Gå til innhold
Prøver - ICSI

Lengre syklus enn vanlig mellom prøverørsforsøkene

Anbefalte innlegg

Prøver - ICSI

Hei!

Jeg er 28 år og har vært prøver i 2,5 år, hvorav prøverør har vært 7 mnd (startet slutten av november 2016). Samboeren min har dårlig sædkvalitet i både antall og bevegelighet. Det ble utført laproskopi på meg oktober 2016 for mistanke om endometriose. Det viste seg at jeg hadde endometriose på ene siden av buken, men det var veldig lite. De mente at den ikke skulle ha noen påvirkning. 

Jeg ble gravid på første forsøk med ICSI, men hadde MA som ble oppdaget i uke 9. De to neste syklusene etter det var på rundt 6 uker, som jo kan være normalt etter en MA. Vi hadde så et fryseforsøk som var mislykket. Jeg venter nå på et nytt forsøk, men har fortsatt lang syklus. Skulle egentlig hatt mensen nå etter vanlig syklus, men det virker heller som at det er eggløsningen som er i anmarsj nå. Syklusene mine har alltid ligget på rundt 28-32 dager. Jeg begynte å få eggløsningsslim rundt dag 15 i denne syklusen, men har nå hatt det i 14 dager. Hva kan det komme av at syklusene har blitt så lange nå? Er det vanlig at syklusen kan bli lengre mellom fryseforsøk også? Jeg trodde kroppen kom mye raskere tilbake da. Har jo så lyst til å komme i gang igjen så fort som mulig.

 

Mvh en utålmodig prøver :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Kan du gi meg startdato for dine menstruasjoner, det vil lette oversikten.

Vennlig hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Prøver - ICSI

Beklager sent svar. Jeg er ny i dette og trodde man fikk varsel på e-posten. Startdato på siste mensen var 18 mai og startdato på mensen før der igjen var 17 april. Mellom disse to var det et mislykket fryseforsøk. Før den igjenvar startdato 10 mars. Jeg har alltid hatt regelmessig sykluser på 28-32 dager før. Og nå har jeg også en del eggløsningsslim over lengre perioder. Denne syklusen har jeg hatt det i 2,5 uke. 

 

Mvh Anett

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mette Moen, Gynekolog

I mars-april hadde du en syklus på 38 dager og i april-mai på 31 dager, og tidligere har du hatt syklus på 6 uker. Nå har det gått 35 dager, så mon ikke du bare skal ha litt mer tålmodighet?

Vennlig hilsen Mette

PS Du skriver ikke noe om evt medikamenter i forb. med fryseforsøket, så jeg antar at det ikke kan forklare endret syklus?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Jo, det kan fort være at jeg må være litt mer tålmodig. Tidligere sykluser har jeg hatt et snitt på 29 dager, så ca 4 uker. Jeg har brukt Progynova og lutinus ift fryseforsøk. Men det jeg ikke helt forstår er at jeg har eggløsningsslim over så lang tid. Før hadde jeg det kun 1 dag og da var eggløsningen dagen etter, men nå har jeg hatt eggløsning i 2,5 uke i strekk. Men er som du sier, kanskje ha litt mer tålmodighet og ikke stresse så mye :)

 

mvh

Anett

Anonymkode: c6c7f...158

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mette Moen, Gynekolog

Det med slimet skal man ikke legge så stor vekt på. Man kan ikke ha 'eggløsning' i 2,5 uker.

Hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her