Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Maggie55

  Maggie

  Alle har seg å sørge for i dag tror jeg. Så mange er bare ute etter å slå mynt på andres elendighet i dag føler jeg. Det er derfor det er slutt med dette.
 3. AnonymBruker

  Er det helst Kupton vi vil ha svar fra??

  Jeg er ganske ny her, og jeg har undret meg på hvem og hva Kupton er. Han fremstår med kunnskap og sikkerhet når han svarer, og nå har jeg fått litt svar på hvem han er. Anonymkode: 151a4...b9a
 4. stjernestøv

  Vil mer ned pr dag.

  Er du? Herregud, det er noe tull det der bmi greiene 😮
 5. Samme erfaring her. Med kunstfiberdyne og til en viss grad også dundyne, svetter jeg som en gris og må ha håndkle ved sengen! Seriøst. Med ulldyna er det veldig sjelden jeg våkner svett, da skal det være temmelig varmt i rommet! Den puster så deilig og holder meg tørr og temperert - elsker den!
 6. Lillemus

  Vil mer ned pr dag.

  Kommer jo an på hvor høy man er da... Jeg veier mindre enn Thebutterfly og er ifølge bmi-skalaen overvektig, men så er jo jeg et knøtt også.
 7. stjernestøv

  Vil mer ned pr dag.

  Ja det kan det.
 8. Thebutterfly

  Vil mer ned pr dag.

  Jeg som skrev dette.
 9. AnonymBruker

  Vil mer ned pr dag.

  Enig med deg i det. Å være ganske tynn kan også være helseskadelig. Anonymkode: 2a4d2...3cf
 10. frosken

  Er det helst Kupton vi vil ha svar fra??

  Det er din tolkning at "andre svar ikke betyr noe lenger". Det at kuptons svarer veier tyngst, betyr etter min oppfatning ikke at andres svar ikke verdsettes. Jeg synes det er en selvfølge at i faglige spørsmål om psykiatri, så verdsetter man ekstra mye svar fra en som har jobbet i mange år som psykiater. Jeg synes også det er all mulig grunn til å være takknemlig for kuptons innsats på forumet, både nå og tidligere.
 11. Today
 12. stjernestøv

  Døden kom på besøk

  Trist når noen forlater verden. Tenker på dere ❤️
 13. stjernestøv

  Vil mer ned pr dag.

  Ja det er rundt magen det er verst/farligest. Men jeg tror ikke vi lever lengre fordi om vi er tynne.
 14. Betti 11

  Døden kom på besøk

  Jeg kondolerer. Det er trist.
 15. AnonymBruker

  Sjokkerede dokumentar

  Jeg forsto det slik at han var utro. Og at ønsket hans var å forlate kona. Og at han valgte å drepe kona og barna for å fortsette livet sitt med elskerinnen (som han var forelsket i). Men han ble avslørt. Det var en kald og grusom handling. Men regner med at han var syk. Han klarte ikke å gjøre annet enn å avsløre seg tydelig med kroppsspråket. Anonymkode: 02f80...ef0
 16. Betti 11

  Er det helst Kupton vi vil ha svar fra??

  Jeg syns det er verd å høre også andre synspunkter. Flere langvarige bruker her, har omfattende kjennskaper med psyken. Hvorfor bare høre på en mening?
 17. Gargamel

  Preses i den Norske Kirke

  Det er litt rart ja. Før var det enkelt: Gud bestemte hva som var rett og galt. Man måtte lete i Bibelen for å finne svar på moralske spørsmål. Da var det logisk å søke råd hos presten. Nå unngår selv de kristne å vise til bibelsitater. Det er på en måte et fremskritt, men det blir litt vanskelig å skjønne hva de skal bringe inn i debatten.
 18. laban

  Sjokkerede dokumentar

  Jeg husker jeg ble opprørt over denne saken: https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/7XL7o/familiefaren-varslet-sjefene-om-tragedien-i-e-post Jeg forstår at han ikke var psykisk frisk / seg selv da det hendte, og jeg kan til en viss grad forstå at et jobbprosjekt kan få noen til å ta sitt eget liv. Men jeg forstår ikke hvorfor man må henrette familien sin.
 19. AnonymBruker

  Sjokkerede dokumentar

  Det som også kommer tydeig frem er at han er en svært dårlig løgner. Kroppsspråket avslører han ganske enkelt. Tilslutt innrømmer han heldigvis sannheten om at han gjorde de grusomme handlingene. Anonymkode: 02f80...ef0
 20. Tror ikke man kan gjøre noe som helst ved å trykke på navnet. I hvert fall ikke fra PC.
 21. AnonymBruker

  Sjokkerede dokumentar

  Jeg så denne dokumentaren : Og tankene gikk på hvoredan mannen kunne tenke. Retten mener at han er fullt bevisst sine handlinger, og at han gjorde dette med viten og vilje. Forstår ikke hvordan det går ann? Mens jeg mener at man må være syk for å gjøre en slik handling. Noen meninger om dette? Anonymkode: 02f80...ef0
 22. AnonymBruker

  Kan bipolare få mysimba?

  Om man er stabil på litium og AP? Har time i morgen for å be om resept siden jeg er så feit, men vet han sier nei fordi jeg er bipolar Anonymkode: 6a58e...7e3
 23. Thebutterfly

  Vil mer ned pr dag.

  Det er sant. Jeg tror ikke kjæresten min forlater meg fordi jeg har lagt på meg. Man kan heller ikke forvente en modellkropp i den alderen. Enig med deg. . Men jeg velger kun å trene for min egen helse sin del med mål om å få litt bukt med magefettet . Det er magefettet som er mest farlig for kroppen har jeg lest.
 24. Ann Christin

  Hvordan ser man når andre er innlogget samtidig med deg selv?

  Oj, da er det faktisk noe jeg ikke var klar over. Så hvis du trykker på navnet mitt så skjer det ingenting? Det gjør det jo vanskeligere å sende en PM til oss administratorer om det ikke går. Funksjonen er på flere forum jeg selv er bruker av så regnet med det var standard her og. Ann Christin, admin
 25. stjernestøv

  Vil mer ned pr dag.

  Ok. Ja man ikke forvente å ha en modell kropp heller.
 26. stjernestøv

  Vil mer ned pr dag.

  Ja det er riktig, jeg vil jo ha et kosthold jeg kan leve med for da er det ikke like lett å sprekke. Så jeg kommer til å spise vanlige middager fremover.
 27. Gargamel

  For mange røde dager i påsken?

  Det er fordi det er fint å dra på skitur når det er sol og mild luft.
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×