Gå til innhold

Lecitin og helsekost - produkter.


merterje

Anbefalte innlegg

For omtrent 1 månede siden kjøpte jeg Lecitin på helsekost. For ca 2 uker siden ble jeg dårlig i hode samt kvalm og diare. Jeg satt lenge å tenkte på hvorfor. Jeg slo da opp på nettet på Lecitin hvor det på en side sto at bivirking av Lecitin er kvalme, hodeplager og diare. Jeg kuttet da bruken av Lecitin, og etter 2 dager var jeg blitt frisk igjen. Tror mye av disse helseproduktene ikke er så veldig heldig. Skal en ta noe, er det best med vanlige vitaminer og mineraler. Tenker også på Tyrosin som skal hjelpe på serotonin i hode, men det er da en aminosykesak, så det kan forskyve andre prosesser i kroppen og den kjemiske balanse. Derfor tør jeg ikke kjøpe Tyrosin heller. Jeg har det som heter ADD - ADHD for voksne, og det har mye å gjøre med serotonin i hjernen. Bruker da Ritaling som funker bra og sunt kosthold med såkalt mye tryptofan-mat, dessuten trener jeg jevnlig. Alt det forbedrer ADD-tilstanden mye.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Støtter deg i å styre unna dyre helsekostprodukter uten dokumentert virkning.

 

Offentlig godkjente medisiner er underlagt streng kontroll og oppfølging, samt at du kun betaler en veldig begrenset egenandel.  

Legen din har et ansvar for å passe på at du ikke får medisiner som samlet gir uheldige virkninger som overstiger nytteverdien. 

 

Produktene du kjøper i helsekostbutikken er ikke underlagt slik kontroll, og er ofte veldig dyre.  Det er ingen som passer på at du ikke kombinerer disse med andre helsekostprodukter som kan gi uheldig virkning.   De kan til og med inneholde ting som ikke står på innholdsfortegnelsen.  Tungmetaller f.eks.  Det har skjedd også her i Norge. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...