Leaderboard

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   157

  • Innholdsteller

   79 608


 2. Lillemus

  Lillemus

  Medlem


  • Liker

   74

  • Innholdsteller

   70 161


 3. påskelilje

  påskelilje

  Medlem


  • Liker

   73

  • Innholdsteller

   3 816


 4. Nicklusheletida

  Nicklusheletida

  Medlem


  • Liker

   71

  • Innholdsteller

   4 413Popular Content

Showing most liked content since 28. mai 2017 in Innlegg

 1. 8 likes
  Jeg savner engangsnickene (og den gamle trådstrukturen).
 2. 7 likes
  Jeg har prøvd å jogge i et par minutter av gangen og kjenner at det ikke er realistisk at jeg skal kunne dra på joggetur uansett hvor kort den er. Men jeg har litt lyst til å prestere det på sikt. Jeg har aldri klart å holde ut å jogge over en viss tid. I tillegg er jeg stor, noe som innebærer at jeg ikke har turt å vise meg for andre når jeg har forsøkt meg på trening. Siden jeg har opplevd at treningstrådene våre har vært effektive som motivasjon velger jeg å komme med målsetningen min her. Jeg vil klare å gjennomføre en joggetur på litt over to kilometer (fast løype) innen utgangen av 2017. Jeg har en del jeg må overvinne for å klare å nå dette målet, men det er en drøm å kunne gjennomføre en joggetur. Noen andre som vil bli med på å sette et treningsmål og dele fremskritt for å nå dette? Vi kan jo eventuelt bruke denne tråden til å dele eventuell utvikling?
 3. 7 likes
  Jeg har nå mer og mer kuttet ut kontakten med en venninne som har hatt dårlig innvirkning på meg. Hun er veldig negativ og klager bestandig og jeg føler meg alltid nedfor når jeg går fra henne. Det siste halve året har jeg etterhvert lært meg til å ikke svare på meldinger så ofte og nå føler jeg ikke at jeg trenger å besøke henne lenger. Det har vært vanskelig men nødvendig. Jeg har ikke behov for negative venner i mitt liv! Klart man må få lov til å klage til en venninne men det får da være måte på. Så gjelder det å være en god og positiv venninne selv. Jeg kan nok være negativ jeg også. Man må få kunne snakke om sine problemer men man må prøve å være støttende og ikke bruke den andre som søppelkasse. Det er veldig frigjørende dette her. Kan anbefales!
 4. 7 likes
  Nei, jeg synes det er flott at folk har det bra. Positive innlegg gir meg glede. Samtidig vet jeg jo at den ene personen som forteller om noe fint, kanskje hadde det fælt i går, eller strever med noe tungt som han/hun ikke finner veien ut av - og dersom denne personen da klarer å fokusere på noe fint, om ikke mer enn i et lite øyeblikk, så vil jo dagen bli litt lysere. Og det gleder meg - at en kan finne noen lyspunkter selv om livet er tungt generelt. Så til det morsan og laban skriver her: Når det spørres om hva vi gjør eller hva vi gleder oss til, så er det som rege ikke ment som skryt, men som en faktaopplysning. Jeg ER glad i ungdommene mine, jeg SETTER PRIS på å prate med dem, jeg ER glad i gå tur i skogen - men det er jo ikke nødvendigvis skryt av at jeg har ungdommer eller at jeg har overskudd/mulighet/tiltakslyst til å gå tur. De fleste gleder seg over at andre har det bra. Noen få gleder seg over andres ulykke og tristhet.
 5. 7 likes
  Ja jeg mener uføre, sykemeldte og de som mottar aap har rett til å leve et fullverdig liv. Hva er alternativet? Om en må bruke de krefter en har på å være i jobb så har en lite krefter igjen til å ta seg av familie, daglige gjøremål og andre hverdagslige ting som må gjøres. Skal de virkelig legge helsa og familien til sides for å tilfredstille andre og for å unngå å bli uglesett? Det er mye med et menneske man ikke ser. Tror neppe folk vil være ufør med liten trygd framfor å være i jobb og ha god lønn. Som jeg alltid har sagt, helsa kommer først så får de uvitende mene hva de vil.
 6. 6 likes
  Denne uka har jeg heldigvis vært mer aktiv! Mandag, tirsdag, torsdag og fredag syklet jeg frem og tilbake til jobb - 7,2 km hver vei (jobbet ikke onsdag) (eller forresten - en av dagene ble det ikke til at jeg syklet hjem, var litt kronglete med alt som skulle skje på ettermiddagen, og jeg hentet sykkelen om kvelden med bil) Onsdag: Løp en kort tur i skogen, for å kjenne hvordan føttene var etter at jeg hadde de smertene og en lang påkrevd pause. Gikk fint! 3,6 km/ 30 minutter. Ingenting i helga. Gøy når en har kommet inn i rutinen med å sykle på jobb. Deilig med den lufteturen før jeg skal sitte inn i mange timer.
 7. 6 likes
  Uken startet riktig bra med en markatur på nesten 8 km men jentungen. Men det ble med den gitt...
 8. 6 likes
  Har nok vært en heller slapp uke. Ingen styrketrening og ingen jobbsykling. På den positive siden jogget jeg 7,5km i terrenget på torsdag (om jeg ikke surrer med dagene). Det var litt artig, siden jeg stort sett har holdt meg til asfalt bortsett fra noen få organiserte løp, hvor det ikke har gått spesielt bra. På sødag ble det en ny joggetur i marka med kona. Ca 4km. Det var jo stas. Hun er ganske sprek, men har ikke vært interessert i å jogge med meg fordi hun har en forestilling om at jeg ville løpt for fort. Akkurat om jeg ville løpt fra henne ved første anledning .
 9. 6 likes
  Jeg forstår også de mekanismene der. Men synes du det er mange slike tråder her, bortsett fra de som startes for å provosere fram beskrivelser av irriterende normal hverdag? Hvis en anonym spør f.eks. om man har en fullverdig lørdagskveld, og folk svarer med å nevne mat, familie og andre alminnelige helgeinnslag, er det vel litt drøyt å beskylde dem for å skryte? Det er jo ikke så mange innlegg i "Facebook-parodi"-klassen her (da tenker jeg på typen "tok med hele barnehagen til toppen av Snøhetta, der vi spiste en tre retters middag jeg laget fra bunnen av"). Spesielt rundt 17.mai var det noen tråder her som jeg mistenkte ikke ble startet av interesse for hvordan folk forberedte eller feiret dagen, men kun for å få fram at "det er forskjell på folk". Enig. Og det blir veldig vanskelig når man verken kan nevne positive ting fra et A4-liv (som jobb eller familie), for da er det skryt - eller negative ting (som at man er sliten av mye overtid eller irriterer seg over samboerens uvaner), for da ønsker man seg trygd og ensomhet.
 10. 6 likes
  Er ikke så veldig fornøyd, men bedre enn i det siste, så det er jo bra Mandag gikk jeg 13,5 km på 3 timer og 5 minutter. Tirsdag gikk jeg 11,83 km på 2 timer og 27 minutter. Lørdag gikk jeg også på tur, trykket ikke på telleren, men gikk vel ca. tre timer Alt i alt ok fornøyd med uka
 11. 6 likes
  3 gå/joggeturer i marka. Fortsatt tungt, stivt bein, og jeg kom meg kun ut i dag også pga denne tråden og målet om minimum 3 treninger. Men nå føler jeg at jeg er litt i gang igjen i alle fall.
 12. 6 likes
  Ble ikke så ille denne uka da: mandag - 3,4 km motbakkeintervaller + 2,8 km rusletur om kvelden onsdag - 5,3 km joggetur torsdag - 3,2 km rusletur om kvelden fredag - 6,1 km transportjogg lørdag - 7 km rusletur Ganske fornøyd.
 13. 6 likes
  Så var det å huske uken da. Onsdag var det: -styrketrening -5 km joggetur. - syklet til jobb. Torsdag - syklet 21 km. - en time sandvolleyball Søndag - jogget 10 km. Delvis i marka. Så det ble en grei uke sånn sett. Det har vært mindre styrketrening, og det merkes, men, men.
 14. 6 likes
  Elendig uke for min del. Startet så friskt med en joggetur i skogen - 7,7 km på 1 time - men fikk så vanvittig vondt i føttene :-( Så resten av uka har jeg bare tatt det med ro, med unntak av ei økt med styrketrening på onsdag (32 minutter). Burde ha tatt mer styrketrening + en gåtur i helga, men sånn ble det ikke. Det ble i stedet trimming av lunger, magemuskler og stemmebånd; torsdag + lørdag + søndag ble det til sammen 9 timers synging med koret Vi hadde sommerkonsert i går - kjempegøy
 15. 6 likes
  Det der er jo fantastisk Mandag- Jogging i skogen 1,1 mil (ble lurt) Tirsdag- Yoga 2 timer Onsdag- Paddle Board 2 timer Torsdag- Yoga 2 timer Fredag- Bytur, dansing noen timer Helgen fri.
 16. 6 likes
  Det er en balansegang. Bruker du Nick, vil jo rådene bli mer spisset og tilpasset deg fordi vi vil kjenne deg bedre og vi vil kanskje forstå mer av hvordan du reagerer i ulike sammenhenger fordi vi vet mer om deg. Så lenge du ikke sier for mye om andre mennesker (for. Eks samliv eller barn som du ikke kan si med hodet hevet hvis de en gang kjenner seg igjen) kan det være lurt å bruke nick. Som andre her sier, så vil de fleste av oss som skriver en del her også kunne bli gjenkjent når vi er anonyme fordi i har en egen skrivestil eller tegnsetting. For min del gjør det pm regel ikke noe å bli gjenkjent av folk her - jeg skriver av og til anonymt når jeg skriver om mann eller barn, men jeg vet samtidig at mange vet at det er Påskelilje som skriver. Det jeg ikke ønsker er for eks at en venninne skal finne innlegget og lese alt Påskelilje har skrevet - derfor er jeg innimellom anonym. Det er ingen "de mot oss" her. Vi er alle vanlige mennesker som i perioder gir mer råd enn vi får, og i andre perioder behøver råd. Personlig synes jeg det er hyggeligst når folk har nick. Liker å vite hvem jeg skriver med, selv om jeg ikke aner hvem de er i virkeligheten, og jeg har som regel ingen interesse av å finne det ut heller.
 17. 6 likes
  Jeg tenker å bli med her igjen, selv om jeg går i møte to harde uker nå på jobb. Jeg har gått raskt 3 skikkelige turer. Ankelen/foten er stiv, og jeg er tung, ellers er det deilig😅 Må si dere andre her er flinke!👏
 18. 5 likes
  Dette stemmer neppe, selv om noen av dere krangler voldsomt om dagen - både anonymt og med nick. Det er noen få brukere som holder på med dette, og det slettes mange innlegg daglig i et forsøk på å begrense skadevirkningene. Vi gjentar oppfordringen til dere alle om å slutte med denne virksomheten som er så ødeleggende for forumet. Denne henstillingen har blitt rettet til alle de som er mest aktive på denne fronten. Det spiller i denne sammenhengen ingen rolle lenger hvem som starter krangler, hvem som har såret hvem tidligere, hvem som er verst i forhold til hva. Løsningen ligger i å slutte å fyre hverandre opp.
 19. 5 likes
  Enig med deg, og labans svar. For hva er "skryt"? Folk flest snakker oftest bare om ting som er normalt for DEM – ikke for å skryte av hvor fint og flott de har det. Denne diskusjonen minner meg om en historie jeg hørte for mange år siden om noen rekrutter i hæren, lenge før både nettflix og DVD. De satt på flermannsrommet og snakket om den forestående permen. En fra Oslo sa at han ville gå på kino. Hvilken da, lurte noen. Han svarte at han ikke hadde bestemt seg ennå, han kom til å stikke innom Saga eller Klingenberg for å se hva som gikk. Dette svaret førte til at han fikk kjeft av en medsoldat som mente han satt og blæret seg over det gode filmtilbudet i Oslo, når han selv kom fra lita bygd med bygdekino en gang i uken! Men Oslo-soldaten verken blæret eller skrøt. Han fortalte om et helt vanlig og normalt fenomen i hans verden.
 20. 5 likes
  Ble nå 3 løpeturer i alle fall: tirsdag - 4,2 km transportjogg til et kurs fredag - 3,4 km / 22:50 min, håpet å komme under 20 min på 3 km, men klarte bare 20:04, får prøve igjen om en stund søndag - 6,4 km / 45:25 km, ny pers på 1 km med 5:42 min! Fornøyd med det da.
 21. 5 likes
  I går hadde jeg bursdag og hadde ikke tenkt å feire, men min mann lagde deilig veggie middag og min svigerdatter lagde deilig kake. Så vi koste oss, og jeg ble takknemlig Du da?
 22. 5 likes
  En løsning er å bruke mobilnummer som innlogging. Da er det svært enkelt å sperre brukere. Det er noe vanskeligere for xxxxx å skaffe seg 40 mobilabonnement enn 40 mailadresser. Trygda er tross alt ikke SÅ god i Norge (sorry, måtte bare :-)
 23. 5 likes
  Alt snakket om det fullverdige liv , ødelegger snart hele forumet, synes jeg😏
 24. 5 likes
  Og uansett er det ikke "DOL-fruenes" feil. Utrolig hvordan det gnåles om at "vi" skjærer alle anonyme over én kam samtidig som det generaliseres voldsomt andre veien. Jaja... tar du sytemuligheten fra enkelte, tar du livsgleden av dem med det samme!
 25. 5 likes
  Mandag : 8 km i marka. Tirsdag: Trening på Evo. 25 min i oppoverbakke påbtredemølla. 35 min styrke. Onsdag : Tror ikke det ble noe ? Litt usikker. Torsdag : ble det i hvert fall det samme som tirsdag. Fredag: ingeting grunnet sommerfest på jobb. Lørdag : Ingenting grunnet shopping. Søndag: 8 km i marka. ( i kveld har jeg brukt mye tid på å gruble på om jeg skal gå en lang tur eller trene på Evo Lander på gåtur, men må bare vente til mobilen er ladet, slik at jeg får brukt Endomondoen )
 26. 5 likes
  3 treninger - den siste pga denne tråden og ble gjennomført i øs pøs regn. Det er mest rask gange, men også jogging. Merker faktisk mindre stivhet når jeg jogger lett, enn ved rask gange. Satser på rask formstigning nå når jeg etter hvert går til ferie, selv om dessverre foten plager meg. Håper jeg kommer i gang igjen på Elixia og med svømming som alternativ trening.
 27. 5 likes
  Tror mange av "DOL-fruene" har sine ting å streve med, men at de ikke ser behov for å legge ut om dem på DOL, uten at det dermed betyr at de mestrer alt og ikke behøver noen form for hjelp.
 28. 5 likes
  Det kommer an på dagsformen det Ganske ofte ser jeg ei dame på snart 51 med smilerynker rundt øynene, rynker i panna, litt slapt heng under haka og hvis det er lenge siden jeg har stripet etterveksten, ser jeg grått hår ved tinningene. Hvis jeg ikke har giddet å vaske håret, setter jeg det i hestehale og hvis jeg heller ikke har giddet å sminke meg, ser jeg trøtt ut selv om jeg ikke er det. Jeg går ut og møter verden likevel og blåser i det. På en god dag, sminket med nyvasket hår, ser jeg de samme rynkene selvsagt, men har et mer positivt syn på meg selv. Da ser jeg en slank , ungdommelig 51-åring som holder seg ganske greit . Greit nok i hvert fall Jeg er frisk og det er det viktigste.
 29. 5 likes
  Denne uken er jeg ganske så fornøyd med aktivitetsnivået Jeg har til og med prøvd å jogge et par minutter hjemme på stuegulvet, da været var så surt at jeg fant ut at det fristet veldig lite å gå ut. Jeg er ikke i form til å jogge, men kanskje på sikt, jeg vet ikke. Jeg må innrømme at det er litt motiverende å ha en app som sier hvor langt jeg har gått, jeg trodde virkelig ikke at turene var så lange i km Jeg vet ikke om den fysiske formen blir bedre, men jeg er lettere i hodet, det merker jeg Mandag: 36 minutter med korte joggeperioder og forsøk på noen styrkeøvelser hjemme på stuegulvet. Det var pinlig og viste at jeg er i elendig form, men jeg ble skikkelig svett og det gjorde sikkert godt. Tirsdag: 11,65 km på 2 timer og 32 minutter Torsdag: 30 minutter med korte joggeperioder og styrkeøvelser hjemme. Fredag: 11,31 km på 2 timer og 25 minutter Lørdag: 16,36 km på 4 timer og 24 timer Søndag: 10,84 km på 2 timer og 26 minutter
 30. 4 likes
  3 gå/jogg i marka. På den ene turen fikk jeg akutt smerte i bakleggen, slik jeg har slitt med før. Så merker at det tar tid å komme i gang, og det er tungt å jogge. Har også møtt på to ormer rett ved føttene allerede, så det er enda ett argument for å dra på treningssenter og trene alternativt. 😅
 31. 4 likes
  Og det har jeg også sagt min mening om. Du dro jo inn flere eksempler selv, som foreldremøter og legebesøk. Jeg ble faktisk ganske overrasket over at flere mener det er upassende med shorts hos psykologen, da spesielt for kvinner(?) For det er noe jeg aldri har tenkt på som en problemstilling, eller hørt om. Måtte faktisk ringe et par venninner, og de har heller aldri tenkt tanken på at det skal være et problem. Så har nok mye med alder å gjøre også.
 32. 4 likes
  Blir nå det vanlige Tirsdag- Yoga 2 timer Onsdag- Yoga 2 timer Fredag- Yoga 1 time Søndag- Skogstur 8km Nå er det ferie på Yogasenteret, så da må jeg ha selvdisiplin å praktisere selv hjemme
 33. 4 likes
  Hagefester er tradisjon her i nabolaget. Mingler rundt, går fra hage til hage. Kjempekos
 34. 4 likes
  Å komme hjem til mine to ungdommer som hadde begynt med middagen.
 35. 4 likes
  Jeg har hatt besøk av dattera mi og barnebarnet på 7 mnd og vi har kost oss masse og vært på kafé. Det er helt fantastisk å være mormor og hun er en nydelig liten snuppe som er veldig lik mamman sin
 36. 4 likes
  Vi kan ikke la "Krenkedes Landsforbund" bestemme hva vi skal skrive om. Det må være lov å f.eks. snakke/skrive om barn selv om noen er ufrivillig barnløse osv. Anonymkode: c8b28...357
 37. 4 likes
  Mandag : Endomondoen viser nøyaktig 8 km gåtur. Tirsdag : Trening på Evo i en time. 20 min på tredemølla og resten styrke. Onsdag : kort gåtur. Ca 4 km. Torsdag : ingenting - Hele kvelden gikk med hos frisøren. Fredag : Ingenting - ble dårlig med stiv nakke. Lørdag : ingenting- fortsatt ganske elendig form, men greide i hvertfall å holde lovnaden overfor datter om shoppingtur, samt møte ei venninne etterpå. Søndag: Joda nakken er fortsatt stiv, men likevel mye bedre. Da ble det 8, 85 km gåtur. Stakk innom Evo etterpå og trente styrke.
 38. 4 likes
  Jeg har stor sans for Ingvar Wilhelmsen og hvordan han møter disse "ofrene". Han spør dem på en vennlig og støttende måte etter at de har lagt ut om alt det andre og alle de andre som er forferdelige, dumme, slemme etc: "Hvordan har du tenkt å forholde deg til det?" Med dette får han dreid tankene over på at det uansett er opp til personen selv hvordan en har et valg der en kan velge å forholde seg på ulike måter til det som er vondt og vanskelig. Etter hvert kan en spørre vedkommende: "Når du velger å forholde deg slik til dette, hvilke konsekvenser har det for deg?" Anonymkode: debcd...7fe
 39. 4 likes
  Jeg trente styrke mandag og onsdag. Syklet 15 km onsdag. Løpetur torsdag og i dag, søndag, begge knapt 5km. Det var for dårlig vær til å legge ut på lengre eventyr. Har nye terrengsko, men får prøve dem en annen gang.
 40. 4 likes
  Interessant artikkel ! Jeg opplever selv fysisk aktivitet som kjempeviktig for å klare å ha et noe mer normalt forhold til mat. Og uansett om det fører til vektreduksjon eller ikke, så kjenner jeg skikkelig positive virkninger
 41. 4 likes
  NIks, ikke gadd jeg anstrenge meg heller - om man vil ha tilbakemeldinger får man flest om man skriver så folk forstår og slipper å sitte og anta og gjette. Punktum.
 42. 4 likes
  Det går ikke an å skrive om noe personlig her. For man får bare høre at man er så heldig som ikke går på trygd. Har gjentatt det flere ganger: Skal dette bli en mer seriøs side, må det ryddes opp i trygdegnålet.
 43. 4 likes
  Ja, poenget var i hvert fall at jeg tror situasjonen kan bedres i Stjernestøvs tilfelle. Om det er mulig å oppnå samme funksjonsnivå, tør jeg ikke å uttale meg om. Jeg vet at det er ganske avgjørende for fremtidsutsiktene å få stoppet en psykose tidlig og sånn sett er det nok da forskjell på en med førstegangspsykose og en som har vært psyk i mange år. Hadde jeg vært pårørende til Stjernestøv, hadde jeg vært rasende på hjelpeaapparatet fordi de ikke har brukt tvang. Jeg forstår det rett og slett ikke når de vet hvor skadelig dette er. Burde i hvert fall vite.
 44. 4 likes
  Utrolig trist å være vitne til at du akter å fortsette med samme røret du har holdt på med i årevis, i stedet for å lytte til fagfolk, ta medisinene dine, og ha mulighet for endring og bedring. Hver gang du begynner å bli ørlite bedre og får litt selvinnsikt er det ut på galeien med å ville slutte med medisinene. Igjen og igjen og igjen....
 45. 4 likes
  Jeg ser en offentlig skole med stor oppslutning, ungdom med uensartet bakgrunn som fullfører vgs med godt resultat, Staten lånekasse for utdanning og stipendordninger. Så nei, jeg ser ikke uten videre at vanlige menesker er utestengt fra utdanningsveiene i Norge?
 46. 4 likes
  Rent generelt: Jeg synes det er synd at arbeid blir sett på som en slags motsats til det å ha et godt liv når man går på ulike stønader. Arbeid kan tvert i mot være helsefrembringende selv om man ikke har mulighet til å jobbe like mye som andre. Jeg er helt for at personer som går på eksempelvis AAP, eller sykemeldinger for den saks skyld, skal ha et like godt liv som andre, men jeg tror kanskje vi litt for ofte tenker at arbeid automatisk er en belastning (jeg snakker selvsagt ikke om tilfeller hvor det er jobben i seg selv som har gjort deg syk). Det er en litt snodig tanke at man kan sitte i sin "splendid isolation" å bli så mye bedre enn om man i stedet kunne fått hjelp til tilrettelegging og evt bistand i arbeidet.
 47. 4 likes
  Men gjør det noe om du tenker på det? Jeg mener, ja -det er trist, trist dekker det heller ikke fordi det er garantert ganske jævlig å tenke på. På samme tid mener jeg at det er en helt normal prosess og fase du opplever nå ...fordi du er et par og hundre hakk mer stabil enn du har vært tidligere. - Da kan ens sykehistorie, fordi man har den nødvendige avstanden, bli ganske sår å ta inn over seg. De følelsene du kjenner på er altså i mine øyne naturlige, forståelige og nødvendige. (Og et bra samtaleemne å diskutere med psykepleieren). Mye har jo vært galskap. Du har kjempet som en løve og takket være staheten din (som til tider gir meg grå hår) - så lever du, du har klort deg fast. Tillat deg selv å kjenne på de følelsene som kommer,- og på samme tid minn deg selv på (slik jeg ser du gjør) at du er her og nå. At du faktisk har klart å komme deg fremover.
 48. 4 likes
  Puh... Sliten! Tirsdag - 5,5 km / 39 min joggetur Lørdag - 4,1 km / 29:15 min joggetur til bussen og buss resten av veien til jobb + 9,7 km / 1t 16min joggetur hjem igjen Søndag - 10 km / 2t 57min gåtur i marka med jentungen og jeg skal love at gårsdagens joggeturer sitter i beina ennå, ganske solid...
 49. 4 likes
  Det er ikke DE som plages av at du ser og hører ting, det er du selv og din familie. Det er du som blir vettskremt og er overbevist om at du føder aliens og ikke tør gå utenfor døren i frykt for å bli bortført. Det er du som må gå vettskremt rundt i huset med lommelykt på natten for å sjekke om dine familiemedlemmer lever eller om de er døde. "Ja vet jeg surrer med medisiner, det er bare sånn jeg er tror jeg." Ja du surrer noe hinsides, ambivalensen din er enorm, det vi og skal huske på er at dette er et symptom ved din lidelse og ikke noe du kan noe for sånn sett. Jeg tror ikke du ville hatt vondt av en tettere oppfølging og trygging i de verste periodene hvor du vingler frem og tilbake - jeg tror det kunne forebygget mye hos deg. Jeg skulle også ønske at du fikk hjelp til å orientere deg mot interesser, nye hobbyer, noe som kan skape litt trivsel i hverdagen din. Fordi tomrommet etter alt dette åndelige (og det er ikke det åndelige som er problemet, det er det at det blir en total besettelse og skader deg som er saken) er vanskelig for et menneske å fylle alene. Dagsenteret kunne kanskje hjelpe til litt der men jeg aner ikke hvor mye de kjenner deg. Jeg tenker på om din psykiater har noen gode tips på hva man evt kan legge til for å få det litt bedre i din situasjon. Uavh om det er ap eller noe annet.
 50. 4 likes
  Mandag : 3 km løpetur. Etterpå dro jeg innom Evo og trente litt styrke. Tirsdag : 6 km gåtur. ( På onsdag ble det ikke noe, da jeg pakket etter jobb og dro til kjæresten fordi vi hadde tatt langhelg ) Torsdag : Ble heller ingenting. Det ble harry- tur til Sverige. Kjæresten kjøpte masse smågodt som han gjorde så godt han bare kunne å friste meg med resten av langhelga. Jeg holdt meg beinhard og spiste ingenting av det. Det samme med med isen han hadde igjen i fryseren etter 17 mai. Frosken skrev noe om kjæreste- kiloer en gang og det er noe i det, men nå er det slutt på å la seg overtale Fredag: 8 km gåtur. Lørdag : Bare litt gåing i skogen og på badestranda. Ikke så mye og jeg satte ikke på Endomondoen. Ble mest soling. Søndag: 12 km rask gåtur. De første 6 kilometerne var bare oppoverbakke og jeg ble skikkelig svett. Nedoverbakke hjem igjen. Halveis i turen kjøpte kjæresten vaffel og forsøkte presse på meg en vaffel også Han har sitt eget regnestykke og tenker at gåturen « nuller ut » vaffelen.

Artikler fra forsiden