Gå til innhold

"Bli ny"-dag for seksåringer?!


laban

Anbefalte innlegg

http://www.nrk.no/ytring/hysterisk-feministpappa_-1.11933370

 

Nå har vel førsteklassingene gått på skole og SFO / AKS i en måneds tid, så da er det på tide at de får hjelp til å pynte seg litt.  De kan umulig være pene nok slik de er fra naturens side, etter dagens standard.  Nå har alle snart lært å lese og skal fordype seg i blogger, Facebook og Instagram, så det er på tide å fokusere på de viktige tingene.  Vi er ferdige med antimobbeprogrammet der de lærer at alle er bra nok som de er, så nå skaper vi litt balanse med å la dem "bli nye" før helgen.  Eller "en bedre utgave av oss selv" som det så fint heter for tiden :rolleyes:

 

Selv om man ser bort fra kjønnsperspektivet - hva i alle dager tenker de på? "Ordne hår og negler" på førsteklassinger?  Kanskje de skulle lære dem å knytte skolissene sine først, det er også greit å kunne?   

 

Nesten synd at ikke noen av mine unger - datter eller sønn - har fått tilbud om noe tilsvarende.  Da ville SFO-lederen ha fått en reaksjon fra meg som han aldri ville glemt :angry:

 

Tenk, det blir "noe" for gutta også.  Så fin at det ikke bare er jentene som trenger å fornye / forbedre / forandre seg.  Kanskje gutta skal tatoveres eller få voks i håret.  Man kan ikke starte for tidlig.  Mange av disse er midt i tannfellingen, hva med noen enkle løstenner til alle før klassebildet tas? 

 

Jeg synes verden er gal når noen finner på å arrangere noe sånt eller stempler reaksjonene som hysteriske.  Klart at både jenter og gutter kan leke med sånt, men helst på eget initiativ, takk!     

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Regner med det tas bilder for facebook og læreren gir karakter etter hvor mange likes barna oppnår.

Før- og etter-bilder hører med til en skikkelig "bli ny"-dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...