Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. okt. 2017 i alle områder

  1. 1 liker
    Jeg skulle ønske du kunne gå fast — dvs. minst ukentlig — til en psykiater som hadde ansvar for medisineringen din, men som også drev jevnlig psykoterapi. Da kunne du tatt opp ambivalensen din rundt medisinering sammen med psykiateren. Det er heller ikke gitt at alle med psykoseproblematikk automatisk skal medisineres. Har du fått psykoterapi over lengre tid hos psykiater eller psykologspesialist? Svarene du får her er desverre ofte strenge, formanende og lite konstruktive.
  2. 1 liker
    Jeg blir både oppgitt og trist. Oppgitt over alle disse merkelig trådene du starter, likte trådene dine bedre når du gikk på medisin. Trist over hva du utsetter deg selv for når du kutter ut medisiner og for at du ikke klarer å se hva alle andre ser. Når det er sagt så forstår jeg at du ønsker å klare deg selv, tror de fleste ønsker det. Psykiatere har god peiling på medisin og tror nok hvis du hadde vært mer samarbeidsvillig på det punktet så kunne du og psykiater funnet medisiner du kunne ha levd greit på, men da nytter det ikke å slutte i hytt og pine. Min erfaring med psykiatere er at de er flinke på å forklare virkning av medisin og at de ikke propper i deg medisin for moro skyld. I utgangspunktet ville du ikke ha vært hos en psykiater hvis du ikke trenger medisinsk vurdering. Anonymkode: 31587...749
  3. 1 liker
    Jeg husker sist du hadde trappet ned på medisiner og det ikke gikk noe bra i det hele tatt, da ønsket du at de kunne tvangsmedisinere deg fordi du ikke var i stand til å bestemme selv om du skulle ta medisiner eller ikke. Du var altfor ubesluttsom, mente du.

Artikler fra forsiden

×