Gå til innhold

Utvide sexhorisonten


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Kona og jeg har vært i lag i 17 år nå og for min del så er sexlivet vårt rett og slett kjedelig. Jeg skal være ærlig å si at porno har, og er, vært en del av mitt liv siden jeg var 14-15. Jeg har siden jeg var russ for 25 år siden drømt om å oppleve trekant sex. Vanlig sex med f.eks misjonær, doggy og oral gir meg ingenting, og det jeg ønsker er å sprenge grenser.

Jeg tenner blant annet veldig på å involvere en eller flere mannfolk i vårt sexliv, og jeg hadde heller ikke sagt nei til partnerbytte eller swingers. Jeg har selv en penis med normal størrelse, men tenner på tanken om å se kona får seg en virkelig stor en. Tenner ikke de fleste kvinner på dette, eller tar jeg feil? Nå har jeg avfeid mine lyster år etter år, men nå har jeg kommet til en punkt der jeg må vurdere å bryte ut av forholdet for å leve ut mine fantasier. Det er sikkert mange som kommer til å kritisere meg for denne tankemåten, men for meg så betyr sex faktisk veldig mye. Og hvor mange bryter vel ikke ut av forholdet nettopp på grunn av kjedelig sexliv uten at dette forklares med at det er den bakenforliggende årsaken. 

Jeg har luftet trekant for kona ved et par anledning opp gjennom årene, men blitt avfeid med at hvis hun skulle ha trekant så måtte det bli hvis hun ble singel og fant seg to karer på byen hun ikke hadde følelse for.

Hvordan legger man frem for sin bedre halvdel at sex og grensesprengning er noe man virkelig har lyst til å sette ut til livs? 

Anonymkode: 76257...30a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Såvidt jeg skjønner har dere et ganske normalt sexliv nå? Og kona er fornøyd med det og ikke interessert i å dra inn flere mennesker i senga?

Da har du vel egentlig bare tre valg som jeg ser det:

- undertrykke dine sexønsker og fortsette samlivet med kona

- gå fra kona og se om livet blir så fantastisk som du drømmer om

- gå bak hennes rygg og teste ut trekant og swingers uten at hun vet det (noe jeg selvfølgelig ikke anbefaler!)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Et fjerde alternativ: få hjelp til å avdekke hvorfor dette er så viktig for deg. Hva ligger bak? Dersom du vurderer å gå fra et ellers fungerende samliv på dette grunnlaget kan du neppe være særlig moden følelsesmessig. 

Anonymkode: bd181...185

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...