Gå til innhold

Sviende/brennende smerte på innsiden av kjønnsleppene og skjeden.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei, kjæresten min har sviende/brennende smerter i underlivet, på innsiden av de indre kjønnsleppene og innover i skjeden. Hun har ikke verken kløe eller smerte i det daglige. Men etter samleie har hun sterk sviende/brennende smerte som vedvarer en liten stund etterpå (ca 1t), spesielt ved vannlating og tørking. Videre er det litt rødt og hun har litt hevelse etter samleie. Symptomene har vart ca 1-2mnd uten bedring. Vi lurer etter dette på hva dette kan være?

Før disse symptomene hadde hun trolig sopp, som viste seg ved kløe og noe smerte. Hun tok da en soppkur som fungerte, og det var først noen uker senere disse problemene oppsto. Selv tror vi ikke det har sammenheng ettersom det er ulike symptomer, men legger det ved for sikkerhets skyld.

Videre vil hun ikke gå til lege, så vi lurer på hva eventuelt en lege ville gjort? Spørsmål/svar, eller en undersøkelse?

Vi tror heller ikke det kan være kjønnssykdom ettersom jeg selv har sjekket meg med urinprøve før forholdet, og hun ikke har hatt tidligere seksuelle partnere. Symptomene kom ca 6mnd etter vi begynte med samleie, så merkelig om de ikke ville vist seg tidligere dersom det eventuelt skulle vært noe som ikke vises på urinprøve.

Av prevensjon har hun brukt p-stav, dersom det er av relevans.

Håper på svar, og eventuelt på forhånd tusen takk for svar.

Mvh. gutt og jente 20år.

Anonymkode: 364fb...5cd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det er veldig bra at du tar omsorg for din kjæreste. Det er umulig å stille en diagnose (fissur/sprekk i huden, eksem, hudlidelse, infeksjon eller annet) uten undersøkelse, så du må oppfordre henne til å bli undersøkt. Det er ikke tegn på noe farlig og ikke tegn på kjønnsykdom.

Vennlig hilsen Mette

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...