Gå til innhold

Hva kan man stole på?


Sol Alexandra

Anbefalte innlegg

Sol Alexandra

Hei,

 

Jeg er 37 år og vi satte inn 2 embryo på IVF 24.juni. Fikk positiv graviditetstest 8.juli. Jeg begynte med kvalme allerede 25.juni og trodde det skyldtes reaksjon på innsetting og hormon stimuleringen.

 

- Torsdag 9/7 ettermiddag begynner jeg å blø ved do besøk. Friskt blod og bruker et truseinnlegg. Lite blod, men skifter til nattbind da jeg legger meg og heller ikke mye blod her, men blør litt mer utover fredagen og lørdagen. Søndagen er det bare litt blod ved do besøk.

 

- Fredag morgenurin positiv test

 

- mandag 13/7 formiddagen negativ test

 

- onsdag 22/7 morgenurin negativ test

 

- blodprøve legen 23/7 negativ

 

Men jeg har alle symtomene på en graviditet og det gjør meg snart gal. For er jeg ikke gravid så skulle jeg ønske disse symtonene ble borte. 

 

- Jeg har vært kvalm siden 25/6 og trøtt ved siden av. Reagerer på ALT av lukter og kan til tider brekke meg av ulike lukter. Har datter på 2 år og sliter med tannpuss og bleieskift pga luktene.

 

- mandag 13/7 begynte jeg med murringer i underlivet mitt og har det ennå. De siste dagene har jeg i tillegg opplevd litt stikkinger og noe ubehag ved gåturer i lett gange.

 

- Noen kvelder har jeg hatt halsbrann og hodepine.

 

Fastlegen min ringte til GU på TSS i Skien da jeg var der den 23/7 og han som var på jobb mente det ikke var noe vits i å kaste bort tiden dems med å ta en UL da jeg tydeligvis ikke var gravid. Fastlegen min er like rådvill som meg. Jordmor har ferie til 9/8.

 

Jeg kan vente til midten av aug hvor vi skal på oppfølgings samtale med innvendig UL på Fertilitetsklinikken, men synes det blir lenge å vente og ennå mer flaut å møte opp nå når jeg har tatt 2 negative tester og negativ blodprøve. Blir ikke mindre rolig i kroppen heller av vente og ikke få noen svar. Jeg kan fint godta at jeg ikke er gravid da sjansen denne gangen var mindre enn ed første gangen. Men hvis jeg ikke er gravid hvorfor har jeg fortsatt alle disse symtomene og hva betyr det?

 

En privat UL er 2 timer unna og koster 2200.- kr og de hadde ferie ut denne uken i tillegg.

 

Jeg er i dag event 7 uker + 2 dager i skrivende stund.

 


hilsen

Sol Alexandra

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Ut fra urin- og blodtester av graviditetshormonet HCG er det vel nok så opplagt at du har hatt en tidlig abort. Jeg kan ikke presis forklare dine symptomer, men det er jo kjent at kvinner som har et sterkt barneønske kan få symptomer uten å være gravide. Noen går igjennom et helt svangerskap (fantomsvangerskap) med graviditetssymptomer. Jeg synes at du skal ta oppfølgingssamtalen på fertilitetsklinikken for videre planlegging. Jeg kan heller ikke se at det har noen hensikt med ultralyd når testen er negativ og du ikke har stor blødning eller økende smerter.

Vennlig hilsen Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...