Leaderboard

 1. XbellaX

  XbellaX

  Medlem


  • Liker

   2

  • Innholdsteller

   7 538


 2. umakenverdt

  umakenverdt

  Medlem


  • Liker

   1

  • Innholdsteller

   2 266


 3. emilie321

  emilie321

  Medlem


  • Liker

   1

  • Innholdsteller

   681Popular Content

Showing most liked content on 28. juni 2017 in all areas

 1. 7 likes
  Jeg har prøvd å jogge i et par minutter av gangen og kjenner at det ikke er realistisk at jeg skal kunne dra på joggetur uansett hvor kort den er. Men jeg har litt lyst til å prestere det på sikt. Jeg har aldri klart å holde ut å jogge over en viss tid. I tillegg er jeg stor, noe som innebærer at jeg ikke har turt å vise meg for andre når jeg har forsøkt meg på trening. Siden jeg har opplevd at treningstrådene våre har vært effektive som motivasjon velger jeg å komme med målsetningen min her. Jeg vil klare å gjennomføre en joggetur på litt over to kilometer (fast løype) innen utgangen av 2017. Jeg har en del jeg må overvinne for å klare å nå dette målet, men det er en drøm å kunne gjennomføre en joggetur. Noen andre som vil bli med på å sette et treningsmål og dele fremskritt for å nå dette? Vi kan jo eventuelt bruke denne tråden til å dele eventuell utvikling?
 2. 1 like
  Jeg har også lyst til å være med her. Mitt mål er å komme igang med fast trenings rutine. Og ikke for mye. Blir fort for ivrig, så blir det for mye og så får jeg enten skade eller blir for sliten. Så målet mitt dette året må være det å få til trening fast 3 ganger i uka. Har en del utfordringer med både kropp og psyke. En del jeg ikke kan gjøre pga det fysiske og kan ikke være for aktiv pga det psykiske. Allikevel så ser jeg jo at jeg tåler mer idag enn for 1 år siden. Trenger å bli flinkere til og ikke sammenligne meg med friske og hva de greier å stå i.
 3. 1 like
  De er normale ut i fra situasjonen/-e vedkommende har opplevd. I blant er det lov å ikke legge hele vrangsiden til når man leser innlegg.
 4. 1 like
  Den er ganske mye mindre stigmatiserende enn enkelte andre diagnoser den har fellestrekk med. Jeg tenkte ikke generelt på diagnoser, jeg tenkte spesifikt på EUPF vs KPTSD. Å sette feil diagnose på et menneske, å beskrive et indre følelseskaos, angst, destruktive handlinger som EUPF er for meg en sykeligjøring av helt logiske og normale reaksjoner. I tillegg gir den også en langt dypere forståelse for problemene personen sliter med fordi den også minner om omgivelsene rundt.

Artikler fra forsiden