Gå til innhold
anonymbruker123

Kommer eksen til å kontakte meg igjen?

Anbefalte innlegg

anonymbruker123

Hei! Eksen slo opp for 4 måneder siden og for 2 uker siden sa han at han savnet meg veldig etter vi møttes med felles venner... han sa han ikke angret på at han slo opp og var redd vi skulle begynne å holde på igjen, jeg kutta kontakten fordi jeg synes det er for tidlig å være venner igjen.. vi har ikke hatt kontakt på to uker nå, men er veldig usikker på om jeg gjorde det rette for jeg savner han veldig nå og vil bare snakke :( tror dere han kommer til å kontakte meg igjen? Hva er det beste for at han skal savne meg mer, kontakt eller ikke? 

 

Ville ikke gjøre denne teksten så lang, men bare å spørre hvis dere lurer på noe mer

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kayia

Dette må være tredje eller fjerde gang du spør om akkurat det samme? Hvilke svar ønsker du, som du ikke allerede har fått? 

Jeg tenker det samme nå som jeg har tenkt etter å ha lest de andre innleggene dine, og det er at du ikke bør gjøre annet enn å gå videre i livet. Om du må gjøre noe særskilt ut over å være hyggelig og "deg selv" for at en gutt skal like/savne deg, er det ikke rett gutt for deg. Walk on, livet er langt og godt om du vender blikket framover, og verden er full av fine folk du ennå ikke har møtt :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Andreaswell

Uansett hvor kjipt eller vanskelig det er, så får du ikke de svarene du tydligvis er ute etter her uansett om du skriver 1 eller 4 innlegg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×