Gå til innhold
AnonymBruker

Han gir meg ikke orgasme !

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei dere! Jeg skriver dette for å få råd.

det har seg sånn at jeg har en type og vi har vært sammen i 8 mnd(hatt sex i ca 8mnd) og han har aldri klart å gi meg en orgasme!

men han har aldri brydd seg om å gi meg dette heller, han har alltid sett på det som veldig vanskelig og derfor ikke tenkt på dette som vanlig. Han var i tillegg jomfru når vi hadde sex til og begynne med. 

Jeg har fortalt han hva som må til for at han skal gi meg orgasme under sex, men han føler bare på dette «orgasme presset» som han mener ødelegger for han. Men jeg føler det er helt forferdelig urettferdig! Jeg tilfredsstiller han ofte og er ikke gnien der! Mens han så vidt vil ta på meg... han tar i såfall bare på puppene og brystene noe som er kjedelig i lengden!

jeg har nevnt vibrator men da blir han bare kjempe sint og irritert. Fordi han vil ikke ha noe av det... han føler seg litt mislykka ettersom han ikke klarer å gi meg orgasme, men det vet han jo at han ikke gir meg... så hvorfor ikke la meg bruke vibrator?!

Vil til slutt si at jeg elsker han masse og vi har det kjempe fint sammen ellers. Men sexlivet funker ikke! Det at han er den eneste som kommer og blir tilfredsstilt tærer på psyken... hvertfall ettersom han ikke prøver en gang !!

kan noen komme med råd eller fortelle om sine historier og fortelle hvordan det gikk? 

 

Anonymkode: 5084a...ac5

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Caprioli

Denne tråden mistet jo alle sine svar...

Spør du meg virker han som en umoden drittunge som ikke har skjønt bæret av hva sex handler om, og heller ikke er interessert i å finne ut av det. Minner mistenkelig om pornosex det han driver med.

Hva med å teste sex hvor han heller ikke får orgasme?

Det er ellers fullstendig urimelig av ham å legge føringer for hvordan du tilfredstiller deg selv. Det har ikke han noe med. Særlig ikke sett i lys av at han ikke hverken evner eller prøver å bistå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

At han var jomfru betyr vel da ingen seksuell erfaring og dermed ikke unaturlig at han ikke vet hvordan man gir en kvinne orgasme. Ta en rolig prat om dette uten bebreidelse er mitt råd. Det høres ut til at du kanskje kan vær litt «aggressiv» i ditt kr1v om og det faller sjelden heldig ut i en situasjon som dette.

Anonymkode: dafe7...a87

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her