Gå til innhold
 • Kunngjøringer

  • HanneMari Egmont

   Svarene du får her er ikke kvalitetssikret   10. des. 2017

   Det er ingen annen ekspert enn vår gynekolog som svarer på forumet. Dermed får du ellers ikke kvalitetssikrede svar fra helsepersonell. Vi tillater heller ikke diskusjoner om konkret bruk av medikamentdosering. Ta kontakt med lege dersom du er bekymret for helsen din.

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   34

  • Innholdsteller

   94 150


 2. Gargamel

  Gargamel

  Medlem


  • Liker

   17

  • Innholdsteller

   5 347


 3. Nicklusheletida

  Nicklusheletida

  Medlem


  • Liker

   14

  • Innholdsteller

   4 957


 4. issomethingwrong

  issomethingwrong

  Medlem


  • Liker

   10

  • Innholdsteller

   6 816Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 12. mars 2018 i Innlegg

 1. 9 liker
  Dette er typisk Listhaug utspill. Helt saklig har hun rett: AP setter rettighetene til terrorister foran folkets sikkerhet når de ikke vil frata noen statsborgerskapet uten lov og dom. Det er ikke en "drøy" påstand sånn sett. Det som skuffer meg er at AP nok en gang går i fella og fokuserer på hvor krenket de er og hvor fæl hun er. Folk skriver og Utøyafilmen som nettopp kom ut og blablabla. Det stemmer at AP har blitt utsatt for et terrorangrep, men det er ikke noe argument i noen som helst retning. Kunne ikke AP bare sagt at de vil bevare rettsstaten? At de faktisk ikke vil bekjempe terrorisme for enhver pris? Det er et ærlig og redelig standpunkt som jeg kan skrive under på. Alternativet er en politistat som Tyrkia eller Russland. AP har jo en kjempegod sak som de kan fronte med rak rygg uten å ta på seg rollen som krenket offer.
 2. 6 liker
  Jeg håper Hareide skjerper seg og ikke lager mer styr ut av en ikke-sak. Venstresiden, ikke spesielt Rødt, har alltid brukt kraftig og tabloid retorikk mot høyresiden. Pussig at de skal tåle så lite selv. Det kan da ikke blir mistillitsforslag hver gang noen spissformulerer seg, og attpåtil ber om unnskyldning etterpå. Hvis AP vil ha makt får de heller prøve å vinne neste valg.
 3. 4 liker
  Listhaug gikk for langt, men Støre går enda lenger. Hun har unnskyldt seg en rekke ganger og forklart at dette ikke hadde noe med Utøya å gjøre. Støre oppfører seg som et barn.
 4. 4 liker
  Det ville han på alle plan👏
 5. 4 liker
  Et forum har en eier. Et forum er underlagt privatrettslige regler. I hovedsak eierens egne regler. Hvis eieren mener at du er en dust og ikke får skrive der, så har han lov til det. Uavhengig av om du har god vandel. Jeg mistenker dog at du i så stor grad lever livet ditt på forum at du ser på noe slikt som en dom. Mens andre igjen ville gitt en god F i det og evt funnet et annet forum. Det blir som vaktene på et utested. De trenger ingen grunn for å hive deg ut.
 6. 3 liker
 7. 3 liker
  Folk må sette seg inn i hva dette egentlig dreier seg om før de hyler om Utøya. Dette handler ikke om Utøya i det hele tatt, det er Støre som har klart det mesterstykke å koble dette opp mot hverandre. Dette handler om å ta i fra fremmedkrigere det norske statsborgerskapet og det for kun de som har to, altså at de har ett fra ett annet land og ett norsk statsborgerskap. Hva som er så galt med å ta i fra de det norske er jo helt ubegripelig. De skal heller få lov til å tusle rundt i Norge og i verste fall planlegge terror eller å rekruttere flere. Det er tydeligvis viktigere enn å få dem raskt ut av landet. Forstå det den som kan.
 8. 3 liker
  Ja, dette leste jeg i dag, men jeg tror man skal ta inn over seg at støtte til Listhaug kommer fra alle hold nå. Ikke bare fra de som holder til på slike sider. Dette er et svar på den mobbinga og hatet som Støre og co oppfordrer til. Det reagerer folk på, på samme måte som de også reagerte etter Utøya. Nå er det Sylvi Listhaug som er omgitt av et blomsterhav. Det bør være en tankevekker for mange. Sier du unnskyld og legger deg paddeflat, så bør det godtas. Ikke dra det videre. Hva er det Støre og co lærer den yngre generasjonen med dette ? Det er bekymringsfullt det som skjer.
 9. 3 liker
  Du burde ta legeutdanning, du vile blitt en utmerket lege 😀👍
 10. 3 liker
  Det er ikke så veldig vanskelig Altså - å bli utestengt fra et nettforum har ingenting med lov og rett å gjøre. Det er mer i parkeringsbot-klassen. Det virker jo ikke som om du klarer å etterleve akkurat det. Men det er fint at du har det som målsetning.
 11. 2 liker
  En ting vi i Norge lett glemmer: Jobben er bærebjelken i livet vårt. Det som gir oss tak over hodet og mat på bordet. Det er i de 8 timene vi er på jobb vi legger grunnlaget for vår fritid, våre ferier, vårt liv. Du skal kun la være å gå på jobb hvis det er enten til skade for andre å være der (smittefare) eller hvis det er komplett medisinsk umulig. Ikke fordi du er sliten eller stresset. Du må bruke fritiden din på en mer hensiktsmessig måte så du er klar til jobb. Ikke motsatt.
 12. 2 liker
  Jeg synes egentlig det er litt rart at dere ikke kommuniserte om denne saken før sydenturen ble bestilt? Poenget er vel ikke først og fremst at den ene har fylt 18, men at h*n skal på en annen utenlandsferie. Du kan jo evt. sponse Miamituren litt? Hvis turene ikke er overlappende i tid og begge barna fortsatt bor sammen med deg, synes jeg ikke det er unaturlig at begge får tilbud om å være med deg på ferie. Men jeg ville altså snakket med dem om dette før jeg bestilte noe.
 13. 2 liker
  Jeg tviler på at man får mer overskudd av sykmelding fordi man er sliten av jobb med lav lønn og økonomiske bekymringer. Du sier du har søkt mye, kanskje du burde få noe profesjonell hjelp til å "stand out in the crowd", altså finpusse søknadene dine og evt. trene deg i jobbsøking? Spør NAV om de kan tilby noe eller om de evt. kan foreslå noen som ikke koster skjorta.
 14. 2 liker
 15. 2 liker
  Det er ikke noe farlig å gå til legen med det selv om det sikkert føles pinlig, så er det dagligdags for legen. Man kan ikke la vær fordi det er "flaut". Anonymkode: b9c06...e42
 16. 2 liker
  Det er en fordel å ha noen timer på hesteryggen bak seg før man begir seg ut på slik ukesturer, uten tvil. Det er mange som ikke tror det er noen sak og melder seg på og - vel, de får jo adskillig mindre utbytte av turen enn de som vet litt mer hva de går til... Hvis du rir 1-2 ganger i uka nå, føler deg trygg på hesteryggen og mestrer trav og galopp sånn rimelig greit så ser jeg ingen grunn til at du ikke skal kunne delta på en slik tur alt til sommeren. Jeg vil anbefale tur med islandshest da - de er små og søte, lette å ha med å gjøre, vanligvis veldig gode å sitte på og ikke så skumle som store hester kan virke på de som ikke har ridd så mye. Lykke til og kos deg masse, din heldiggris!
 17. 2 liker
  Men når ofrene er pene piker og berømte kvinner, og overgriperne er kjente, hvite menn, lager man en kampanje, en hel bevegelse, til og med en «revolusjon», om beføling, uønsket kyssing og slibrige tekstmeldinger. Spørsmålene aktualiseres i det en ny seksualvoldsskandale ryster England: Flere hundre unge jenter er systematisk blitt dopet, truet, slått og voldtatt i byen Telford. Noen er også drept. Flere er ofrene er barn, ned til 11-årsalderen. Mishandlingen er begått av gjenger, for det meste bestående av britisk-pakistanske menn. Ofrene er stort sett hvite jenter. Varslerne i Telford ble ikke tatt på alvor av politiet. Noen av saken ble slettet av politiet. Andre omtalt som «pranks». Dette i motsetning til metoo, der alt handler om å tro på kvinnene. Dagen etter avsløringen var saken ennå ikke nevnt på forsiden av nettstedet til landets største nyhetsorganisasjon, BBC. Der hadde man ryddet plass til viktigere nyheter: En kjent komiker hadde gått bort i alder av 90 år. En fotballkjendis hadde spyttet på en supporter fra bilvinduet, og nå la han seg flat. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/yvKA9g/i-skyggen-av-metoo
 18. 2 liker
  Akkurat den uttalelsen viser jo at du ikke er frisk i det hele tatt... Anonymkode: 89760...9ad
 19. 2 liker
  Ja, Listhaug gikk definitivt for langt. Men reaksjonene er likevel overdrevne og gjør henne dessverre til en martyr. Enden på visa blir at hun kommer styrket ut av dette, selv om det kan ta noe tid.
 20. 2 liker
  Jeg er helt på linje med Listhaug. Men skjønner det er taktisk for venstresiden å kvitte seg med henne. Hun er en stemmesanker av rang. Dette dreier seg ikke om sorg dette dreier seg om maktspill. Utsagnet til Listhaug hadde ikke noe med Utøya å gjøre.
 21. 2 liker
  Det er grenser for hvor lenge AP skal høste sympati pga denne grusomme hendelsen.
 22. 2 liker
  Vi må huske på at denne moren er ekstremt lett krenkbar. Bare et lite snev av kritikk eller krav hun er uenig i, så rømmer hun fra skole, helsevesen og avslutter relasjonen til mødrene til venninnene til datteren. Jeg vil tro at hun overfører denne frykten til datteren, slik at en enkelt kommentar kan oppleves opprivende. Jeg ble selv mobbet på skolen i alle år, men ingenting av det jeg har sett vitner om mobbing. Jeg vil heller påstå at mor mobbet A sine venninner, ved å ekskludere dem på ulike måter (Halloweenfesten m de glaserte eplene, barnet som hadde brennkopper).
 23. 2 liker
  Om en velger å la dette være et problem, kan det vel i prinsippet overføres til alle situasjoner der en person får hjelp av en annen.
 24. 2 liker
  Gener har mye å si, spesielt for psyken og hvilken evne du har til å tenke positivt. Jeg mener likevel at det er mye en kan bidra med selv. F.eks: Min mor er alvorlig benskjør og det er noe som ligger i familien hos damene. Det ble oppdaget tidlig hos meg at jeg var i ferd med å utvikle det jeg også. Det var bare flaks at det ble oppdaget ( det var da jeg brakk beinet ) men da kunne jeg begynne på tabletter en dag i uka og jeg har trent styrke jevnlig hele året de siste 5 årene for å styrke skjelletet. Skjelletet mitt er nok sterkere i dag enn for 5 år siden. Det kjenner jeg på ryggen min. Jeg plages ikke med ryggen lenger og jeg har et håp om at jeg ikke vil få den samme negative utviklingen som hos min mor. Jeg har fått kronisk stiv kontornakke , men det er en annen sak. Det må jeg bare akseptere. Den forblir slik Det er ikke noe jeg får gjort noe med. Jeg har god kondisjon og er utholdende. Det kommer ikke av gener. Det er det jeg selv som har sørget for. Og så er det småting som å ikke sove i trekken, ha et varmt skjerf i halsen. Slike ting tenkte jeg ikke på før og var ofte forkjølet. Nå er jeg sjelden forkjølet. Jeg røyker ikke. Jeg tar en røyk på fest , men den vil jeg ikke slutte med fordi den røyken til Irich coffe, den smaker så bra at det gjør godt for psyken min rett og slett
 25. 2 liker
  Nr 1 og 3 er bra for psyken. Nr 2. Gjør ikke spesielt bra for psyken . Pleier å gru meg, men det er godt for psyken etterpå.
 26. 2 liker
  Ordet "hobby" er litt fremmed for meg, men vil vel trekke frem friluftsliv og trening, og herunder særlig skiturer, som er et kinderegg med tanke på fysisk og mental helse og velvære.
 27. 2 liker
  Ja, har noen hobbyer. Jeg trener og konkurerer med hundene mine. Men det blir lite konkurranser, for jeg blir helt ødelagt av det. For mye folk, støy, mas og stress, og folk som skal hilse og prate bare fordi du har en litt utypisk rase. Det tar mange dager, om ikke uker, å komme seg. Men det er moro når det går bra, da får man på en måte en bekreftelse på at man får til noe. Så er det et realt slag i tryne når det går dårlig, men da må man prøve å tenke at det ikke er fordi man ikke kan, men fordi det faktisk krever at to stk skal samarbeide, og den ene av dem var kanskje mer opptatt av å snuse ut i lufta enn å samarbeide, akkurat den dagen Nei, seriøst, jeg prøver å ikke drepe meg selv når det går dårlig. Bortsett fra disse hundene, som jo egentlig får veldig mye mer tur enn trening (blir nok litt anderledes til sommeren), liker jeg ta bilder av hunder, eller rare ting i naturen. Så spiller jeg litt gitar. Også liker jeg å gå i fjellet. Så det er vel hobbyene mine. I vinter har jeg fått en ny hobby, kom jeg på da jeg tittet ut av vinduet. Det er snøfresing Det skal jeg gjøre i dag, før jeg drar og trener dyra. Hadde det ikke vært for at jeg får så sinnsykt vondt i kroppen, kunne jeg måkt snø hver dag Øyner faktisk et håp om skiføre på fjellet i sommerferien
 28. 1 liker
  Dette kan være Støres eneste sjanse til å bli statsminister. Det blir nok med denne ene gangen, hvis det skjer.
 29. 1 liker
  Du må komme deg opp av sofaen og ut av huset. Gå deg en lang tur flere ganger i døgnet. Prøv å rette oppmerksomheten utover. På sofaen har du alle muligheter til å kjenne godt etter hvor ille du har det og synes synd på deg selv.
 30. 1 liker
  Jeg har 17628,- ung ufør. Ikke noe å bli feit av. Du kan godt svare anonymt. Anonymkode: a6482...692
 31. 1 liker
  Har gått tur jeg, gikk på en butikk og kjøpte batteri til vekten. Vekten er helt koko,viser forskjellig tall for hver gang. Må ha ny vekt, det må jo være korrekt hver mandag.
 32. 1 liker
 33. 1 liker
  Jeg savner det å ri. Savner lukta i stallen og det å holde på med hest. Har dessverre fått en nakkeskade etter tre kraftige smeller, så manuell terapeuten har sagt at jeg ikke bør ri mer. Nakken vil mest sannsynlig ikke tåle en smell til. Ellers så er jeg helt enig i det @Lillemus skriver.
 34. 1 liker
  Hm, vel... kommunikasjon er et komplekst fag. Den pressedekningen de får med navnebyttet er verd mye den også sjø, og bare denne uken har de lykkes bedre enn på årevis med kommunisere at olje kun er 1/3 av det de sysler med og produserer... Verd mye i et omdømmebyggingperspektiv det, så rart det enn høres ut for oss som ikke jobber i byråbransjen... Med det sagt, syns selv dette er syke summer, men det går likevel ikke an å forstå slike prosesser med lineær logikk...
 35. 1 liker
  Hun er jo den eneste som er realistisk på stortinget.
 36. 1 liker
 37. 1 liker
  Mette takk for svar 🌷 Lillemus jeg vurdere å dra på spa og det blir ca 4.dag av syklus så ikke så mye blødning. Litt dumt å ikke få bade litt der, og vil ikke ta hormoner for å utsette mens
 38. 1 liker
  Hvis en ikke kan endre personlighet, er all behandling av personlighetsforstyrrelser bortkastet. Dere bør søke å tilegne dere litt kunnskap, ikke bare synse, før dere uttaler dere.
 39. 1 liker
  Noe trivelig som en ser frem til er like viktig (kanskje viktigere) for de som har det vondt, inkl de som har opplevd traumer, som fpr alle andre. Anonymkode: 191f7...a33
 40. 1 liker
  Selvfølgelig får en potent sovemedisin som Stilnoct deg til å sove. Grunnen til at Stilnoct ikke løser kroniske søvnproblemer er fordi medikamentet kun skal brukes i en svært kort periode. Det er avhengighetsskapende og startdosen er etter få dager ikke nok for ønsket effekt.
 41. 1 liker
  Navnet har å gjøre med friluftsutstyr. Det var dagens kryptiske svar.
 42. 1 liker
  I min lange ferd mot natt -- hvor jeg har kjørt meg selv i grøfta ved å leve et liv jeg nå ser jeg mistrivdes sterkt i -- har jeg på mange måter mistet meg selv. Det innebærer blant annet at de tingene jeg opprinnelig trivdes med, sluttet jeg på et eller annet tidspunkt å gjøre. Merker nå at noen av de tingene er det helt greit for meg å ha kastet på båten, mens andre, som skigåing, er jeg glad for å ha plukket opp igjen. Ballspill synes jeg også gir meg mye, med sin kombinasjon av aktivitet, moro og sosialt samvære. Det fine med å ha noen aktiviteter jeg liker er at det gjør at jeg kan være litt målrettet og knytte (tettere) kontakt med andre som liker det samme.
 43. 1 liker
 44. 1 liker
  Nå er jeg ikke trådstarter men vil likevel komme med en kommentar. Kanskje dette er noe av problemet i terapi ?.At psykologen har lært ulike metoder og tilnærmingsmåter ut fra utdanning og forskning og bruker samme metode på alle. Har opplevd dette noen ganger selv. Man blir trygg på pdykologen og tørr å bli mer åpen og sårbar etter hvert. Så forandrer plutselig psykoligen tilnærmingsmåten og man føler seg flau og tråkket på. Begynner å angre på at man har vært så åpen. Så blir man usikker og begynner å holde tilbake for å beskytte seg selv mot å bli såret. De fleste mener jo at det bør en jo tåle. Men for noen er dette spesiellt vanskelig og kan ha med tidligere erfaringer med autoritetsfigurer eller andre ting å gjøre. Jeg vsr totalt « grønn» i mitt første møte med psykolog og hadde gjort meg opp tanker om hvordan det skulle være. Hadde psykologen informert meg litt mer om framgangsmåter og hvordan hun tenkte hadde jeg blitt spart for mye.!!!! Anonymkode: 25305...cdc
 45. 1 liker
  Mye endringer i livet mitt nå, så skal prøve å gå noen turer i uken, for å koble litt av så jeg ikke mister hodet helt. Ble ca. en times tur i går og i dag. Kjenner hvor godt det gjør. Turene trenger ikke være så lange, men jeg vet jo at det er lurt
 46. 1 liker
  Nå må du ikke komme her og ødelegge svart-hvitt-tenkingen
 47. 1 liker
  Jeg LENGTER etter en saklig og fin dialog om dette her på DOL. En dialog der vi har gjensidig respekt og der begge parter faktisk er intressert i hva den andre parten sier. At man ikke bare er ute etter en krangel eller å vinne en diskusjon. Dere som har en underliggende forakt for kvinner og mener dere er urettferdig behandlet, er det noen vits i å diskutere egentlig? Anonymkode: c73bd...a80
 48. 1 liker
  Der var jeg vel i gang med å ramse opp ting å gjøre slik at jeg ikke kjeder meg, jeg har definitivt IKKE husarbeide som hobby! *ser seg rundt* Nei, definitivt ikke!
 49. 1 liker
  Spørsmålet var "har du en hobby?" Det kaller jeg positiv innstilling
 50. 1 liker
  Jeg tror dette er selve målet med den ustabile oppførselen og de dramatiske faktene.

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her