Gå til innhold

Gratulasjonsbrev til Erna Solberg fra De rike


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

https://www.dagbladet.no/kultur/gratulasjonsbrev-til-erna-solberg-fra-de-rike/68720877

Med et SV og et Rødt som gjorde kampen mot såkalt velferdsprofitt til hovedsak i valget og deretter landet på henholdsvis 6 og 2,4 prosent av stemmene, ser vi at 91,6 prosent av velgerne har stemt for profitt. De er åpenbart tilhengere av at velferden skal gå med overskudd og at dette overskuddet tilfaller de som er flinkest til å produsere velferd, altså mest velferd per krone. Langt inn på venstresiden finner man mennesker som er interessert i idrett og godtar at den som løper fortest og kaster lengst er den som bør motta gullmedaljen. Det har forundret oss at ingen har gjort bruk av dette i debatter, at den som er for idrett og mot velferdsprofitørene er en hykler. Et lite tips til neste valgkamp der: «Dere liker vel sport?»

Vi er vel ikke aldeles overbeviste om at det var Sylvi Listhaugs innsats alene – og ikke flyktningavtalen mellom EU og Tyrkia – som fikk flyktningstrømmen til Norge til å stanse opp i 2016, men om du vil la henne ta æren, så vel bekomme. Samtidig minner vi deg, Erna, om at ingen av oss rike har bedt om at grensene stenges helt. Et visst tilsig av utenlandsk arbeidskraft er nødvendig for et dynamisk arbeidsliv der medarbeiderne kan kaste seg rundt på kort varsel og ikke er redd for – eller forhindret via avtaler – å ta i en ekstra tørn når det trengs. Når Justisdepartementet bruker penger på tegneserier for somaliere, for at de skal skjønne at Norge er et kaldt og rasistisk land hvor de må sove på benker inntil de blir kastet ut igjen, er nå det så sin sak. Enkelte av oss har riktignok investert, til dels tungt, i nedlagte folkehøyskoler og høyfjellshotell for å huse asylsøkere, og gikk på en liten smell da klientellet ble stanset i Tyrkia. Vær så snill og husk at asylbaroner også trenger hjelp der de er.

Samtidig er det på sin plass å vurdere om Justisdepartementets tegneseriebudsjett også bør gi plass til utgivelser rettet mot mennesker som kan tenke seg å komme til Norge for å jobbe. Det burde finnes tegneserier som forteller nevenyttige polakker og litauere at her fins muligheter for den som vil yte før han kan nyte, den som ikke er redd for å stå tidlig opp om «morran», bli skitten på fingrene og dele en madrass med andre.

Anonymkode: 7be60...e69

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

en gang for noen år siden, såg jrg på barnetv på nrk super, og da handlet det om valg og hva det er. da lagsede en sang om Erna og brukte Erna pappmaske og sa Erna Erna Erna. åååp så skjøøøøønt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...