Leaderboard

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   51

  • Innholdsteller

   79 420


 2. Lillemus

  Lillemus

  Medlem


  • Liker

   25

  • Innholdsteller

   70 144


 3. påskelilje

  påskelilje

  Medlem


  • Liker

   21

  • Innholdsteller

   3 795


 4. Nicklusheletida

  Nicklusheletida

  Medlem


  • Liker

   21

  • Innholdsteller

   4 411Popular Content

Showing most liked content since 17. juni 2017 in all areas

 1. 7 likes
  Jeg har nå mer og mer kuttet ut kontakten med en venninne som har hatt dårlig innvirkning på meg. Hun er veldig negativ og klager bestandig og jeg føler meg alltid nedfor når jeg går fra henne. Det siste halve året har jeg etterhvert lært meg til å ikke svare på meldinger så ofte og nå føler jeg ikke at jeg trenger å besøke henne lenger. Det har vært vanskelig men nødvendig. Jeg har ikke behov for negative venner i mitt liv! Klart man må få lov til å klage til en venninne men det får da være måte på. Så gjelder det å være en god og positiv venninne selv. Jeg kan nok være negativ jeg også. Man må få kunne snakke om sine problemer men man må prøve å være støttende og ikke bruke den andre som søppelkasse. Det er veldig frigjørende dette her. Kan anbefales!
 2. 7 likes
  Nei, jeg synes det er flott at folk har det bra. Positive innlegg gir meg glede. Samtidig vet jeg jo at den ene personen som forteller om noe fint, kanskje hadde det fælt i går, eller strever med noe tungt som han/hun ikke finner veien ut av - og dersom denne personen da klarer å fokusere på noe fint, om ikke mer enn i et lite øyeblikk, så vil jo dagen bli litt lysere. Og det gleder meg - at en kan finne noen lyspunkter selv om livet er tungt generelt. Så til det morsan og laban skriver her: Når det spørres om hva vi gjør eller hva vi gleder oss til, så er det som rege ikke ment som skryt, men som en faktaopplysning. Jeg ER glad i ungdommene mine, jeg SETTER PRIS på å prate med dem, jeg ER glad i gå tur i skogen - men det er jo ikke nødvendigvis skryt av at jeg har ungdommer eller at jeg har overskudd/mulighet/tiltakslyst til å gå tur. De fleste gleder seg over at andre har det bra. Noen få gleder seg over andres ulykke og tristhet.
 3. 6 likes
  Jeg forstår også de mekanismene der. Men synes du det er mange slike tråder her, bortsett fra de som startes for å provosere fram beskrivelser av irriterende normal hverdag? Hvis en anonym spør f.eks. om man har en fullverdig lørdagskveld, og folk svarer med å nevne mat, familie og andre alminnelige helgeinnslag, er det vel litt drøyt å beskylde dem for å skryte? Det er jo ikke så mange innlegg i "Facebook-parodi"-klassen her (da tenker jeg på typen "tok med hele barnehagen til toppen av Snøhetta, der vi spiste en tre retters middag jeg laget fra bunnen av"). Spesielt rundt 17.mai var det noen tråder her som jeg mistenkte ikke ble startet av interesse for hvordan folk forberedte eller feiret dagen, men kun for å få fram at "det er forskjell på folk". Enig. Og det blir veldig vanskelig når man verken kan nevne positive ting fra et A4-liv (som jobb eller familie), for da er det skryt - eller negative ting (som at man er sliten av mye overtid eller irriterer seg over samboerens uvaner), for da ønsker man seg trygd og ensomhet.
 4. 6 likes
  Er ikke så veldig fornøyd, men bedre enn i det siste, så det er jo bra Mandag gikk jeg 13,5 km på 3 timer og 5 minutter. Tirsdag gikk jeg 11,83 km på 2 timer og 27 minutter. Lørdag gikk jeg også på tur, trykket ikke på telleren, men gikk vel ca. tre timer Alt i alt ok fornøyd med uka
 5. 6 likes
  3 gå/joggeturer i marka. Fortsatt tungt, stivt bein, og jeg kom meg kun ut i dag også pga denne tråden og målet om minimum 3 treninger. Men nå føler jeg at jeg er litt i gang igjen i alle fall.
 6. 5 likes
  Dette stemmer neppe, selv om noen av dere krangler voldsomt om dagen - både anonymt og med nick. Det er noen få brukere som holder på med dette, og det slettes mange innlegg daglig i et forsøk på å begrense skadevirkningene. Vi gjentar oppfordringen til dere alle om å slutte med denne virksomheten som er så ødeleggende for forumet. Denne henstillingen har blitt rettet til alle de som er mest aktive på denne fronten. Det spiller i denne sammenhengen ingen rolle lenger hvem som starter krangler, hvem som har såret hvem tidligere, hvem som er verst i forhold til hva. Løsningen ligger i å slutte å fyre hverandre opp.
 7. 5 likes
  Enig med deg, og labans svar. For hva er "skryt"? Folk flest snakker oftest bare om ting som er normalt for DEM – ikke for å skryte av hvor fint og flott de har det. Denne diskusjonen minner meg om en historie jeg hørte for mange år siden om noen rekrutter i hæren, lenge før både nettflix og DVD. De satt på flermannsrommet og snakket om den forestående permen. En fra Oslo sa at han ville gå på kino. Hvilken da, lurte noen. Han svarte at han ikke hadde bestemt seg ennå, han kom til å stikke innom Saga eller Klingenberg for å se hva som gikk. Dette svaret førte til at han fikk kjeft av en medsoldat som mente han satt og blæret seg over det gode filmtilbudet i Oslo, når han selv kom fra lita bygd med bygdekino en gang i uken! Men Oslo-soldaten verken blæret eller skrøt. Han fortalte om et helt vanlig og normalt fenomen i hans verden.
 8. 5 likes
  Ble nå 3 løpeturer i alle fall: tirsdag - 4,2 km transportjogg til et kurs fredag - 3,4 km / 22:50 min, håpet å komme under 20 min på 3 km, men klarte bare 20:04, får prøve igjen om en stund søndag - 6,4 km / 45:25 km, ny pers på 1 km med 5:42 min! Fornøyd med det da.
 9. 5 likes
  I går hadde jeg bursdag og hadde ikke tenkt å feire, men min mann lagde deilig veggie middag og min svigerdatter lagde deilig kake. Så vi koste oss, og jeg ble takknemlig Du da?
 10. 5 likes
  En løsning er å bruke mobilnummer som innlogging. Da er det svært enkelt å sperre brukere. Det er noe vanskeligere for xxxxx å skaffe seg 40 mobilabonnement enn 40 mailadresser. Trygda er tross alt ikke SÅ god i Norge (sorry, måtte bare :-)
 11. 5 likes
  Alt snakket om det fullverdige liv , ødelegger snart hele forumet, synes jeg😏
 12. 5 likes
  Og uansett er det ikke "DOL-fruenes" feil. Utrolig hvordan det gnåles om at "vi" skjærer alle anonyme over én kam samtidig som det generaliseres voldsomt andre veien. Jaja... tar du sytemuligheten fra enkelte, tar du livsgleden av dem med det samme!
 13. 4 likes
  Hagefester er tradisjon her i nabolaget. Mingler rundt, går fra hage til hage. Kjempekos
 14. 4 likes
  Å komme hjem til mine to ungdommer som hadde begynt med middagen.
 15. 4 likes
  Jeg har hatt besøk av dattera mi og barnebarnet på 7 mnd og vi har kost oss masse og vært på kafé. Det er helt fantastisk å være mormor og hun er en nydelig liten snuppe som er veldig lik mamman sin
 16. 4 likes
  Vi kan ikke la "Krenkedes Landsforbund" bestemme hva vi skal skrive om. Det må være lov å f.eks. snakke/skrive om barn selv om noen er ufrivillig barnløse osv. Anonymkode: c8b28...357
 17. 4 likes
  Mandag : Endomondoen viser nøyaktig 8 km gåtur. Tirsdag : Trening på Evo i en time. 20 min på tredemølla og resten styrke. Onsdag : kort gåtur. Ca 4 km. Torsdag : ingenting - Hele kvelden gikk med hos frisøren. Fredag : Ingenting - ble dårlig med stiv nakke. Lørdag : ingenting- fortsatt ganske elendig form, men greide i hvertfall å holde lovnaden overfor datter om shoppingtur, samt møte ei venninne etterpå. Søndag: Joda nakken er fortsatt stiv, men likevel mye bedre. Da ble det 8, 85 km gåtur. Stakk innom Evo etterpå og trente styrke.
 18. 4 likes
  Jeg har stor sans for Ingvar Wilhelmsen og hvordan han møter disse "ofrene". Han spør dem på en vennlig og støttende måte etter at de har lagt ut om alt det andre og alle de andre som er forferdelige, dumme, slemme etc: "Hvordan har du tenkt å forholde deg til det?" Med dette får han dreid tankene over på at det uansett er opp til personen selv hvordan en har et valg der en kan velge å forholde seg på ulike måter til det som er vondt og vanskelig. Etter hvert kan en spørre vedkommende: "Når du velger å forholde deg slik til dette, hvilke konsekvenser har det for deg?" Anonymkode: debcd...7fe
 19. 4 likes
  Jeg trente styrke mandag og onsdag. Syklet 15 km onsdag. Løpetur torsdag og i dag, søndag, begge knapt 5km. Det var for dårlig vær til å legge ut på lengre eventyr. Har nye terrengsko, men får prøve dem en annen gang.
 20. 4 likes
  Interessant artikkel ! Jeg opplever selv fysisk aktivitet som kjempeviktig for å klare å ha et noe mer normalt forhold til mat. Og uansett om det fører til vektreduksjon eller ikke, så kjenner jeg skikkelig positive virkninger
 21. 4 likes
  Nei overhode ikke. Jeg blir lei av alle surmaga , nedlatende og ondsinnede innlegg.
 22. 4 likes
  Vi har på ulike måter prøvd å få stoppet dette, men vi har ingen reell mulighet til å utestenge brukere som stadig nyregistrerer seg og skifter ip-adresse hele tiden. Da er vårt eneste middel å slette innlegg, noe vi også gjør daglig. Hvis alle hadde kunnet ignorert slike innlegg og kun rapportert dem, så kunne den negative effekten ha blitt noe mindre. Når andre brukere går i stadig dialog med de som poster slike innlegg, så blir trådene svært forvirrende dersom vi bare sletter det innlegget som opprinnelig var problemet, da diskusjonen i etterkant gjerne delvis handler nettopp om innhold i disse innleggene.
 23. 3 likes
  Vi har hatt tradisjonell st.hansfeiring ved sjøen med grilling og stort bål. Var færre enn vi pleier, og ikke så fin stemning som det pleier å være, men koselig likevel. Nå sover de to yngste og jeg skal kjøre ungdommene hjem.
 24. 3 likes
  Jeg har mimrestund i kveld Husker som barn vi i smug plukket fine hyttemøbler av St hans bålet Sånn var det i en svunnen tid Husker naboen kom lett bedugget å fortalt strålende min mor at " bålet nå var tent" og min far hadde stor morro av dette utsagnet i årevis etterpå Ingen gatelys og lite lys i hyttevinduer Vi barna løp fra bål til bål langs strendene og mange mennesker nøt lang sommerkveld med pølser på pinne inn i bål og stor stemning og kvelden var ennå ung😊
 25. 3 likes
  Er ved sjøen, og hadde været vært bedre hadde det nok blitt en tur ut med båten. Lysner nå, men er for rått til at båttur frister. Da blir det i stedet reker og kos innendørs. Ikke helt det samme en sankthanskveld, men blir nok bra.
 26. 3 likes
  Joda, det er jo så. Men DOL er jo ikke bare for de som er psykisk syke. Det er for alle mennesker i alle livsfaser, egentlig slik som samfunnet ellers er. Og som i ethvert samfunn, så må en ta hensyn til hverandre hvis en skal "leve sammen". Og da er det jo ok om en i størst mulig grad har en høflig og hyggelig tone med de en "lever sammen med".
 27. 3 likes
  Jeg har gjort det strøkent på kjøkkenet, tatt en kald dusj, og sitter i boxeren og kjøler meg ned. Snart skal jeg ha meg cola med isbiter. Jeg er lykkelig. Det er det ingen tvil om. Anonymkode: 32b74...6d3
 28. 3 likes
  Har vært i møter og løst noen problemer ifm jobb. Så har jeg snakket på telefon med en fantastisk jente. Så har jeg hjulpet foreldrene mine med diverse forefallende arbeid (som det er en del av for tiden med begge to syke).
 29. 3 likes
 30. 3 likes
  Jeg forstår åpningsinnlegget litt. Hvis man er arbeidsledig er det sårt å høre andre snakke om jobben. Er man ufrivillig singel kan det være vondt å se kjærester som koser seg. Forskjeller er større sett nedenfra. Det vet jeg også. Hvis man hører rike folk diskutere ferie eller bil høres det gjerne ut som skryt, men det trenger ikke å være det. De har bare en annen referanse for hva som er et ok. Uansett går det ikke an å skåne folk for sånt. Man må bare tåle at andre har det bra.
 31. 3 likes
  For min egen del er det et tegn på at jeg har det skikkelig dårlig når jeg ikke klarer å forholde meg til veldig mye positive innlegg eller samtaler. Når hvert innlegg med hva andre har gjort, hvorfor andre er glade bare kjennes som ytterligere bekreftelser på at jeg skulle ha klart det, jeg får ingenting til osv. så er det et tegn på at ting går veldig dårlig for min egen del. Selv om jeg kan oppleve det som vanskelig å forholde seg til mye positivitet og glede hos andre når jeg tolker alt negativt så vet jeg at jeg på ingen måte ønsker at andre skal ha det vanskelig. Jeg vil bare ha det bedre selv. Jeg mener derfor at jeg i de situasjonene ikke bør kommentere i så stor grad på den typen innlegg i slike perioder, det gjør verken meg selv eller andre noe godt. Jeg vet også at jeg generelt synes positivitet og fremskritt hos andre er noe jeg er glad for og som jeg synes det er kjekt å få ta del i. Her når vi deler så mye vondt og vanskelig er jeg veldig takknemlig for å også få ta del i noen oppturer når de kommer Derfor skriver jeg også selv noen ganger positive skryteinnlegg. Jeg vil dele at alt ikke bare er vondt og vanskelig hele tiden Det er også en øvelse i å se små fremskritt, ikke bare all tilbakegang! Det er mine personlige tanker om tema
 32. 3 likes
  Trivelig sommerfest med jobben, og en heidundrende bursdagsfeiring for en venn. Jeg får mer energi av å være en del av en feststemt gjeng, enn av å ligge hjemme på sofaen.
 33. 3 likes
  Den siste uka har jeg vært gladere enn på lenge, uten at noe spesielt har hendt. Igår var jeg uten å spiste et nydelig måltid, ikke ofte jeg gjør det. Var hos fastlegen forrige uke. Ser stadig nye kvaliteter hos han, noe som gjør meg tryggere. Vet nå at jeg er i trygge hender uansett hva som skjer med meg. Det er en god følelse. (har vært mye og alvorlig syk, både fysisk og psykisk)
 34. 3 likes
  Jeg klarte å gjennomføre to dagers dugnad for en festival ☺
 35. 3 likes
  Hatt gode samtaler med mine voksne barn i dag. Alle har det bra for tiden. Rart hvordan det gjør livet bedre at ungene har det bra . Anonymkode: 89504...c02
 36. 3 likes
  For min del må det gjerne startes ti tråder om dagen vedrørende om man har en fullverdig helg eller om trygda er god. Det jeg synes ødelegger, er brønnpissingen fra denne ene personen i alle andre tråder. Om at alle andre med fullverdige liv ikke har problemer. Det ødelegger en konstruktiv diskusjon og irriterer meg nesten like mye som de som holder egen krenkbarhet som gissel i diskusjoner.
 37. 3 likes
  Ja, jeg gleder meg - og ja, noe av den blir utenlands. Men ikke så langt unna.
 38. 3 likes
  Det hjelper jo ikke - samme hva man skriver om, selv i vår ukentlige treningstråd, så kommer den samme anonyme brukeren og kverulerer med dette evindelige maset om et fullverdig liv. Det er sannelig ikke rart man oftere og oftere lurer på om man skal gidde å svare i noe som helst. Forumledelsen er alt for unnvikende her.
 39. 3 likes
  Nei er ikke alle som klarer å oppføre seg , samtidig tror jeg ikke noe en sier kan få endret det, er ikke alle som samtaleterapi er virksomt for Men, som en vis mann en gang sa, når folk oppfører seg dårlig, vær glad det ikke er deg som er slik God helg folkens Anonymkode: 14950...864
 40. 3 likes
  Jeg gleder meg også, skal til Danmark i 5 dager (med datteren)
 41. 3 likes
  Det har jeg aktivt fortrengt
 42. 3 likes
  Det du egentlig sier i innlegget ditt er at jeg ikke har lov til å føle meg fornøyd med egen innsats. Det er ikke lov å være sliten og det er ikke lov til å glede seg til ferie. Du bruker nesten all din fritid på å gnåle over hvor respektløs de arbeidsføre behandler deg. Alle ser liksom ned på deg og behandler deg dårlig. I virkeligheten er det motsatt. Det er du som ser ned på alle som er friskere og orker mer enn deg. Når andre her på forumet også er på trygd, men orker bittelitt mer enn deg, da er du den første til å rakke ned på de. Det er du som tenker stygge tanker om andre absolutt hele tiden og du behandler andre veldig respektløst. Jeg har aldri opplevd noen som er så selvsentrert og så respekløs mot andre som det du er. Ja, det er jo faktisk lett å tenke at du har for mye fritid. Det er dumt du ikke får mer hjelp til å finne en passende jobb, da jeg tror de aller fleste har godt av å ha en jobb i større eller mindre grad.
 43. 2 likes
  Stille kveld uten barn og det er ikke så verst innimellom. Ingen st hansfeiring, men det styrtregner jo uansett.
 44. 2 likes
  Er så glad nå. Har hendt noe helt fantastisk! Jeg sveeeeeeeeeeever i skyene! Anonymkode: 32b74...6d3
 45. 2 likes
  Absolutt alle med alvorlige deprimerte tanker er "realister" etter sitt eget syn. Dessverre. Det er bare et symptom på sykdommen. Du må få riktig diagnose og riktig behandling. Det er vondt å ha brukket en arm også, men der vet man at man blir bra igjen. Denne innsikten må du også få.
 46. 2 likes
  Den beste dagen er i dag. Nakken føles bedre og jeg har sovet godt i natt. Det er mindre trøkk på jobb og det er veldig deilig. Jeg fikk vasket hele leiligheten i går inkl vindusvask, vasking av terassen og rydding av klesskapet. Det blir deilig å komme hjem til nyvasket leilighet i dag . Sønnen har lovet å lage middag i dag, siden han kommer hjem før meg. Eller middag og middag. Han har tenkt å lage eggeomelett til middag Kofferten er nå nesten pakket ferdig til ferien om ei uke. En god dag og sola skinner ute
 47. 2 likes
  Dårlig uke for min del. Alt for mye som har skjedd, møter, sommersvslutning i bhg med guttungen og bla bla Mandag- 6 km gåtur Tirsdag- Yoga 2 timer Onsdag- Torsdag- Yoga 2 timer Fredag- Lørdag- Søndag- Yoga 1 time
 48. 2 likes
  Psykiatrisk hjemmesykepleie er vanlig, og kan være et ok tiltak i den fasen du er. Jeg synes du skal gjøre deg opp noen tanker om hva du ønsker ut av timene (for å forhindre at du sitter tilbake med en følelse av at dette ble meningsløse samtaler). Jo tydeligere du er på din "bestilling" desto enklere er det for sykepleieren å komme deg i møte. Hva trenger du av ham/henne, hva ønsker du å jobbe mot, hva er målet ditt for dagene (feks: jeg trenger å bli litt tryggere på valg jeg tar, eller, jeg ønsker å bygge en ok hverdag for meg selv men er litt usikker på hvordan jeg skal få det til). Du trenger ikke være så konkret, det er kun eksempler.
 49. 2 likes
  Nei. Det kan variere hvor interessant jeg synes en tråd er, men jeg blir verken sliten eller nedstemt av at noen ønsker å skrive om ting de er glad for.
 50. 2 likes
  Ja, veldig! Håper på bedre vær enn i fjor så vi får vært mye på hytta, i fjor regnet hele sommeren bort. Kjæresten og jeg skal kjøre en tur sørover i Norge og til høsten blir det en tur til enda sydligere strøk.

Artikler fra forsiden