Gå til innhold
AnonymBruker

Uteblitt mens /p piller

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei.  Har brukt yasminelle i mange år. Får alltid mensen hver 4. uke fast. Skulle hatt den igår på morgenen. Men fortsatt ingen tegn til noe blødninger. Har sjekket med q-tip inni... Hadde sex sist for 5 uker siden, med kondom som var nesten sklidd av etterpå.  Fikk mens uken etterpå til vanlig tid. 

Jeg har nylig hatt en bakteriell infeksjon i halsen og munnen og gått på antibiotika for dette. Det er ca par uker etc siden jeg var ferdig med kuren.  Har også hatt irritasjon,kløe og tørrhet i underlivet.  Brukte lactal gel hver kveld i 6 dager og en krem beregnet på underlivet for fukt osv. Det hjalp bare litt, men gikk ikke over.  Kjøpte diflucan og tok den for en uke siden.  

Nå har jeg rare smerter i underlivsmagen, innimellom, som kommer og går litt.  Kjenner noe rart vondt i venstre eggstokk eller hva jeg kjenner. Pleier ikke ha smerter når jeg får mens. 

Får jeg mensen? Hva skyldes eventuelt forsinkelsen? Burde jeg ta noen tester? Oppsøke lege? 

Anonymkode: eb04d...6ea

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Forstår jeg deg rett, så har du ikke hatt samleie siden du hadde siste menstruasjon? Da er det nærmest utenkelig at du kan være gravid, men får du ikke menstruasjon innen du skal begynne på neste p-pille brett, så ta for en sikkerhets skyld en graviditetstest. For noen få brukere av p-piller kan det skje at menstruasjonen blir borte, på samme måte som det kan skje ved bruk av de østrogenfri prevensjonsmetodene.

Hvis du har smerter i underlivet, bør du søke lege.

Vennlig hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her