noen som kan noe om dette kan komme med noen beroligende ord :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Gargamel

Jeg aner ikke hva som er normalt for barn.

Morsomt produkt. Vekta måler elektrisk motstand gjennom beina (og muligens kapasitans?)Ut i fra dette+ høyde og vekt anslår den en fettprosent.

Er vekta kalibrert for barn? Jeg spekulerer på om den kanskje slår ganske feil ut på en kropp som ikke er en vanlig voksenkropp. Iflg google er ikke disse vektene veldig nøyaktige uansett. Det er nok bedre å se på jenta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...