Gå til innhold

Hva gjør man når spenningen blir borte?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har ingen erfaring med dette, hva man gjør når man har vært sammen lenge nok til at spenningen blir borte. Etter mange år som samboere har han mista lysten. Jeg er ikke spennende for ham lenger, hverken som samtalepartner eller i senga. Vi har sex i helgene, men det oppleves som ren pliktsex fra hans side og noe han gjør kun fordi jeg vil. Ofte føles det som han knapt nok er tilstede under akten, han lukker øynene og bare lar meg drive på. Han koser ikke lenger heller, før kunne han holde rundt meg. Nå ligger han bare på ryggen, kanskje stryke litt på den armen jeg har på brystkassa hans. Han kysser meg på kinnet ikke på munnen. Jeg passer på å fortelle ham at han ser bra ut, at jeg syns han er sexy, men han sier aldri noe sånt tilbake. Til bursdagen min i sommer fikk jeg et nøytralt kort han ikke hadde skrevet noe på. Han sa han bare hadde glemt det, men seriøst: om han virkelig ville skrive noe til meg kunne han bare tatt kortet og skrevet noe der og da. Han sier at han er glad i meg, ikke at han elsker meg. At han surfer etter porno visste jeg selvsagt, det har jeg ingen problemer med. Men jeg blir litt skuffa når han sitter i andre enden av sofaen og surfer, og heller vil glo på nakne tenåringsjenter enn å ha sex med meg. Bare så det er sagt: vi har aldri vært slik at sex er noe vi må bruke lang tid på eller gjøre noe stort ut av. En enkel BJ eller en kjapp en har alltid vært godt nok for meg, jeg har aldri hatt det som krav at jeg også må komme.

 

Dette går utover selvtilliten min, jeg føler meg ikke god nok. Jeg trener flere ganger i uka og ser bra ut selv om jeg er litt tyngre nå enn da vi møttes, men sammen med ham føler jeg meg bare utilstrekkelig. Jeg har mista den følelsen av at det er naturlig å legge meg inntil ham, gi ham et kyss når han kommer hjem, være god mot ham eller ta intiativ til sex, jeg føler meg ikke velkommen lenger. Det river meg i filler...

 

Så hva gjør jeg? Jeg har prøvd å snakke med ham om det. Han sier at han er som før, at lysta ikke har endra seg, at han er fornøyd med hva jeg gjør i senga, at han ikke trenger forandring. Det er slett ikke det kroppsspråket hans sier! Jeg har prøvd sexy undertøy, det hjalp i et minutt eller så før han lukka øynene og forsvant igjen.

 

Jeg har vært inne på tanken å reise bort en stund alene, så han får tid til å kjenne på om han egentlig savner meg eller ikke. Nå er vi veldig mye sammen, jeg får ham sjelden ut av huset siden han har lite interesse for å være ute med venner og jeg for tiden er sykemeldt og mye hjemme.

 

Dere som har vært gjennom denne fasen av et forhold: hvordan gjør man dette? Er det noe jeg kan gjøre? Må jeg bare skjule min fortvilelse og vente på at han eventuelt skal finne ut at han har lyst på meg igjen? Er det begynnelsen på slutten?

 

 



Anonymous poster hash: b10e0...4fb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er dere aktive med noe utenfor hjemmet? Går på konserter, ut å spise, turer hånd i hånd i naturen, reiser på ferie, week-end turer osvosv? 



Anonymous poster hash: d6c8b...16d
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjesteleser

Økonomien er litt stram så week-end turer og ferie har det blitt lite av siste to åra. Vi går på kino når det er noe vi vil se, eller på konsert når det er noe spesielt, men det blir kanskje to-tre ganger i halvåret. Turer ute blir det vel et par ganger i mnd, vi er oftere på treningssenter enn ute. Vi går ut og spiser innimellom, men det bremses også litt av økonomi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

BrukerErHeltAnonym

Møkkaforum som ikke gir en tillatelse til å endre kommentar for å poste som anonym når man redigerer... Cover blown.

 

Slapp av. Du er like anonym fordet. :ph34r:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Økonomien er litt stram så week-end turer og ferie har det blitt lite av siste to åra. Vi går på kino når det er noe vi vil se, eller på konsert når det er noe spesielt, men det blir kanskje to-tre ganger i halvåret. Turer ute blir det vel et par ganger i mnd, vi er oftere på treningssenter enn ute. Vi går ut og spiser innimellom, men det bremses også litt av økonomi.

Du skriver ingenting om hvilken alder dere er i, hvor lenge dere har vært sammen osv. Han virker fornøyd, mens du er misfornøyd med hvordan forholdet har utviklet seg. Ønsker man endring/bedring av et forhold er det en stor fordel at begge er opptatt av det. Du sier ting er forandret, han er tilfreds med situasjonen og ønsker ingen forandring. 

 

Økonomien setter begrensninger. Det koster ikke mye å feks gå en tur hånd i hånd, hoppe litt på svaberg, klatre i noen trær, bestige noen topper og leke litt sammen. Dette gjør vi mye og skogsturen her om dagen endte i sex på kvelden :)  Da vi på turen lekte/flørtet og lo mye sammen der ute i den naturen.  Det koster heller ikke mye å gjøre feks middagen hjemme til mer felles kos. Dra å handle sammen, lage maten sammen, tenne litt lys/lage atmosfære osv. 

 

Jeg tror samliv med bevart spenning handler om den hverdagslige leken, kjærtegnene, ordene man gir hverandre, oppmuntringer, utfordringer og opplevelser av nye ting sammen og hver for seg. Det handler ikke om sexy undertøy eller å reise fra hverandre for å forsøke å finne tilbake til hverandre.

 

Jeg tror mye på lek og latter. Og det er gratis :) 

 

 

Anonymous poster hash: d6c8b...16d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vet ikke løsningen på dette, men jeg er tviler litt på det "innlysende" svaret om at du må gjøre enda mer romantiske ting for dere.

Problemet er heller at forholdet bare går en vei. Du gir, og han tar deg for gitt

Han er mett på bekreftelse og tar null ansvar for å ta vare på forholdet.

Jeg har litt mer tro på planen din om å bare ta en lang pause. Noen dager holder ikke. Det må være mange uker. (Kanskje ikke mange måneder, for da kan ting dø helt ut.)

Jeg tar ikke ansvar for resultatet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han gir jo uttrykk for å være fornøyd og at han ønsker ha det slik dere har det. 

 

Du  _tolker_  kroppsspråket hans annerledes. Tolker du rett? I følge det du sier han sier, så gjør du ikke det :) Han er fornøyd med deg og det du gjør, og vil ikke ha det annerledes.

 

Endring krever at begge ønsker endring. Du kan fortelle at du ønsker endring, da er det opptil han å innfri- og opp til deg å avgjøre hva å gjøre om han ikke innfrir. 

 

Men jeg tror egentlig at man i lange samliv må være romslig og godta at det periodevis er lite/mindre sex.  

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...