Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste time
 2. 90tallsbarn

  Serumkonsentrasjon

  kan du si hvordan metabolismen egentlig foregår? Er det slik at folk med rask metabolisme også eldes fortere? Går hele kroppen fortere? For hvis mange hadde spist det jeg spiser så hadde de trillet, mens hos meg er det slik at vekta raser ned igjen når den når en "topp". Toppen kan jeg nå ved å spise mellom måltidene, være mer rolig og da også kaloririk mat. Men det går liksom til en maksvekt og så er jeg nede på undervekt grad 2 igjen. Og er tykke mennesker sjeldnere sultne? Det er ikke logisk at de skal være så sultne siden kroppen har mye reserve å ta av. Undervektige derimot treng
 3. stjernestøv

  Går nedover nå.

  Ja det er nok det beste Bare føler jeg har kontroll når jeg veier meg hver dag men det er jo ikke sant, mistet jo kontrollen i dag.
 4. Worrisome Plenty

  Langrenn er ikke spennende!

  Norge vinner fordi det er her stort sett folk driver med idretten! Hadde like mange drevet med langrenn i utlandet så hadde ikke alle som vant vært Norske! Langrenn blir ikke mer spennende pga att kommentatorene skriker! Langrenn er driiiiiiiiiiiiiiiiiiit kjedelig. Og når det nå kommer i dagsrevyen i kveld, så kommer det igjen til å bli fremstilt som en prestasjon!!! Nei, det er det ikke!!!!
 5. kupton

  Serumkonsentrasjon

  Ja, av den medisinen. Metabolisme kalles det også.
 6. AnonymBruker

  Går nedover nå.

  Ikke vei deg hver dag stjernestøv, hold det til en dag i uka! Anonymkode: ed74c...361
 7. selvfølgelig var svaret bare fra deg. du er vel den samme som sitter og kopierer gamle tråder på kg. er du på 24/7?
 8. stjernestøv

  Går nedover nå.

  Ok. Håper du har rett, har spist en del salt mat i dag. Håper det går fort ned igjen, føler et selvhat pga min spising i dag.
 9. Ekstra

  Går nedover nå.

  Du har hørt det så mange ganger, så nytter vel knapt å gjenta, men: Det er ingen vits i å veie seg hver dag. Det blir bare misvisende. Etter mye mat og kanskje salt øker vekten dobbelt, men det er jo bare midlertidig.
 10. 90tallsbarn

  Serumkonsentrasjon

  vil det si raskere forbrenning?
 11. stjernestøv

  Går nedover nå.

  Ja det er det og når jeg øker på seroquel så får jeg "Gir nå faen" holdning, er stappmett nå etter middagen i kveld phu. Spiste mer selv om jeg var mett, gruer meg til veiing i morgen. Jo takk for det Får bare ta meg sammen igjen i morgen å gå rundt med tomheten og vonde følelser.
 12. kupton

  Serumkonsentrasjon

  Nei. Hun har bare raskere nedbrytning.
 13. Ja helt enig. Sånn har jeg det også. Møkkaasperger Anonymkode: 578f9...f66
 14. AnonymBruker

  Bipolar 2 og kompleks ptsd

  Vet du hvordan de klarte å skille på de? -eller hva slags symptomer som gjordeat de tenkte at det er begge deler. For det må være vanskelig å skille de to. Anonymkode: aa581...693
 15. Glitter

  Går nedover nå.

  Ja og det spisebehovet er tøft å stå i mot når det er tøffe dager. Håper du også gjør det.
 16. AnonymBruker

  Serumkonsentrasjon

  Hvis jeg og naboen begge gikk på samme medikament for identisk sykdom med identiske symptomer. Er naboen min sykere enn meg hvis hun må bruke dobbelt til trippel dose som meg? Anonymkode: 2bfc9...dc9
 17. Jeg tror ikke jeg vet om noen andre enn meg som føler jeg har fått helt feil egenskaper ift hva jeg vil med livet. Jeg kunne nok f.eks blitt en kunster, men jeg synes det er veldig kjedelig med kunst og å sitte og tegne så det setter jeg ikke pris på. Jeg vil også være sosial, men så kjeder jeg meg for fort og det er for mye folk gjør som irriterer meg så det blir liksom aldri som jeg har tenkt. I tillegg prøver jeg alltid å presse frem noe fornuftig å si eller gjøre så det ikke blir stillhet, men føler hele greia bare blir kleint. Jeg har angst for mye jeg leser og hører om asperg
 18. stjernestøv

  Går nedover nå.

  Ja mangle på selvdisiplin, blir akutt spisebehov men man føler seg ikke bra etterpå nei. Håper du føler deg bedre snart.
 19. I dag
 20. Glitter

  Går nedover nå.

  Nei det føles ikke godt, men av og til blir det bare sånn. Jeg har vært innlagt siden onsdags kveld og dette er tredje dagen på rad jeg kjøper godteri/potetgull og slikt. Jeg kaster alltid en del av det, spiser ikke opp alt, men jeg spiser mer enn nok. Det er nok som du sier. Det fyller tomrommet for en stund. Men så føler man seg jo ofte ekkel etterpå. Jeg føler i hvert fall at jeg mangler selvdisiplin når jeg begynner slik jeg gjør nå.
 21. Grendel

  Nasjonal lockdown

  Hvis fagpersoner kan vise til at hytteturer har ført til stor smittespredning så bør man stoppe det. Nå har vi et års erfaring, så det må finnes et visst datagrunnlag.
 22. AnonymBruker

  Nasjonal lockdown

  Hvis sykehusene allerede nå er krisemodus så er vel det en god grunn ?. (Skjønner selvsagt at dette ikke vil bli innført, men i realiteten ville det hjulpet) Anonymkode: 01b8e...d03
 23. AnonymBruker

  Nasjonal lockdown

  Ting tyder på at alkohol er det viktigste. Anonymkode: 01b8e...d03
 24. AnonymBruker

  Hvor mange innlegg

  må skrives før den blå hånden forsvinner på nicknavnet? Anonymkode: cde83...d7e
 25. Grendel

  Nasjonal lockdown

  Man innfører ikke noe så drastisk som portforbud uten saklig grunn.
 26. knas

  Nasjonal lockdown

  Man skulle tro det var viktigere å slå ned smitten så fort og effektivt som mulig. Men hytteferie er visst viktigere. Jeg gremmes.
 27. stjernestøv

  Går nedover nå.

  Har de siste nettene tatt 200 mg seroquel,da kan det vel være de som gjør meg så veldig sulten? Har tatt litt av i dag, så legger nok på meg en del til i morgen. Og nå føler jeg meg så mislykket og tjukk at det er forferdelig, det er det at jeg føler meg usynlig og ubetydelig. At ingen kan se at jeg har gått ned i vekt, det er så demotiverende. Men får begynne påan igjen i morgen da, så er det å gå ned det jeg har gått opp. Phu, det er en kamp hver dag mot sulten og vonde følelser, i dag har jeg fylt opp tomrommet i meg med mat. Føles ikke godt ut det heller. Flere som sliter?
 1. Last inn mer aktivitet

Artikler fra forsiden

×
×
 • Opprett ny...