Leaderboard

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   102

  • Innholdsteller

   74 849


 2. Gargamel

  Gargamel

  Medlem


  • Liker

   61

  • Innholdsteller

   4 104


 3. Nicklusheletida

  Nicklusheletida

  Medlem


  • Liker

   56

  • Innholdsteller

   4 186


 4. issomethingwrong

  issomethingwrong

  Medlem


  • Liker

   47

  • Innholdsteller

   6 068Popular Content

Showing most liked content since 26. mars 2017 in all areas

 1. 7 likes
  Jeg var på dagsenteret en tur og snakket litt med de andre brukerne, så var meg og to av de andre å spiste middag. Får god mat til under hundrelappen på et eldresenter, de uføre kan også spise der. Så var jeg innom foreldrene mine på vei hjem, så noe har jeg gjort i dag Var ute i går og, var på dagsenteret og med kontakten min. Det kommer seg...
 2. 7 likes
  Og når vi først er i denne godteritråden så kan jeg fortelle at jeg og sønnen sitter her og koser oss med lassevis av smågodt akkurat nå. Det gjør vi fordi vi feirer at han fikk 6 i muntlig eksamen i internasjonal engelsk i dag Jeg er så stolt og glad på hans vegne på av utfordringene han har hatt de siste 2-3 årene og til dels fortsatt har. I dag fortjener han å kose seg
 3. 6 likes
  Jeg gleder meg fordi det da er en måned til temaet kommer opp igjen
 4. 5 likes
  Jeg opplever litt av det motsatte jeg da. Blir dømt til tusen fordi jeg er friskere enn andre. For at jeg har et "vellykket" liv, hva nå det betyr. At jeg f.eks. var innlagt på nevro pga nerveskader var liksom ingenting i forhold til psykisk syke. Jeg syns rett og slett at det er mye negativitet her, spesielt fra anonyme. Det er ikke lov med en god dag, det er ikke lov med venner og man er ikke syk nok om man studerer/jobber. Det er ingen konkurranse om hvem som har det værst eller best! La oss støtte hverandre i stedet!
 5. 5 likes
  Det er ganske stor forskjell på å anta at det et eller annet sted i universet finnes en form for liv (noe som statistisk sett er svært sannsynlig hvis universet er så stort som vi mener å vite i dag), og til å tro at aliens besøker jorda, tar med seg mennesker og setter barn på dem eller utfører kirurgi-aktige inngrep på dem. Det siste er en ikke helt uvanlig teori i visse kretser, og det var slike ting jeg tenkte på da jeg nevnte aliens i svaret mitt.
 6. 5 likes
  For meg høres dette ut som narsissistisk personlighetsforstyrrelse, evt histrionisk. Jeg ser lite "flink pike" her, jeg ser en manipulerende, sjalu, utagerende og kontrollerende kvinne som rett ut sagt høres ut som et helvete å ha med å gjøre. Dette ville ikke jeg prøvd å holde ut..
 7. 5 likes
  Det var et godt spørsmål, som jeg ofte har tenkt på faktisk, dette med om livet ble slik jeg hadde tenkt. Jeg hadde tidlig tre store ønsker eller planer i livet: Barn (sammen med en partner), en bestemt utdannelse/yrke som jeg syntes var interessant, og å skrive bøker. Slik ble livet: Jeg fikk barn, men er alene med dem. Jeg tok den lange utdannelsen som tok mange år, men jobbet bare i veldig få år (med morspermisjoner innimellom) før jeg ble kronisk syk. Endte opp uføretrygdet i en alder av knapt 50 år. Så to av ønskene/planene mine ble oppfylt, men jeg hadde ikke regnet med en sykdom som skulle tappe meg for krefter slik. Jeg fikk ikke engang råd til å fortsette å bo i den byen jeg bodde, men måtte flytte et godt stykke unna for å få råd til den livskvaliteten vi ønsket. Den siste oppprinnelige planen som står igjen er å skrive Det gjør jeg mye, men konsentrasjonen min har dessverre blitt svekket, så jeg tviler på at jeg vil klare å få formet det i noe som kan trykkes. Det måtte være noe som tar kort tid og krever bare begrenset med konsentrasjon da, haiku-dikt for eksempel, he he! Alt i alt er jeg likevel fornøyd i dag stort sett. Fordi jeg har redusert mine forventninger kraftig og lært meg å akseptere at slik er det faktisk. Jeg har unger og dyr og hage, og en (begrenset pga sykdom, men likevel) allreit hverdag. Anonymkode: 54593...eaf
 8. 5 likes
  Her tar du heldigvis feil i tre av tre - eller kanskje det er fire feilaktige påstander: Folk flest ser ikke på jobben som slaveri, de kjeder seg ikke (i hvert fall ikke konstant), de bruker ikke all fritid til å hvile og de ser ikke ned på alle som står utenfor arbeidslivet.
 9. 4 likes
  Ja, greit med ferie, og greit å komme tilbake til hverdagen. Mandag: liten kveldstur opp på en topp vi gikk flere ganger da ungene var små. 3,6 km/36 min Tirsdag: Kveldstur med mannen i skogen her. 8 km/ 1 time og 35 min. Fryktelig blaut i skogen Onsdag: Lang tur alene i skogen på andre siden av byen. 11,2 km/ 3 timer og 20 min, inkludert en halvtime matpause i solsteiken med utsikt utover sjøen Torsdag: crawletrening - ca 600 meter på 45 min. Etterpå 2000 meter brystsvømming på 57 min. Fredag: ridetur på 4,3 km (barbak) på litt over en time. Lørdag: Tur på grusvei sammen med venninne - 8,2 km/ 1,5 time. Søndag: ridetur (barbak) 3,7 km/ 58 min.
 10. 4 likes
  Det handler ikke om evner. Det handler om sykdom. Dette er sykdommen som tar over hodet ditt, tankene dine og som spiser opp vettet ditt. Det handler ikke om at det ikke er lov til å være åndelig. Åndelighet trenger vi mennesker, det er sunt, i ditt tilfelle er det du kaller åndelig ikke sunt. Det blir en besettelse - en rå og brutalt herjende galskap. Det du har er drittsykdom av verste sort. Dette er alvorlig sykdom som kommer til å rive tak i sjelen din og gjøre deg vettskremt, nok en gang. Du kommer til å gå rundt i huset på midt på natten med lommelykt for å forsikre deg om at familien din lever. Du kommer ikke til å klare sitte på med noen i bil fordi du blir vettskremt for at møtende trafikk skal kjøre på dere. Du vil ikke kunne klare å treffe andre mennesker fordi du blir overbevist om at de kommer til å drepe deg. Du kommer til å se demoner midt på høy lys dag, om natten henger de over sengen din. Du vil kunne komme til å tro at du blir hentet av ufoer. Du vil bli skremt langt inn i sjelen bare ved å være hjemme alene i eget hus. For deg er livet på medisiner vondt, og jeg har oppriktig sympati med deg fordi jeg ser at du ikke har det bra. Problemet er at livet uten medisiner gjør deg fullstendig gal, på godt norsk. Det gjør deg livredd og urolig 24 timer i døgnet, til det punkt at du tipper fullstendig over. Medisiner er med på å holde deg på landjorda. Når du er i en slik "periode" som du er nå med en relativt herjende ambivalens, som jeg vil tro er ganske vond og ensom å kjenne på, skulle jeg ønske du fikk langt tettere oppfølging og trygging på at det valget du har gjort mht til å stå på xeplion er riktig. Aller helst flere ganger i uken, samt med variert tilbud.
 11. 4 likes
  Kjære Madelenemie! Siden jeg har kjent deg gjennom mange år, så forstår jeg at du er rystet og skamfull over at du undertrykket din egen pliktfølelse og trang til alltid å beregne god tid, og med den konsekvens at du ikke kunne rekke timen. Det er fullt forståelig at du er opprørt over dette. Når det er sagt - så må du nå prøve å puste litt rolig, senke skuldrene, og tenke følgende: Ja, den timen som var satt opp for deg , ble ikke brukt til noe. Det var dumt. Men det var nok mange timer i helsevesenet som gikk fløyten i dag pga snøen. Ja, du kunne ha unngått det dersom du hadde reist 6.30 i stedet for 07.10, men nå ble det ikke slik. Av og til blir ikke dagen slik vi har planlagt. Noen ganger er det vår egen feil, andre ganger er det andres feil, og her var det en kombinasjon. Det er lurt å sjekke værmeldingen om kvelden. Jeg gjør det ofte, men ikke hver dag. Jeg gjør det nesten alltid hvis jeg skal noe spesielt der jeg er avhengig av en spesiell værtype. Jeg synes det er trist at du så raskt etter en slik tabbe, har konkludert med at du aldri mer vil til lege/spesialist. Du har et ansvar for å ta vare på din egen helse, av hensyn til deg selv, barna dine og kjæresten din. Så dersom en slik undersøkelse er nødvendig, synes jeg du skal få satt opp en ny time. Alle mennesker gjør feil eller tabber. Også du og også jeg. Her er et sitat av Francois-René de Chateaubriand som jeg synes passer til deg i dag: Det er bra å bøye seg i støvet når man har gjort en feil, men det er ikke bra å bli der. http://www.ordtak.no/sitat.php?id=13892 Klem fra meg
 12. 4 likes
  Jeg har vært borte noen uker. Jeg har ikke hatt noe særlig trening, men har gått en del, mellom 15 000 og 20 000 skritt til dagen. Det er da noe selv om det kunne vært veldig mye bedre.
 13. 4 likes
  Akkurat kommet inn fra løpetur og rett inn på dol for å oppdatere før dusjing Denne uka er jeg fornøyd med da jeg har gjort noe hver dag. Mandag : Litt kort treningsøkt. Trening på Evo : 10 min jogging i oppoverbakke på tredemølla. 30 min styrketrening med apparater. Tirsdag : 6,73 km rask gåtur. Onsdag : 6, 73 km løpetur. ( samme ruta som tirsdag ) Torsdag : Trening på Evo. 15 min i oppovebakke på tredemølla. 45 min styrke med apparater. Fredag : Trening på Evo. 15 min i oppoverbakke på tredemølla. 45 min styrke med apparater. Lørdag : 1, 3 mil rask gåtur. Søndag: 6, 73 km ( samme ruta som tirsdag og onsdag ) . Endomondoen viser at jeg løp ganske mye bedre i dag enn på onsdagen, men jeg brukte samme tiden på en mil da jeg var 18 år, så her finnes stort forbedringspotensiale Det er 32 år siden det da. Litt lenger ut på våren tør jeg kanskje å melde fra om tiden også, men ikke enda
 14. 4 likes
  Her så uka ut til å bli lite å skryte av på grunn av snøfokk hele helgen (!), men sånn ble det: Mandag - 3,3 km / 32:46 min motbakkeintervaller deler av veien (fra 700-1700 m) + ca. 2,9 km / 1 time kameratur med jentungen Torsdag - 5,8 km / 42:23 min intervaller, halvdød Lørdag - 2,7 km / 42:34 min kameratur med jentungen mellom snøbygene Søndag - 15 km / 36:25 min trimsykkel, da været definitivt ikke innbød til uteløping Så joda, jeg fikk da rørt litt på meg denne uka også, men nå er jeg FERDIG med å løpe på snø! Ferdig.
 15. 4 likes
  Så hissig du høres ut. Jeg mener ikke at man har rett på et liv uten sykdom. Jeg mener heller ikke at mengden sykdom ikke skal overskride et visst nivå. MEN - jeg synes det er urettferdig at noen lever bortimot hele livet uten sykdom, og noen får både det ene og det andre og det tredje av sykdommer eller vanskelige ting som gjør at deres livssituasjon blir vanskelig. Jeg sier ikke at noen har rett på det ene eller det andre - men jeg mener helt klart at livet er urettferdig, og at det er leit at noen blir rammet hardere enn andre.
 16. 4 likes
  90.000 skritt inkl tre joggeturer, en av de på 1 time Vekt: Minus 2,4 kg på 14 dagers ferie. Får bare opprettholde det nå som jeg er hjemme!
 17. 4 likes
  Denne uka startet vi vår årlige trimaksjon på jobb, der vi krysser av de dagene vi går enten 10.000 skritt eller trener minst en halv time. Så da slår konkurransegiret mitt inn for fullt! Må jo ha kryss på lista på veggen hver dag! Mandag: 1 time og 25 min riding på islandshest uten sal (barbak). Kjente det i lårmusklene dagene etter! Tirsdag: styrketrening hjemme 40 min Onsdag: Gåtur i skogen med venninne - 10,4 km/2 timer Torsdag: 40 min crawletrening + 2000 meter bryst etterpå. Var så himla lester i lårene etter ridingen mandag, så jeg klarte ikke å sparke fra ordentlig, så det ble bare rolig tempo - 1 time og 4 min. Fredag: ny ridetime på islandshest. 3,7 km/1 time og 5 min Lørdag: første joggetur siden november! 4,22 km på 33 min Søndag: ridetur 3,2 km/ 50 minutter. Fornøyd med uka 😊
 18. 4 likes
  Hvis du fremdeles har noe som helst som tilhører henne i ditt hus eller garasje så stapp det i bilen og kjør det dit hun bor nå, da har hun ingen ting å komme til deg etter. Ellers er jeg enig med de andre som sier at du ikke engang skal prøve å forstå henne, hun er syk på en eller annen måte og du skal konsentrere deg om barna dine og deg selv nå. Hun er voksen og må klare seg selv og evt. søke hjelp som hun sårt trenger, men antagelig ikke skjønner selv.
 19. 4 likes
  Det er vel mest vanlig å snakke om følelser til den som står en aller nærmest, altså ektefelle, en nært søsken eller nær venn. Jeg tror ikke de fleste snakker om dype følelser og starter diskusjoner med foreldre eller svigerforeldre. Kall det gjerne overfladisk, men familietreff er jo ofte for å feire en bursdag eller noe som kan være et friminutt fra daglig kjas og mas. Bare løst snakk til kaffe og kaker. Jeg syns det er koselig. Min svigermor var svært skeptisk til meg (Visstnok fordi jeg kommer fra familie med lang utdanning og brukbar inntekt. Hun følte seg altså mindreverdig.) Hun ville helst at mannen min skulle finne ei dame som var mer lik henne selv. For meg var dette ikke noe problem, for det var ikke henne jeg skulle bo sammen med. Vi snakket aldri om dette. og etter hvert ble hun også svært glad i meg. Jeg tror du må slå deg til ro med den svigerfamilien du har, legge dette bak deg, og bruke andre enn dem til de nære ting. Jeg syns egentlig mest synd på mannen din, og syns du bør oppsøke hjelp til å sortere tankene dine.
 20. 4 likes
  Jeg leser innlegget slik : Du mener din svigerfamilie er dysfunksjonell fordi familieselskapene er for positive. ( noe som betyr overfadisk i dine øyne ) Du vil ta opp vanskelige ting ( regner med det er vanskelige ting i dine øyne ) Du møter ikke opp på familieselskapene nettopp fordi de er for positive og « overfladiske » Du plager din kjæreste og gnåler om hvor fæl hans familie er pga noe som skjedde for 2 år siden. Han er lei av å høre om det og det skjønner jeg godt. Du må ta deg sammen om du skal beholde kjæresten din. Din oppførsel er ikke frisk. Du trenger psykolog og det skal ikke være din svigermor. Familieselskapene SKAL være positive.
 21. 4 likes
  Tusen takk! Når jeg leste de siste linjene glemte jeg litt alt det andre, vil være en god bestemor. Men da må jeg jo være på jorden, ikke sveve i min egen atmosfære og i alle slags dimensjoner...det er sant. Men leste det første om igjen, det er rett det at det kommer til et punkt at jeg vil prøve på nytt. Se om jeg klarer å takle det, jobbe som medium og healer. Medisinene stenger jo av alt,jeg ser ikke og jeg hører ikke. Har ikke kontakt med avdøde, men det var en lettelse å slippe de to døde naboene mine...de maste veldig om negative ting. Men jeg syns ikke det er skummelt når ånder snakker til meg, eller hvis jeg ser personer som ikke er der på avstand. Har vel blitt vant til det,det er interessant å høre stemmer. Men jeg får legge det åndelige livet på hylla, ta en pause fra det. Det forsvinner jo ikke. Skal holde fast på medisinene nå, tror jeg skal klare det. Det er lettere når jeg ikke styrer medisinene selv hver dag, slipper å tenke på det når jeg tar sprøyte. Hadde jeg hatt piller hadde jeg nok trappet ned og sluttet nå, eller bare kuttet dem rett ut. Nå føler jeg jo at jeg ikke tar medisin, det er ikke en kamp hver dag.
 22. 4 likes
  Denne uka begynte bra, men endte labert. Har hatt mye å stå i med så treningen har dessverre måtte vike, igjen. Må skjerpe meg. Når treningen sklir ut så sklir maten også ut og jeg blir bare lei meg. Mandag : sirkeltrening m/trener 60 min (hardt) Onsdag : styrketrening m/trener og frivekter 60 min (hardt) Søndag : rolig gåtur 30 min Har ikke fått vært i bassenget denne uka heller og det har jeg savnet. Bare må få til en økt neste uke.
 23. 4 likes
  2 x styrke på treningssenter og en drøy times rask gåtur i helgen. Ingen imponerende uke, men kunne vært verre. Har ikke vært tid til mer trening (ok, kunne nok fått til litt mer i helgen).
 24. 3 likes
  Høres ut som du koser deg litt med de forestillingene der i forhold til å sjekke ut hva som er virkelig.
 25. 3 likes
  Så lett - og så vanskelig
 26. 3 likes
  Jeg sier ikke at alle har like muligheter. Men det er svært, svært få som ikke har noen som helst mulighet til å påvirke hvordan dagen og uken blir.
 27. 3 likes
  Det ble en bra uke. Mandag: 5k jogging Onsdag: styrketrening og 15km sykling Fredag: styrketrening og 15km sykling Lørdag: 10 km jogging. Jeg er nok mye treigere nå enn da jeg var 18. Bruker 5 min mer på 5 km. Den gang løp jeg nesten aldri frivillig, men ble jo trent og testet i millitæret. Stort sett var testene 3km, men vi løp 5 km også en gang.
 28. 3 likes
  Det var tross alt påske. Jeg har alltid lagt på meg i påsken uten å få sjokk av det. Nå er barna store nok til å gå lange skiturer, så for første gang i mitt liv har jeg gått litt ned. Det er hverdagen som teller mest.
 29. 3 likes
  Gikk opp i påsken 😥 Enten så sov jeg ellers så spiste jeg.😥 Har ikke gitt opp da, prøver igjen og igjen. Tenker litt sånn at for hver dag jeg greier meg uten snop, jo større sjanse til å greie det neste dag. Prøver å begynne med blanke ark hver dag😊
 30. 3 likes
  Javel. Lurer litt rundt det jeg. Du er finner jo meget raskt ut forskjellige grunner til hvorfor du ikke kan følge forskjellige råd du får her inne og også fra helsevesenet. Og det er klart at hvis det hviler en forbannelse over deg, med selveste satan involvert og dessuten karma...ja da er det svært lite du får gjort. Det trumfer jo absolutt alt annet. Alt annet kan forkastes da. Da hjelper det lite med forslag om aktivitet og andre oppmuntrende ting du kan gjøre. Da har du en unnskyldning mtp å la humla suse og gjøre minst mulig. Sitte å se på serier. Du er jo fordømt. Det gir deg nok liten motivasjon til å jobbe strukturert med deg selv. Samtidig vet jeg at du ikke ønsker å ha det slik. Tror jeg. Men jeg er jaggu ikke helt sikker. Hvis du virkelig ønsker og vil bli bedre, så er du nødt til å kutte ut dette karma/satan/forbannelses opplegget ditt. Ikke bruk det som en slags "unnskyldning" for at du ikke har muligheter overhodet til å bli bedre. For jeg misstenker at det kan ha en sammenheng. Det krever hardt arbeid og det er en del ubehageligheter man må igjennom, for å bli bedre. Man må gi avkall på en del ting. Snu tankegangen. Og alt dette får du hjelp til! Ta i mot hjelpen, ikke tro bare halvveis på at du kan bli bedre pga dette karma opplegget som hviler som en forbannelse over deg. Du kaster bort tiden og livet ditt på det.
 31. 3 likes
  Det tror jeg er riktig måte å tenke på. Dersom hvile og stillesitting likevel ikke hjelper, er det bedre for de fleste kropper å være i bevegelse. Godt for muskler og ledd, godt for lunger og hjerte, godt for hode og tanker med frisk luft, og godt å kunne bruke litt kalorier på gåturer eller svømming eller annen forsiktig trim
 32. 3 likes
  En fin uke mht trening: Mandag: Tur på grusvei 3,7 km/45 min Onsdag: Kveldstur på grusvei, bratt terreng 6 km/ 1 time og 11 min Torsdag: 15 min styrketrening + 3,8 km kveldstur med mannen i bratt terreng/ 45 min Fredag: Rant slalåm fra 11-16, men det ble jo litt pauser og. Heiskortet viste ca 20 løypekilometer Lørdag: skitur med 13-åringen: 7,4 km/ 2 timer (inkludert matpause og filming)
 33. 3 likes
  Det har vært påskeferie og mye ski. Tirsdag :5k jogging Onsdag: 10 km ski Torsdag: 11 km ski Fredag: 22 km ski Lørdag: 21 km ski Helt supre forhold i Trollheimen. Masse snø og sol. Det har vært mye pølser, kvikk-lunsj, pottis, godteri etc. Ikke noen slankeopplegg, altså.
 34. 3 likes
  Har du ikke ansvar selv? Skal vi alle, etter din mening, bare fyre løs med det som måtte falle oss inn her inne, og så overlate til admin å slette? Det syns jeg er en veldig ansvarsfraskrivende holdning.
 35. 3 likes
  Hæ? Problemstillingen er det ingenting i vegen med, men duverden for et spørsmål mht løsning?! Om dere har få rom skjønner jeg ønsket til tenåringen om alenetid, men dette må da kunne løses på en mindre dramatisk/demonstrativ måte det ikke oser maktkamp, over- og underlegenhet eller martyrisme av? Hva om du tar med deg en bok og går på kafé og leser en kveld? Ringer en venn og avtaler kaffe eller vin en kveld? Går en lang kveldstur? Kjører til et fint sted i lokalmiljøet du ikke har vært på før? Etc, etc, etc.
 36. 3 likes
  Av og til Alt virker så lekende lett for noen På den annen side leser man også litt mer dyptpløyende intervjuer hvor man skjønner at alt er nok ikke bare det heller Oftest er det fordeler og ulemper med alt tror jeg
 37. 3 likes
  100.000 skritt inkl fem joggeturer og mange gåturer.
 38. 3 likes
  Har vært en ganske ok uke. To joggeturer på ca 5 km. Den siste med poden, så det var litt roligere tempo enn vanlig. Han er ikke tenåring enda, men vokser fort og blir sikkert kjappere enn meg om er år eller to. Tre dager med styrketrening, som vanlig.
 39. 3 likes
  Uka begynte bra, men har vært syk siden torsdag. Orker ingenting og så sover jeg mesteparten av døgnet 😣 Mandag - gikk tur (30 min) Tirsdag - svømt 3000 m (90 min) Onsdag - styrketrening m/frivekter og trener (60 min) Svømmingen gikk unna denne dagen, første 1000 m på 23 min og de neste 2000 på 57 min😁 ny årsbeste. Første gang på mange år jeg har svømt 3000 m.😊 På styrke timen så økte jeg med vekter😊 Håper at jeg snart er på beina igjen.
 40. 3 likes
  Ja, det var mer krevende. Men det gjorde også at vi fikk en tvungen opplæring i økonomiske grunnprinsipper. Jeg tror det var positivt i et samfunn der privatøkonomi ikke akkurat prioriteres i skolen og vi spammes ned av "fristende" finansieringstilbud. Jeg tror rett og slett at visse forenklende tiltak i 2017 virker fordummende på oss. At vi ikke lengre trenger å levere selvangivelsen (eller skattemeldingen som den heter nå) tror jeg er slik. I fravær av en tvungen årlig gjennomgang av økonomien, må opplæringen på skolen styrkes.
 41. 3 likes
  Kjære vene, hva ønsker du med dette spørsmålet? Jeg er ikke sykdmeldt, til informasjon. Merker jeg er kraftig lei av å bli sett kritisk på her inne kun fordi jeg gjør noe annet enn å ligge i soffaen (sier ikke at du gjør det).
 42. 3 likes
  Jeg har uthevet den siste setningen i svaret ditt til meg. Merker at jeg misliker ekstremt dårlig å bli utsatt for slike passiv-aggressive utsagn. Jeg vet ikke om dette er bevisst eller ubevisst kommunikasjonsstrategi fra din side, men lurer litt på om du virkelig mener at du har rett til å forsøke å påføre andre mennesker skyld på denne måten fordi du ikke liker svaret du fikk? Jeg forsøkte å svare helt konkret på spørsmålet du stilte i din overskrift, samt å oppfordre deg til å drøfte med psykiateren måten du blir møtt på i terapitimene. Dersom du ikke ønsker andres ærlige oppfatninger på spørsmålene du stiller, så kan du kanskje skrive i innleggene dine at du primært ønsker støtte på dine egne opplevelser og ikke motforestillinger. Det er for øvrig mer og mer vanlig at behandlere mener at bearbeidelse av konkrete traumer forutsetter at pasienten er tilstrekkelig stabilisert til at behandlingen vil bidra til bedring og ikke forverring.
 43. 3 likes
  Strategien er som følger, man lar katten bestemme selvfølgelig. Den som blir hindret av en kosete katt er fritatt fra alle krav :-)
 44. 3 likes
  Hvis hun er glad for det, så lar hun det kanskje skjønne det. Men hvis hun ikke er spesielt glad for det, så vil du vel egentlig ikke vite det? Og hun vil helst ikke si det? Litt som: Syns du jeg er grei? Syns du jeg er pen? Syns du jeg er flink? (ikke still slike spørsmål...)
 45. 3 likes
  Jeg løp Tordenskjoldløpet en gang i min pure ungdom. Jeg gikk på videregående og jogget mye den gangen sammen med ei klassevenninne. Hun var ikke med og løp Tordenskioldløpet, men vi hadde ei tredje venninne som var fryktelig stor i kjeften . Henne var det viktig for meg å slå Hun venninnen som ikke var med sa til meg : - Du har med å slå henne, bare så du vet det ! Det gjorde jeg også med ca 10 min, men det hører med til historien at jeg kastet opp rett etter at jeg passerte målstreken Jeg løp på noe over 50 min, men husker ikke nøyaktig hvor mye.
 46. 3 likes
  Starten på denne uka ble ikke som forventet ettersom det ble regn og surt og drittvær, men det tok seg opp til tross for været: torsdag - 5,6 km / 39:50 joggetur med kjæresten fredag - 2,6 km / 1 time rusletur med kamera lørdag - 4,5 km / 2t 15 min rusletur med kamera og en venninne søndag - 10,14 km / 1:17:46 joggetur alene! To nye perser på denne turen! Lengde løpt pr. time + tid på 10 km. Så i dag er jeg fornøyd! Og sliten. Sist jeg jogget denne strekningen, 6,5 mnd siden, klarte jeg ikke å jogge hele veien og jeg brukte 1t 32 min, så fremgangen er stor!
 47. 3 likes
  Ja det er meg Jeg er innom her med ujevne mellom, men det er nok slutt på som før at jeg satt lenge på DOL av gangen med kaffekoppen ved siden. Jeg mangler ikke så veldig mye å kan ta det senere om det blir mulighet. Jeg har vel i løpet av årene lært meg å forholde meg mer avslappet og ha fokus der det er viktig.
 48. 3 likes
  Jeg vet ingenting om sykdommen din eller medisiner, men jeg vet at man kan kjøpe seg ut av omtrent alt i våre dager. Kan dere finne en løsning som gjør dere begge fornøyde, og som dere har råd til? Det er mange muligheter - leie lokale med full pakke, leie bare lokale, eller ha det hjemme og bestille alt fra mat til ryddehjelp. Mht. egoisme synes jeg begge ytterpunktene er litt egoistiske: Han kan ikke stille høye forventninger, men regne med at du skal ordne alt. Du ikke kan forvente at han skal droppe feiringen helt eller redusere til omtrent null. Mellom der finnes det mange ulike valg dere kan ta sammen. Dere må kommunisere på et konkret nivå, f.eks. bli enige om hvor mye penger dere skal bruke og deretter se på løsninger innenfor den summen. Med veldig lavt budsjett må man nødvendigvis øke belastningen på seg selv som arrangør eller senke kravene noe, det gjelder for alle.
 49. 3 likes
  Nei, det ble overhode ikke slik jeg hadde trodd. Men det har gått i bølgedaler og de siste årene har jeg ridd på en bra bølge og jeg er fornøyd. Jeg har til og med klart å godta at ingen arbeidsgivere vil ansette meg og jeg har ikke søkt en eneste jobb de siste fire årene.
 50. 3 likes
  Vi får se. Er ikke helt ferdig med livet enda. Her passer det med enda et sitat fra min nye yndlingsfilosof Mike Tyson : "Everybody has a plan until they get punched in the mouth."