Gå til innhold

Når hverdagen dukker opp...


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Forelskelse, rosa skyer, samboer, fremtidsplaner, giftemål....

Hverdag.

Virkelighet.

Hva faen skjedde nå...?!?

Sånn føles det nå. Plutselig har alle likhetene blitt forskjeller, alle støttende ord har blitt diskusjoner og krangler.

Hverdagen har kommet og man ser de negative sidene til hverandre. Man utfordrer hverandre på ærligheten rundt disse negative/ulike sidene hos hverandre og ser seg selv oppi det hele. Og så kommer tvilen...

Vi står ovenfor flere store valg i livet. Barn, bosted, utdanning/jobb/karriere. I utgangspunktet var vi enige, vi hadde en plan. Så begynner "drømmeren" å endre planene og "realisten" prøver å holde fast. Drømmeren er utålmodig og vil at ting skal skje fort. Realisten vil holde seg til planen og bruke tid på å finne den perfekte løsningen. Det var jo dette vi var enige om. Dette som var planen!

Prøver å snakke sammen, men drømmeren er opptatt med seg selv og sine tanker; på full fart inn i fremtiden. Realisten trenger trygghet rundt situasjonen, prøver å stoppe opp og kjenne på en enighet igjen. Ha gjennomførbare planer, tilfredsstille begge så langt det går. Som å snakke til en vegg. Ingen ører, ingen svar.

Finner ingen likheter lenger. En innadvendt og en utadvendt. En ryddig og strukturert, den andre en rotekopp. Ett A-menneske og et B-menneske. En uten økonomisk sans, den andre med alt på stell. En analytiker, en rett på sak.

Hvordan i himmelens navn endte vi her....?!

Anonymous poster hash: 33b28...5c4

Anonymous poster hash: 33b28...5c4

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

De fleste kommer til slike perioder i samlivet, i større eller mindre grad. Dere må ta et valg - kjempe for det som en gang var, akseptere hverandres forskjeller, men jobbe for å bygge samlivet på felles verdier og ha de samme målene - eller gi opp og avslutte samlivet før dere blir mer bundet enn det dere er nå (før barn, husbygging, osv)

 

Ulike personer kan fungere fint sammen, men da er en avhengig av gjensidig respekt og raushet for ulikhetene. Jeg tror at det er mer utfordrende og mer vanskelig å leve sammen dersom en er veldig forskjellig på både personlighet og verdigrunnlag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gargamel

Vanskelig å si så mye om dette. Du har din egen analyse av situasjonen, og det er ikke godt å si om analysen er fornuftig uten å vite noe om realitetene i saken.

 

Man bør være rimelig trygg på at forholdet er bra før man går videre og får barn. "Bra" er ikke det samme som perfekt, men de negative sidene må man være til å leve med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...