Gå til innhold

kløe, svie og blod?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei. I sommer møtte jeg min nåværende kjæreste. Vi møttes ca i slutten av juni, og frem til august hadde vi samleie (beskyttet). Han reiste så bort i fire uker og når han kom hjem igjen for tre helger siden, hadde vi sex uten kondom (jeg går på p-pillen. Har ikke hatt sex siden.

Jeg føler ikke det har så mye med saken å gjøre men tenkte å nevne det i så tilfelle.

Jeg begynte å klø noe voldsom i skjedeåpningen, som bare ble verre og verre. Etter vært begynte det å svi litt og nå klør det i hele ubderlive, altså i skjedeb, rundt skjeddn, kjønnsleppene og klitoris. Klitoris er også veldig vond og svir en del hvis jeg tar på den. Utfloden min er det og kommet mye av, og den lukter ganske vondt i tillegg. Dersom jeg ligger helt rolig uten å klø eller ta nedentil, er det akkurat som en brennende svie.

Når jeg våknet idag gikk jeg på do og tørket meg, noe som var helt grusom vondt, og papiret var litt rødt, altså jeg kunne se det var blod, også i toalette(sammen med urinen). Jeg har ikke mensen og er kjempe redd, hva er dette for noe?

Anonymous poster hash: 4c1bd...d7d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har du gått slik i flere uker uten å ta kontakt med lege??? Ring legen i dag og få en time! Det kan være sopp, en eller annen kjønnssykdom eller noe annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glemte å nevne det kanskje, begynte for en uke siden ja.. Får vell ringe legen da, tenkte kanskje det kunne være sopp men ble litt skremt da jeg skulle på do idag..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Lider av noe av det samme! Det svir noe sinnsykt når man tørker seg etter å ha tisset osv. Bare jeg ikke klør så mye! Håper du oppdaterer oss med hva problemet var :) 



Anonymous poster hash: 3da27...a20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...