Gå til innhold
 • Kunngjøringer

  • HanneMari Egmont

   Svarene du får her er ikke kvalitetssikret   10. des. 2017

   Det er ingen annen ekspert enn vår gynekolog som svarer på forumet. Dermed får du ellers ikke kvalitetssikrede svar fra helsepersonell. Vi tillater heller ikke diskusjoner om konkret bruk av medikamentdosering. Ta kontakt med lege dersom du er bekymret for helsen din.

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   49

  • Innholdsteller

   90 067


 2. Mina1

  Mina1

  Medlem


  • Liker

   29

  • Innholdsteller

   2 991


 3. Gargamel

  Gargamel

  Medlem


  • Liker

   25

  • Innholdsteller

   5 198


 4. stjernestøv

  stjernestøv

  Medlem


  • Liker

   21

  • Innholdsteller

   26 589Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 13. jan. 2018 i alle områder

 1. 10 liker
  Jeg sliter for tida med sosialangst, og i går var det veldig ille. Fikk vel noe a la panikkangst i tilleg, tror jeg. Turde ikke å gå utenfor døra i går (heller ikke i forgårs eller dagen før der). Så i dag spurte ei venninne meg om jeg kunne kjøre henne til byen. Fikk jo litt panikk ved tanken, men sa ja. Så kjørte jeg henne da, og da vi var i byen spurte hun om vi skulle ta en kaffe på kafé. Trodde jeg skulle dø innvendig, men sa ja til det også. Og når jeg fikk sittet der en stund blant alle de andre kafêgjestene og la merke til at de ikke kikket noe spesielt på meg, begynte jeg å slappe mer av. Så det endte altså med noe positivt. Jeg har altså vært flink i dag. Applaus og heiarop mottaes med takk! (tulla)
 2. 5 liker
  Det har jeg ingen tro på. Jeg vil imidlertid tro på at også leger kunne nyttiggjøre seg ny teknologi i større grad enn de gjør.
 3. 4 liker
  Da hadde jeg satset på jobb 1, skåret alle utgifter ned til beinet, solgt alt jeg kunne unnvære og jobbet så mye ekstra jeg kunne. Få med hele familien på "dugnaden"!
 4. 4 liker
  Kan du sette opp et regnestykke som beviser det? Og hvilke skatter økte fra nyttår?
 5. 4 liker
  Da gidder han ikke å mobilisere et minstemål av innsats for å få samlivsskuta på rett kjøl igjen. God nok grunn til å pakke sakene sine etter min mening. Mulig det er en klisjé, men livet er seriøst for kort til å gå seg fast i forhold som er livløse, konfliktfylte, eller i verste fall skadelige. Du skylder ingen å være ulykkelig.
 6. 3 liker
  Jeg tror du må få noen på NAV eller fastlegen til å hjelpe deg m dette. Enten så må du få en deltidsjobb eller bli fullt ufør. Å begynne med sosialhjelp høres ikke særlig helsebringende ut...
 7. 3 liker
  Jeg er 67 , så jeg lever 7 år på overtid :-) Du er jo bare ung å regne. En blir ikke regnet for eldre, før en er godt over 80, Kona blir 69 i nov, jeg blir 68 i mars i år, og vi kunne ikke tenke meg å pakke sammen rundt 70. Så lenge en er rask og har en relativ god helse, så ser jeg alderdommen mange tiår fremover, hvis en ikke rammes en alvorlig sykdom
 8. 3 liker
  Jeg har fått svar på søknaden om bostønaden. Det står at søknaden er innvilget og at jeg får utbetalt summen denne måneden som jeg trodde : 1431 kroner. Fikk akkurat den summen jeg hadde beregnet at jeg trodde at jeg kom til å få!
 9. 3 liker
  Gradert uføretrygd kan være et alternativ for folk som allerede har en jobb, men ikke orker å jobbe full stilling lenger. Mange arbeidsgivere er jo greie sånn, at du kan gå over til å jobbe deltid. Men å være jobbsøker når du er delvis ufør er neppe så enkelt i de fleste yrker. Så jeg synes det er en dårlig løsning, for å si det sånn. Sosialhjelp er ikke nødvendigvis noen billigere løsning for samfunnet heller, hvis det er det de prøver på. Alle som mottar sosialhjelp må jo ha tett oppfølging og søke på nytt med jevne mellomrom. Masse jobb for NAV, som bør ha mer enn nok å drive med av mer fornuftige ting. Idiotisk, rett og slett.
 10. 3 liker
  Da er det jo enkelt da - bare dropp hele datingen Når du er klar for et nytt forhold, da kan du konsentrere deg om kjekke/greie/snille menn i RL. Hilsen "Strengepåskelilje"
 11. 3 liker
  Vi snakker nok om et PC - program her. Ikke en blikkmann med legefrakk som ruster når han går på jobb i regnet
 12. 3 liker
  Selvsagt er du ikke den eneste som sliter med fortid, men jeg synes du har brukt lang tid på dette nå. Og du fremstiller saken din på en slik måte at du får det til å høres ut som det DU har opplevd er så voldsomt rystende i forhold til hva andre har opplevd og at nettopp din historie er mer graverende. Selv klarer jeg ikke å forstå hvorfor avslutningen på forholdet du hadde ,skal sette så dype spor hos deg så lang tid etterpå, men tenker at det kanskje kan være det at du har såpass lite nettverk rundt deg som du har, kan gjøre at du får for mye tid til å gruble. Det at du også legger så stor vekt på de henvendelsene du får fra menn og tar dette så personlig, samt at du tenker at det må være noe galt med deg, at dette setter i gang grubling hos deg, klarer jeg heller ikke å skjønne. Det normale ville være å trykke SLETT og deretter ikke tenke mer på saken. Jeg hadde forstått det om du var ei ung, sårbar og naiv jente, men du er en voksen kvinne på over 40 år som bruker vanvittig mye tid på detaljer om hva som har blitt sagt og gjort om det ene og det andre. Historien din er ikke unik. Den er heller ikke spesielt graverende. Den er ikke spesiell, men offerrollen er spesiell. Det er mulig å bestemme seg for å komme seg videre i livet. Det er andre ting du har skrevet om som er viktigere å få på plass i livet ditt før du tenker på forhold. Ting som også kan gjøre det lettere for deg å få et forhold til å fungere. Gargamel nevnte i et innlegg at Lillemus har greid det, Nickløs har greid det og Morsan har greid. Du kan også greie det, men du må slutte å tro at du er spesielt utsatt for kåte menn inne på datingsider. Jeg fikk også flust av sånne henvendelser. Gadd ikke å kaste bort tid på dem. Du må ignorere. Prøv å ha et realistisk forhold til datingsider. Sånne sider tiltrekker seg naturlig nok både kåte menn og kvinner som er ute etter ligg. Når du sitter der og blar så blir det litt på samme måte som når du skal velge bil og vurdere utseendet og kvaliteten. Litt kynisk, men sånn er det. Hvis noe starter samtalen med f.eks " Hei sexy", så ignorer. Ikke vurder en gang om du skal svare. Bortkastet tid. Bli flinkere til å sortere fra starten av og bli flinkere til ikke å ta det så tungt om det skulle vise seg at du tok feil av noen. Sånt kan skje.
 13. 2 liker
  Jeg er brukbar på det i perioder og så er det perioder jeg er svært dårlig til det. Det henger som oftest sammen med formen ellers. Er jeg svært sliten og/eller i dårlig form så blir det negative også mer fremtredende. Det er vel ganske normalt. Prøver derfor og ikke bli så sliten, spesielt mentalt. Jobber ofte med å bli mer positiv, får det så veldig mye bedre når jeg greier det (også de som er rundt meg)
 14. 2 liker
 15. 2 liker
  https://www.nrk.no/norge/fpu-topp-ble-varslet-om-leirstein-i-2013-1.13872693 FpUs daværende generalsekretær Espen Teigen ble varslet om at Ulf Leirstein hadde et «nærstående intimt forhold» med en ung FpU-gutt. Varselet kom for fem år siden. Teigen er i dag politisk rådgiver for Sylvi Listhaug i Justis- og beredskapsdepartementet. – Jeg klarer ikke å erindre denne e-posten eller hva vi gjorde videre med det. Det er fem år siden, skriver han i en SMS til NRK. Igår fortalte tidligere stortingsrepresentant Jon Gåsvatn at han i 2012 varslet Siv Jensen om Leirstein-saken. Også kvinnen i 30-årene sier hun snakket med partileder Jensen om saken i 2012. Siv Jensen hevder overfor NRK at hun ikke husker disse samtalene.
 16. 2 liker
  Elsker musikk ... fant en fin låt. :). Del gjerne om du har en fin låt på lur
 17. 2 liker
  I tilfelle noen lurer.... jeg fikk to gode naboer til å tvinge ham med på legevakten for en uke siden. Han ble lagt rett iinn og det er alvorlige tilstander, men de lover meg, dersom han overlever og utskrives, så sendes han på tvungen rehabiliteriing og ikke hjem. Jeg sa at jeg reiser hvis det skjer, og mener det. Jeg har hvilt og sovet mer denne uka enn jeg har gjort på flere år. 😀😀😀
 18. 2 liker
  Regjeringen skulle ha hatt en sex og samliv minister! Det hadde vært noe i disse dager.... Anonymkode: b452e...e76
 19. 2 liker
  Beklager for krast svar, men å tro man har underlivskreft og spredning fordi man har vondt i et kne virker rablende sinnsykt på meg. Det er dessuten normalt at smerter forplanter seg opp eller ned om man f.eks har vondt i kneet fordi man gjerne kompenserer med å belaste anderledes/feil. Gå til legen hvis du mistenker underlivskreft, men det har seriøst helt andre symptomer enn dårlig kne. Anonymkode: b5572...2be
 20. 2 liker
  TAKK!!! Ser sånne feilbruk overalt, men de gangene jeg har påpekt det får jeg bare beskjed om at jeg er pirkete, og at det ikke har noe med saken gjøre, så jeg prøver å slutte å påpeke sånt. Og nå slapp jeg det her i hvert fall
 21. 2 liker
  Ja, jeg er enig i at det er skummelt om det åpnes opp for spredning av pikante historier, og resett.no er overhodet ikke en seriøs "avis". Men jeg synes det er vanskelig, og klarer ikke å bli helt enog med meg selv om jeg synes det er greit eller ikke. Jeg synes ikke det er noe kvalitetstegn akkurat å ligge med 16-17-åringer når man selv pusher 40, enten det er mann eller kvinne.
 22. 2 liker
  Grande-saken - mer generelle betraktninger fra meg. Jeg synes dette er en vanskelig sak. Den skiller seg fra de andre politiker-metoo-sakene ved at det ikke gjelder et partimedlem, og ikke partisammenheng. Likevel kan aldersforskjell + veldig ung sexpartner (dog over seksuell lavalder) + alkohol være nok til at en sak "lukter". Grande sto selv frem og sa "jeg er ingen overgriper", og fortellingen til gutten (nå mannen) bygger opp under det. Men det er jo ikke slik at metoo-sakene må handle om noe straffbart! Spørsmålet er om man har opptrådt på en slik måte at det svekker politikerens troverdighet og tillit. For det stilles andre krav og forventninger til dem som skal styre landet enn dem som f eks jobber i en butikk. Derfor synes jeg ikke at saken skal avfeises om "ikke-sak" kun basert på at det ikke er gjort noe straffbart. Det er ikke uvesentlig hva politikere gjør også på fritida. Åslaug Haga måtte gå fordi hun hadde leid ut et stabbur uten tillatelse... I Norge har man tradisjonelt vært veldig lite dyneløftende mtp politikere, til forskjell for USA. Det at denne saken nå kom på dagsordenen, fordi rykter (og ikke konkrete varsler) nådde overflaten, kan bety at vi får mer "amerikanske tilstander" her også, og det er synd. (Men når det er sagt: Når utleie av et stabbur kan være så ødeleggende for en politisk karriere – hvorfor skulle ikke også mer intime forhold ha betydning? Er det slik at i kjærlighet (inkl sex) og krig er alt tillatt?) Og så er det dette med kjønnsaspektet. Da Grande sto fram i avisen og kommenterte saken (eller "ikke-kommenterte"..) fikk hun også nevnt en rekke forhold som gjør det veldig vanskelig å være kvinnelig politiker. Og kanskje i særdeleshet en som er såpass stor som henne. Det var alt fra drapstrusler til voldsomt sjikanerende meldinger om utseende/kropp. Hun snakket om at hun var særlig utsatt pga posisjon i sentrum – risikerte "angrep" både fra ytterste høyre og fra venstresiden. Og hun omtalte damer i politikken som "jenter", og hvor tøft det var å stå i det. Sett i sammenheng med disse forholdene fremstår ryktene om kornåkersexen som nok et angrep mot en kvinnelig sentrumspolitiker. I dette perspektivet fremstår det lett som slemt og ondsinnet å ramme Grande for hennes sexliv. Men er lakmustesten at man bytter ut personene i historien? Hva om det var Trond Giske (eller annen mannlig politiker) som var den 38-år gamle stortingspolitikeren og nestlederen som hadde kornåkersex med en 17-år gammel jente? Det er vel grunn til å tro at en mannlig politiker ville ha fått adskillig hardere medfart, selv om det var sex utenfor partisammenheng. Og fra et slikt perspektiv kan det fremstå som ufint av Grande å prøve å skyve bort legitim kritikk mot hennes integritet ved å snakke om at hun angripes fordi hun er kvinne, og at folk ikke tåler sterke kvinnelige ledere.
 23. 2 liker
  Javisst er det viktig å kose seg! For - i kveld skal jeg på fest. Så ukas forbrenning av kalorier blir vel et nullsumsprosjekt - evt i min disfavør Men - det gjør ingenting. Ha en fin kveld, Mina!
 24. 2 liker
  OK. Det var masse rare bilder i hodet. Kanskje brystene faktisk var så gigantiske at de utfordrer menneskets forestillingsevne. Får litt følelse av at du smører litt tykt på, men hva vet vel jeg om dine pupper.
 25. 2 liker
  Jeg holdt på å skrive nesten nøyaktig det samme som deg, inkludert teorien om simulering. Ikke at jeg tror på det, men det er jo noen pussigheter som man kan lure på. F.eks at alle ting har en viss iboende unøyaktighet, som om det var angitt med et begrenset antall desimaler. (tid, masse, hastighet, energi - absolutt alt). Men det har vel sikkert en forklaring som noen en gang finner ut av.
 26. 2 liker
  Nei, jeg tror ikke på gud. Jeg aviser ikke muligheten for at det kan finnes en "skapende kraft", men om det finnes en "gud" så er jeg temmelig sikker på den "guden" ikke er slik noen religion framstiller det. (Det er langt mer sannsynlig verden er en datasimulasjon, og "gud" er en kvisete tennåringsgutt som har skapt verden på sitt gutterom i en superdatamaskin.)
 27. 2 liker
  Det er helt vanlige demenssymptomer du beskriver. Snakk rolig med henne uten å kverulere når det hun sier, er feil. Forsøk å skifte tema over på noe mindre dramatisk enn krigen. Velg noen temaer fra deres felles fortid, kanskje finner du noe hun husker godt og som hun synes det er hyggelig å snakke om. Ikke mas om hva som skal skje framover eller om hva de gjør med henne. Snakk med personalet om sånt. Fortell dem gjerne hva hun liker og er vant til ang. dagligdagse ting, men stol på at de er vant til at pasientene er forvirret. Det er vanlig at de forsøker å finne en medisinering som gjør at pasientene ikke plages altfor mye av angst og uro. Du kan be om en samtale med legen dersom du vil vite mer om dette, men det kan være greit å vente til hun evt. får fast plass. Da vil du som nærmeste pårørende bli invitert til en "innkomstsamtale". Det stemmer nok at det er knapt med bemanning mange steder. Men du trenger ikke overdramatisere dette til å handle om traumer, varsling eller ekstrem fare. Ikke skrem henne opp, men forsøk å være et beroligende element når du besøker henne. Ta med noe frukt eller noe annet (som ikke er for "tørt") hun liker, og hjelp henne å få i seg litt næring. Det er også normalt at den siste fasen innledes med at de ikke orker å bli hjulpet opp av senga eller å spise. Da vil de prioritere å få i henne væske, og hun vil få injeksjoner (også med litt morfin når det går ubønnhørlig mot slutten) når hun ikke lenger kan ta medisinene. Jeg påstår ikke at den fasen er nær forestående, men jeg har nettopp vært gjennom det med min far, derfor kjenner jeg gangen i det. Her er noen linker, det er sikkert noe som ikke er så aktuelt, men også noe du kan bruke: http://tara.no/helse/slik-takler-du-demens-som-parorende https://nhi.no/sykdommer/eldre/demens/demens-praktiske-rad/ http://nasjonalforeningen.no/demens/parorende-og-demens/kommunisere/
 28. 2 liker
  Jeg syns det har noe å si hvor lenge han har vært deprimert, og om det er snakk om episoder som sannsynligvis gjentar seg. Hvis depresjon ikke er "normaltilstanden" er det vel sjanse for at forholdet bedres i takt med depresjonen hans. Parterapi er også noe som kanskje kan hjelpe dere.
 29. 2 liker
  Om 8 timer i uka er for mye, er det jo ikke akkurat mye å bygge videre på da. Da må du i så fall få minst 80% uføretrygd. Min erfaring med NAV er at man må være tydelig. Skriv gjerne ned hvordan du har det. At du ikke forstår hvordan du skal kunne få en deltidsjobb når det blir for mye for deg å jobbe 8 timer i uka. Skriv hvordan du er i kroppen og hodet når du kommer hjem fra tiltak. Vær skikkelig åpen og ærlig. Det er eneste måten saksbehandleren din kan forstå. Jeg slet veldig med å få forklart saksbehandleren hvordan jeg hadde det, så jeg skrev et brev og ga henne etter et møte vi hadde. Dette ble tatt med i vurderingen av arbeidsevnen. Hun sa også at hun satte veldig stor pris på at jeg hadde vært så ærlig, for da ble det lettere for henne å forstå.
 30. 2 liker
  Jeg er egentlig godt fornøyd jeg. Jeg bestemte meg for litt over 10 år siden at jeg ikke skulle gå å være misfornøyd med noe i nuet, for så å se bilde fem år senere å tenke «hvorfor nøt jeg ikke å se sånn ut?», og det hjalp. Sikkert noe på min kropp også som en ivrig plastisk kirurg eller Hollywood-frue (eller noen av dere hehe) ville tenke at det var greit å fikse på kroppen min, men jeg tenker ikke sånn selv. Jeg er slank og sterk, greit proposjoner og lett-trent, og kroppen har ennå ikke fått de helt store aldringstegnene. Mulig jeg endrer syn når alt blir grått og hengende, men jeg tror ikke det, iallfall ikke så lenge jeg er frisk og kroppen funker.
 31. 2 liker
  Fornøyd er jeg ikke, men det plager meg ikke. Jeg er ikke så veldig opptatt av kropp. Jeg har en BMI på 20,5 fant jeg ut i går, så det er vel helt greit. Vil ikke bli tykk da, for går jeg med sekk på stort mer enn 20 kg, føler jeg mest for å bare legge meg ned og dø. Så 20+ kg vil jeg helst ikke bære på hele tiden.
 32. 2 liker
  Jeg er ganske fornøyd. Kunne godt veid noen kilo mindre, men kroppen min er sunn og sterk, jeg kan gå på bena dit jeg vil. Om morgenen kan jeg stå opp av senga og kroppen min fungerer til alt den skal gjøre i løpet av en dag. Sykle til jobb, gå opp trappene, sitte hele dagen på kontorstolen uten å få vondt. Sex får den også fint til.
 33. 2 liker
  Vet ikke om du personlig har gått til en streng behandler noen gang?. Høres slik ut når du uttaler deg. At du har hatt en streng terapeut og at det har vært det beste for deg. Når jeg tenker streng er det en som tydelig gir utrykk for at vi er i to ulike roller. Og at man ikke kjenner seg helt likeverdig. Det blir som far datter forhold eller lærer elev der den voksne har autoritet uten så mye varme. Man føler seg liten og skamfull. Terapeuten har rett uansett og har en skarp tunge. Kan komme med litt ironiske og nedverdigende bemerkninger . Kan belære og irettesette og samtidig betvile det du mener og sier. Dette har jeg opplevd. Jeg var en oppegående og velutdannet kvinne som møtte veggen og som vanligvis ble møtt med respekt. Men som psykisk syk i møte med psykiatrien følte jeg meg veldig liten og usikker. Jeg ble satt i bås uten å bli hørt. Som om man ikke vet sitt eget beste når man er psyk. Dessuten tar man ikke skade av LITT trøst, forståelse og medlidenhet. Det er en balanse i alt. Anonymkode: ad11c...67b
 34. 2 liker
 35. 2 liker
  Får dele denne igjen jeg da, blir aldri lei av den
 36. 2 liker
  Så kommer disse idiotiske utsagnene "bytt behandler". TS har enda ikke klargjort hva som menes med "streng". Hvis det er behandler som setter krav, krav til at en skal møte presis, møte forberedt, møte hver gang, gjøre hjemmeoppgaver etc, så er det en behandler hvis pasienter får effekt av behandlingen. Hvis streng betyr at behandler ikke jatter med, ikke synes synd på, ikke alltid er enig og "forstår" når pasienten ikke har gjort hjemmeoppgavene eller møter uforberedt, så er det en bra behandler. Uten krav og regler, ingen fremgang. Så for øvrig tråden "Å gå i psykoterapi". Anonymkode: 06966...508
 37. 2 liker
  de er hyggelugere her på dol. de svarer skjelden på kg (kvinneguiden) og diskusjon.no. en gang på en gammel glemt tråd på kg jeg hadde laget, så skreiv en person helt uten åpenbar årsak på den da et år gamle tråden "fuck deg og moren din". det ble rapportert og slettet av admin, men det viser at dol har mye snillere og høffeligere brukere enn kg.
 38. 2 liker
  Hvorfor? Kanskje fordi vi tross alt har en presse med anstatte journalister som er ekstremt venstrevridd, partiske, løgneriske, forvrengte, uetterettelige og med en agenda om at det å undergrave egen kulturarv og grunnlov, herunder USA sin er deres plikt? Uten alternative korrektive media som Document.no og Resett.no virrer vi alle rundt som uvitende hodeløse høns.
 39. 2 liker
  Altså, Søviknes. Og vi husker godt hva slags heksejakt media satte i gang da. Men siden kjønnene er motsatt denne gangen legges nok saken død nå.
 40. 2 liker
  Det er jo det du ikke gjør!! Du er jo aktiv. Merker at jeg blir både oppgitt og irritert når du forteller at du sjekker Tinder 2 ganger daglig samtidig som du sier at du tar pause fra dette. Gjør som du vil, men ikke spør oss om råd da...
 41. 2 liker
  Loven sier at man skal ha 25 feriedager i året, det er med lørdag, og dersom du f.eks har fri hver onsdag, regnes den likevel som en feriedag. Så man har 4 uker og 1 dag ferie. Men så er det noen (de fleste tror jeg egentlig) bedrifter som gir 5 uker ferie. Det er en forhandlingsavtale mellom fagforeninger og arbeidsgivere. Så du må nesten høre med de du jobber med. Du har enten 4 eller 5 uker. Så er man egentlig pliktet til å ta 3 uker sammenhengende mellom 1. mai og 30. sept. (mulig jeg husker litt feil på datoene). Men den loven er nok bare laget for å beskytte arbeidstaker og sikre at de kan få så lang sommerferie dersom de ønsker det. Jeg hadde aldri mer enn to uker sammenhengende på sommeren, men hadde 5 uker ferie totalt i løpet av året.
 42. 2 liker
  Gikk ned tre kilo den første uken og, 1,7 andre uken. Får se hva jeg går ned til mandag nå da, håper ihvertfall på en kilo. Gikk jo ned to kilo i julen også.
 43. 2 liker
  Jeg er med i vektklubb nå, der er det veiedag hver mandag. Men har veid meg torsdagene og, må slutte med det for jeg mister motet så lett. Har jeg ikke gått ned gir jeg plutselig faen i alt. Har gått ned 4, 7 kilo hittil.
 44. 2 liker
  Det stilles altfor høye krav til utdanning til mange jobber også. Du må ha høyskole for de fleste kontorjobber og fagbrev for de enkleste ting som du kan lære på stedet. Faktisk MÅ du ofte lære ting på stedet i alle typer jobber, og da hjelper det lite at du har studert en masse greier du strengt tatt aldri får brukt til noe som helst. Selv en enkel skranke-/resepsjonistjobb vil de gjerne ha folk med høyskole til, når du uansett må lære deg de interne systemene når du kommer dit, og ellers hadde klart deg helt fint med videregående skole. De med lite utdanning får ikke jobb, og de jobbene de kunne utført blir gitt til overkvalifiserte folk som kjeder livet av seg på jobb. Satt på spissen, jeg vet det, men langt på vei stemmer det.
 45. 2 liker
  Ja, det er helt forjævlig med regninger. Tør ikke si det. Trodde jeg hadde så mye penger, men svupp... Det går greit altså, men blir litt matt.
 46. 2 liker
  Det er mye regninger i januar og mars, så det er naturlig at mange synes disse månedene er ganske tøffe. Noe kan man håndtere ved å sette av penger til en regningskonto, slik at man ikke starter på null ved årsskiftet, men med lav inntekt er det ikke så lett å la være å bruke f.eks. hele desemberutbetalingen på julen. Vi har det på ingen måte trangt nå, men jeg husker at det enkelte år, mens vi f.eks. betalte for privat barnehage (lenge før noen fant opp maksprisen), var ganske tomt både på kontoen når januarlønningen kom - bl.a. fordi det var en pen bunke regninger med forfall helt i begynnelsen av året.
 47. 2 liker
  Er du i kontakt med NAV/fikk du jobben gjennom dem eller ordnet du dette alene? Jeg spør fordi om du fikk den gjennom NAV så tror jeg èn måte å få tatt grep på denne situasjonen på er å finne en slags "tillitsperson" på arbeidsplassen (evt en veileder på nav som du kan gå til som også kan ha kontakt med arbeidsplassen). En person som kan hjelpe deg i å få en myk overgang siden du strever såpass mye med dette. Dersom du ordnet denne arbeidsplassen selv blir det derimot en større utfordring. Husk at du legger mye mer merke til dine egne utsagn og væremåte enn det andre gjør. De aller fleste av oss har mer enn nok med vår egen hverdag. Jeg skjønner at et eller annet har hendt deg, og jeg tolker det som at du ikke er blitt helt den samme siden det. Jeg synes du er tøff som ikke sykemelder deg, og jeg håper arbeidet kan gi deg litt mer selvtillit. Men,- det krever at du gjør ting annerledes enn de to andre gangene. Våg å gjøre ting du ikke gjorde tidligere. Våg å ta initiativ til kontakt med de andre fordi jeg tror at det kan være veien å gå selv om det utvilsomt høres skummelt ut for deg. Sett deg ørsmå "sosiale"-mål for hver arbeidsdag. Et hei og et smil, en kopp kaffe på pauserommet, en kort samtale om været, eller planer for helgen, osv. Det er vel knapt noe som gjør meg mer lykkelig enn når en kollega kommer bort med en varm kopp kaffe til meg på morgenen feks. Du skal ikke være en social butterfly akkurat nå, overse alt sånt. Si hei, smil, ta med en ekstra kopp kaffe, bli med dem ut i røykepause bare for å få deg litt frisk luft, ta med noen druer og by på det til den du luncher med. Og så må du komme deg ut av hodet ditt. Du tenker på alt som kan gå til helvete og da vil det gå til helvete, det lover jeg. I stedet vil jeg du skal forestille deg hvordan arbeidshverdagen din ser ut når du er over denne pyton-første fasen og alt har roet seg og du er mer tilfreds.
 48. 2 liker
  Det var mye mer aktivitet her inne før de la om forumet. Ledelsen hørte ikke på brukerne sine da de spådde det som ville skje når de la om: at folk sluttet å være her. De mistet mange av sine faste brukere gjennom mange år i tillegg til at det ble langt flere anonyme brukere her. Forumet hadde også flere leger/spesialister her før. Utviklingen er trist å tenke på. Anonymkode: 958e1...bc2
 49. 1 liker
  På et lager? Lagerarbeider, fylle på varer? Som vaskehjelp? Hushjelp? Postbud? Søppeltømmer? Nattevakt? Baker? Fisker? Skal du gå på skole så kommer det til å være lyder og mennesker der og. Med mindre du tar nettstudier.. Anonymkode: 2d846...5b3
 50. 1 liker
  Kjempeflott! Du er tøff så det står etter

Artikler fra forsiden

×