Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. 90tallsbarn

  Føler meg veldig liten akkurat nå..pga av dette

  Økonomien din er privat og skjlnner ikke hvorfor eller hvordan hun fikk med seg at lånet ditt har gått til inkasso. Men kanskje hun synes det er surt at lønnen hun betaler ut går til et økonomisk rotehue..
 3. frosken

  Føler meg veldig liten akkurat nå..pga av dette

  Jeg kan ikke se at hun har noe med at du må betale ned på et lån.
 4. aa-k-j

  Hvorfor skal man ikke ta Seroquel til et måltid?

  Jeg har merket forskjell om jeg tar den før mat, men etter mat går det en halv time eller time så sjangler jeg nesten mot senga 😅
 5. 90tallsbarn

  Tatt min 1. Wellbutrin i dag

  Hva skjer da??
 6. AnonymBruker

  Hvorfor skal man ikke ta Seroquel til et måltid?

  Det er ganske naturlig. Anonymkode: 89588...c0f
 7. Kan det være der Golden rapper enkelte saker? Anonymkode: 6cfcd...17d
 8. AnonymBruker

  Hvor ofte snakker du med folk utenfor familien?

  Folk her inne er paranoide langt over normalen. Anonymkode: d84ed...44a
 9. Today
 10. Villanda

  Rykk i hånda av TMS

  Endelig min første TMS. Synes det er ganske fasinerende at magnetbølgene kan få hånda til å rykke. Og betryggende, for da vet jeg at de faktisk påvirker noe i hjernen. Egentlig synes jeg det høres ganske "alternativt" ut, magnetstimulering.. (Ikke sånn under behandli gen, men de gjør det først for å finne riktig styrke)
 11. AnonymBruker

  Føler meg veldig liten akkurat nå..pga av dette

  Vet ikke helt om jeg forstod deg riktig. Men det du sier er at sjefen din i dagligvarebutikken hadde fått nyss om at du hadde gjeld og ga deg pepper for det? Anonymkode: 92288...a7e
 12. Villanda

  pcos og bp

  Visste ikke før nå at der også er en sammenheng. Fikk diagnose PCOS en gang. Men jeg vet ikke. Tok bare 3-3 mndr å bli gravid, nå er vel hirsutimsme eneste symptom jeg merker noe til. https://womensmentalhealth.org/posts/pcos-carries-increased-risk-for-bipolar-disorder-risk-reduced-with-metformin/ (sikkert ike seriøs kilde,. Trur det finnes forskning og mer seriøse artikler)
 13. Villanda

  Hvorfor skal man ikke ta Seroquel til et måltid?

  Vet ikke, men opplever at effekten (for søvn) kommer raskere om jeg tar den utenom.
 14. aa-k-j

  Hvorfor skal man ikke ta Seroquel til et måltid?

  Det har ikke jeg hørt om. Har tatt den sammen med eller rett etter måltid i over 3 år og fungerer godt.
 15. AnonymBruker

  Hvorfor skal man ikke ta Seroquel til et måltid?

  Ikke en tråd til 😧 Anonymkode: c8a5d...720
 16. Har hatt en fast jobb i snart to år. Gledelig tok jeg imot 30% i en dagligvare butikk. Bedre enn ingenting. Nylig kom sjefen min inn å ville ha en alvorsprat. Det var idag. Gruet meg inn på kontoret, en vond magefølelse. Den beskjeden sitter virkelig i meg. Hun hadde fått tak i et lån jeg er skyldig, et type studielåns gjeld jeg ikke har fått kvittet meg med. Enda jeg er 30 år. Hun sa at jeg som voksen kvinne burde hatt mer vett i hue. Denne gjeldsgreia har gått til inkasso og videre blitt en sismo sak. Så jeg må ut med 1000,- hver mnd. Hun hadde aldri hørt om dette og ble rett og slett sjokket og skuffet over meg. Det overrasket meg hvor sibt hun ble. Er ikke dette en privat sak? Nå hun gjøre hverdagen min verre? Jeg har hatt dette med meg i ganske lang tid og prøver så godt jeg kan. Vi har ikke bil ei gang. Utgiftene er normale, men jeg har desverre for lite jobb. Jeg gråter og føler meg helt tapt. Ble ordentlig nedbrutt av ordene hun sa. Jeg er et helt normalt oppegående menneske med 3 små barn og en mann. Kan noen kjenne seg igjen? Føler meg helt alene med problemet. Burde hun gitt mer myke tilbakemld? Fikk ingenting skryt, kun kritikk. Konstruktive svar, takk. 🙏 Anonymkode: d3af5...59c
 17. Hva er årsaken til at man ikke skal ta Seroquel sammen med et måltid?
 18. dolmio

  Oppdatering - vektreduksjon og sunnere livsstil

  Smertefulle følelser som jeg ikke takler. Det har eskalert. Ting preger meg. Jeg vil bare ha ro, er sinnsykt sliten.
 19. 90tallsbarn

  Hvorfor har så mange kvinner med asperger barn?

  Han bestemte seg bare for å reise vekk da jeg kom. «Moren tar ansvar og jeg bidrar litt økonomisk så lenge jeg må».. så trodde han at han var klar for familie en gang til og mamma og han fikk et barn til. Så dro han igjen og har ikke sett han siden. Ikke 1 krone etter jeg ble 18. Kan for?! Jeg har et par halvsøsken lenger bort og.. går rundt og lager unger men skal ikke bry seg med livene deres... Har ikke gått bra med noen av oss heller. Det må kanskje være noe i slekten da eller?
 20. Eva Sofie

  Medisiner utlevert av hjemmesykepleien

  Nei, tenker ikke at man er dum av den grunn. Dette må jo ansvarlig lege og pasient i fellesskap komme frem til og til syvende og sist er det jo legen som har siste ord, som har ansvaret for å gi ansvarlig medisinsk behandling som ikke er til fare for pasienten. Jeg har selv hatt hjemmesykepleien på døren morgen og kveld i et par år, men jeg fant måter å komme meg unna systemet på og likevel lure unna medisiner, så hvis man virkelig vil legge til sides medisiner og lure systemet kan man som pasient på en eller annen måte få det til tenker jeg. Det eneste en oppnår er å lure seg selv og få mistillit fra helsepersonell, dvs. at de opplever å ikke kunne stole på deg. Heldigvis er dette nå mer enn 15 år siden. Det ble på et tidspunkt bestemt at jeg hadde godt av å ta mer ansvar for eget liv. Jeg mente selv ikke det da og at jeg da ikke ville overleve - men jeg sitter her i 2020 og er helt levende og tenker at det var en helt riktig beslutning og behandling. I mange tilfeller tenker jeg at det er mer hensiktsmessig for pasienten å ta ansvar for egen helse og eget liv. Jeg har f.eks. en psykolog som har en høy terskel for tvangsinnleggelser fordi det gir pasienten en følelse av mer kontroll og mer mestring i eget liv å oppleve at andre ikke tar kontrollen over det.
 21. Glitter

  Oppdatering - vektreduksjon og sunnere livsstil

  Synes det er veldig fint å lese om prosessen du er i. For det er jo det det er. En prosess. Og de fleste prosesser tar tid. Skjønner det er tungt akkurat nå, men prøv å husk det du selv sa at du sier til deg selv når du har lyst til å skeie ut og hive innpå. Det er bare en kortvarig glede/trøst. Så snart du har spist og svelget siste biten så er du verken mer glad eller trist eller hva slags følelser du kjenner på, enn du var før du spiste. Kanskje har du til og med mer negative tanker og følelser etterpå. Det er skikkelig vanskelig å stå i mot når man føler seg dårlig av ulike grunner. Jeg er ikke så flink der selv altså. Virkelig ikke. Men de dagene jeg klarer å stå i mot det destruktive enten det går på mat, rus eller selvskading så føler jeg meg bedre. Eller jeg føler meg ikke bedre, men jeg kan i stedet for å kjenne på skam og selvhat, føle at jeg har mestret noe.
 22. dolmio

  Oppdatering - vektreduksjon og sunnere livsstil

  Jeg vil bare gi opp hele greia nå.
 23. dolmio

  Oppdatering - vektreduksjon og sunnere livsstil

  Jeg har hatt en tøff uke, og ting preger meg. Før ville jeg taklet det ved å stappe i meg masse dritt og fortalt meg selv hvor ille jeg er. Denne gangen har jeg ikke tydd til denne destruktive mestringstrategien. Men jeg sliter, det er vanskelig. Jeg prøver.
 24. Admin

  Hvor ofte snakker du med folk utenfor familien?

  En bruker kan ha flere hundre ip adresser, samt at ip adresser telles som personopplysninger i henhold til loven så det kan jeg dessverre ikke. Admin
 25. Admin

  Medisiner utlevert av hjemmesykepleien

  Tråden er ryddet for spekulasjoner. Admin
 26. Villanda

  Folsyremangel og depresjon

  Jaja, fint å ha med noen gode gener også, ikke sikker bp i fam. selv om jeg har mistanke, snakka lite om før, men andre sykdommer det et sammenheng med, ulike autoimmune sykdommer og migrene.
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...