Gå til innhold

Når forholdet tar slutt \ bli sammen med ex igjen


Vestfold1986

Anbefalte innlegg

Vestfold1986

Hei og takk for dem som hører, vil gjerne høre positive innspill.

 

 

Meg og min ex forlovede har vært sammen i 4 år , og ble slutt fra hennes sin side for 1 måned siden.

 

Jeg har mange ubesvarte spørsmål rundt hvorfor og hva som gjorde at forholdet tok slutt fra hennes sin side , men jeg kommer ingen vei ved å spørre henne ut , ettersom hun er veldig sta og liker ikke snakke om følelser. Hun er veldig enveiskjørt og sier så lite som mulig.

 

 

Hun har gått igjennom mye stress dem siste årene mens vi har vært sammen.

 

Vi møttes for 1 gang i 1 mai 2010 helt random på gaten etter en våt bytur ( hun var da i ett forhold med en voldelig narkoman ) , men vi snakket sammen og fant tonen veldig raskt.

 

Etter hennes tidligere forhold tok slutt , så ble hun tvangsinnlagt på rusbehandling \ depresjons behandlig , og kom ut 1 år senere.

 

Vi møttes da 2 måneder etter hun kom ut fra behandlingen, faktisk på samme datoen 1 mai .og fant tonen veldig raskt og ble veldig fort venner med fordeler og tilslutt var følelser og tryggheten der og vi ble sammen 1 august 2011.

 

Vi ble også forlovet ett par måneder senere , og hadde dem beste årene foran oss ettersom vi begge følte og sa vær dag vi møttes at " vi visste at dette er mannen \ damen jeg vet jeg kommer til å sette meg ned å bli gammel med "

 

det første hinderet i forholdet var at hun ble gravid med mitt barn etter noen måneder i forholdet, og vi ville beholde det, men dessverre så døde barnet tidlig i svangerskapet og ble tatt utskrapning.

 

Vi var smålig knust ( ihvertfall for min del ) og vi var begge litt depresive noen måneder før det gikk bedre . Vi fikk opp motivasjonen og vi visste vi begge ønsket barn og vi har prøvd nå i litt over 2 år , og ikke fått det til ( noe som har skapt frustrasjon og usikkerhet ).

 

 

Året 2013 var ett hardt år.

 

jeg mistet jobben og inntekt og satt med mange ubetalte regninger som hopet seg opp, og skapte mistrivsel fra kvinnen sin side. For min del så ble jeg i sjokk over å ikke klare regninger og ble depresiv og lei meg. Kvinnen måtte ta opp ett lån for å betale ned. Men føler fortsatt den dag idag at jeg har ødelagt " livet " hennes med 60000 i lån ( holder på å betale ned ).

 

 

Året 2014:

 

- Hun mistet oldemoren

- Moren ble diagnosert med kreft

- Søsteren ble gift og venter barn

- Min forlovede fikk diagnose med livmorhals kreft

 

 

Forloveden min har virket rolig og fattet under prossenssen med kreft , ettersom dem tok den tidlig vil den ikke komme tilbake. Men har en tanke på at hun kan kanskje tenker mer på det en hva hun vil si meg.

 

 

1 april 2014:

 

Hun gjør det slutt etter etter en bra dag på jobben hvor jeg fikk en overraskelse på telefonen under pausen min , at Hun elsker meg og vil så gjerne ha barn med meg.

 

Dette gjør jo meg veldig glad og jeg responderer med at det ikke er noe annet i verden jeg vil en å gjøre henne lykkelig gift og gi henne det livet jeg vet hun fortjener.

 

Kom hjem fra jobben , og spiste litt mat som normalt. Så dro vi på kino og hadde en koselig kveld , lo , og smilte som vanlig.

 

Kom hjem etter kino, og da slapp hun bomben på meg :

 

Hun Har mistet følelser for meg.

 

 

 

 

Jeg var jo da i sjokk og skjønte jo ikke dette.  Men prøvde å ta alt med fatning , gi henne tid å rom til å puste litt. ( selv om vi bor sammen ut denne uken )

 

Etter bruddet har hun vært opp og ned , alt fra spontan grining mitt på natten til å være danse dronningen på byen med vennen sine.

 

Jeg er jo redd for at forholdet er over , men jeg tror at vi har gått igjennom så mye sammen at for min del så er hun " den rette " , altså den damen jeg vil gå ned alteret med. Klarer heller ikke se for meg en annen kvinne.

 

 

 

 

 

Men noen av dem tingene jeg ikke kan skjønne etter forholdet var slutt er:

 

- Ex vil være venn med meg ( bestevenn )

 

- Hun har fortsatt hatt sex med meg helt siden dem ble slutt

 

- Hun blir sjalu når jeg ikke sier hvor jeg skal eller hvem jeg skal møte , eller om jeg legger til jente på facebook

 

- gjør nye ting med venninene sine , men kommer hjem å forteller meg at hun håper vi 2 kan gjøre det også

 

- Kaller meg " kjære " ved uhell.

 

 

 

 

Tror dere at hun fortsatt har følelser for meg ?  kanskje hun har gått igjennom mye dem siste 2 årene og at hun vil takle dem alene ? Trenger tid å rom for å puste og tenke klart ?

 

 

Kan fortsatt ikke skjønne at hun kan si at hun elsker meg og vil ha barn med meg samme dag som hun gjør det slutt... =\\

 

 

Håper på gode innspill , og beklager for dårlig skrevet. Er desverre ingen forfatter .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...