Gå til innhold

NHO: Hele oljeformuen kan gå tapt pga av innvandring


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Er NHO rasistiske når de hevder dette?

https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/eEjwy/NHO-Hele-oljeformuen-kan-ga-tapt

Lav yrkesaktivitet blant innvandrere kan føre til enorme kostnader for Norge de neste tiår. Integreringspolitikken må legges om for å unngå alvorlige nasjonaløkonomiske problemer, mener NHO.

De dramatiske perspektivene strekes opp i NHOs magasin Horisont, som utkommer denne uken. Sammen med flere fremtredende forskere beskriver NHOs egne eksperter en utvikling som har gått fra galt til verre de siste årene, og som vil akselerere ytterligere i nær fremtid:

Bare frem mot 2015 (kommentar: altså, det årstallet må være feil, mener de 2050?) vil andelen innvandrere i befolkningen fordobles, ifølge Statistisk Sentralbyrå. Andelen unge med bakgrunn fra den tredje verden vil vokse sterkt.

Anonymkode: f5380...82a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Maggie55

Jeg undres også om vi kanskje egentlig har " opp over ørene med problemer "vi også her i landet. Det virker som flere og flere begrensninger settes på hvem som skal være med inn i framtida. Sykdom og funksjonsnedsettelser og alle typer " svakheter" annerledes tanker eller tro blir mer og mer stigmatisert. Sorteringskriteriene skrus mere og mere til og man slipper så billig om spørsmål om fremtidens roboter og hvor blir egentlig alle pengene av?? Og blir alt rotet og indre uenighet til fordi manipuleres av noen utenlandske krefter?? Uansett politisk ståsted som kan stå bak? Det har vel aldri vært lett å bli syk men bedre er det ikke blitt spør du meg. Alt i verden er så omskiftelig i dag. Alt snus opp ned hele tiden og enkeltmennesker blir bare kasteballer i helsesystemene.

Man må bare prøve å ta en dag av gangen og prøve å se fremover så godt man kan i sitt lille liv. Man må bar håpe at politikerene kommer til klarhet til slutt.

Ustabilitet av så mange grunner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...