Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Maggie55

  Maggie

  Så mange syke og svake og ensomme mennesker drømmer seg bort i alternative virkeligheter i dag tror jeg. Det er ingen skam. Men kanskje jeg fremdeles kan gjøre noe med der. Skal bestille time hos røntgen straks etter påske. Måfå tatt et bilde av lungene tror jeg. Men nå er jeg ute i den nydelige sola med mennesker på alle kanter. Alle med sine handleposer. For meg er den tid over med så mangt. God påske og fin tid fremovrrønskes dere alle!
 3. Today
 4. Jippi

  Maggie

  Det er trist at du ikke vil være her mer. Men jeg forstår deg. Lykke til videre
 5. Maggie55

  Maggie

  Jeg setter stor pris på deres forståelse. Det er ikke noe drama. Det er bare slutt på drømme seg bort fra virkeligheten for min del.
 6. AnonymBruker

  Maggie

  Skjønner. Anonymkode: 6b225...75c
 7. Maggie55

  Maggie

  Man må bare ta konsekvensene av hva som er bra for en og ikke tror jeg. Det er så mange sterke " viljer" i samfunnet i dag. Jeg tror det er derfor det blir sånn uro overalt.I natt hadde jeg mareritt at det ble uro omkring forestående valg til og med. Jeg satt å så på TV hvordan Berge sa at dette kunne man ikke gjøre på grunn av reglene. Hele marerittet som vanlig en røre. I glimt var det trengsel på trikken og jeg sa jeg hadde så kort vei at jeg kunne gå. En eldre kar tok plassen min. Men været var godt. Det er også så mye rart i forskningen. Det er jo fysisk aktivitet som er best for hjernen og ikke alkohol og drueviner og slikt. Enkelte forfekter andre ting og har gjort det tidligere men det er feil. Selv rører jeg ikke alkohol men har selvsagt respekt for andres syn også på dette. Man kan drømme så mangt. Men nå er det slutt.
 8. laban

  Maggie

  Alle har ikke nett hjemme, men bruker av mobildata-kvoten.
 9. Her har det gått i ball for meg. Jeg er ikke trådstarter selv om heg har svart som om. Jeg svarte om Lamictal men det var jo i en annen tråd.
 10. Takk. Huden er helt normal. Men nå må jeg vel være litt lydig for en gangs skyld og vente med å endre dose til jeg får klarsignal fra behandler. Selv om føler jeg sløser vekk tiden. Skulle gjerne prøvd å gå opp igjen med det samme. To år på uvirksom dose. Og nå er jeg utålmodig etter å finne ut om jeg tåler høyere dose og om jeg i det hele får effekt. Hvis ikke burde jeg raskest mulig over på noe annet, for nå MÅ jeg holde meg frisk, og fungerende en stund.
 11. Sikkert skremmende. Ble det som på de bildene man finner på nettet? Er der normen at det blir så ille?
 12. AnonymBruker

  Aggressiv

  Jeg er så sint og aggressiv etter å ha vært deprimert og manisk og deprimert på nytt. Hvor vanlig er det og hva kan man best gjøre med det? Anonymkode: 8d016...b2b
 13. Yesterday
 14. AnonymBruker

  Maggie

  Betaler du for å være her? Jeg trodde at det var gratis? Anonymkode: 6b225...75c
 15. FjellOgDalar

  Hvorfor er de så farlig å være avhengig av benzo?

  Leit å lese om dødsfallet. Å være avhengig av benzo er nok i seg selv ikke farlig, men det er ikke bra. På sikt vil det bli en vond sirkel der man både må øke dosen og får symptomene man opprinnelig hadde forverret. Derfor er det noe man bør unngå. Slike medikamenter er ment for korttidsbruk, eller til å ta nå og da
 16. Ved milde hudreaksjoner reduser Lamictal-dosen med 25-50 mg, ta Zyrtec 10 mg hver kveld. Fortsett opptrappingen når huden er helt normal, bruk Zyrtec 10 mg under hele den videre opptrappingen, øk med maks 25 mg hver 2. uke, husk at god effekt av Lamictal ligger i området 20-44 umol/L i serum slik at det kan være lurt å fortsette med Zyrtec til man har funnet riktig dose. Blir hudplager verre til tross for disse tiltakene etter noen dager med Zyrtec så må Lamictal seponeres helt og blir det da ikke bedre bør Prednisolon benyttes, og da bør en hudlege være involvert. Med disse tiltakene vil erfaringsmessig de fleste kunne fortsette å bruke Lamictal. Noen få er nødt til å bruke Zyrtec fast, men hvis effekten av Lamictal ellers er god så bør dette ikke være noe problem. Evt. nytt forsøk med Lamictal kan etter en periode uten Lamictal vurderes hvis effekten var god, men da med meget langsom opptrapping med maks 5 mg økning i uka, og oppstart med Zyrtec 10 mg noen dager før. Thor Kvakkestad, spesialist i psykiatri
 17. kupton

  Har lamictal antidepressiv effekt

  Mange med borderline sliter med emosjonell ustabilitet. Berg- og dalbane flere ganger i døgnet. Lamotrigin demper disse svingningene.
 18. Maggie55

  Maggie

  Det er ingen grunn til det. Det er bare jeg som ikke helt har forstått hvor syk og dårlig jeg er om dagen tror jeg. Men jeg blir ikke bedre i mitt tilfelle av å henge her så jeg står ved utmeldingen og prøver å komme videre. Det har vært en del depressive ting i mange innlegg her om dagen synes jeg og for egen del også useriøst. Jeg tar absolutt selvkritikk. Man må prøve å ikke se for mørkt på tingene. Det er mange som mener at pendelen nå har snudd og at vi går enda bedre tider i møte. La oss lytte til dem. Snart kommer lyse maidager til oss alle. Vi går en fin tid i møte.😊 Takk for seg!
 19. elina777

  Du vet du er manisk når:

  Manisk psykotisk
 20. AnonymBruker

  Mulighet for graviditet?

  Tusen hjertelig takk<3 Nå ble jeg mye mer rolig! Takk for kunnskapen! Anonymkode: fe002...7dd
 21. laban

  Mulighet for graviditet?

  Liten. Det trengs sædceller (dvs. det trengs én) for å bli gravid. Men det er avlet mange barn selv om far i utgangspunktet "hoppet av". Symptomene som evt. kommer før man skulle hatt mensen, er ofte mest innbilning, enten man håper veldig på å være gravid eller er livredd for å være det. Dessuten likner de ofte på tegnene på at mensen er på vei. Vent til noen dager etter at hun skulle hatt mensen, ta en test hvis den ikke kommer. Sannsynligvis har det gått bra. Bruk prevensjon neste gang.
 22. AnonymBruker

  Du vet du er manisk når:

  Når du vil flytte på landet. Anonymkode: 27d3d...1f8
 23. Bergogdal

  Du vet du er manisk når:

  Da er du psykotisk
 24. Har hatt urinlekkasje en stund nå tror jeg, mest etter mensen. Hvordan kan jeg stoppe det? Ta tabletter eller kjøpe noen på sundkost?
 25. Jippi

  Har lamictal antidepressiv effekt

  På hvilken måte har det effekt på borderline?
 26. AnonymBruker

  Hva er det slemmeste du har gjort mot et annet menneske?

  Jeg lå / sto i med ei dame som hadde type. Nå hører det med til saken att jeg ble kraftig manipulert av denne damen, som blant annet fremstilte han som en psykopat. Men den som viste seg å være psykopaten var henne. Uansett det skjedde ikke. mange ganger, men det skjedde, og det angrer jeg på. Nå mange år senere vet han fortsatt ikke om det. Og jeg kommer aldri til å si noe: Han vet derimot att hun har vært utro med andre. Anonymkode: 43fa6...c0a
 27. AnonymBruker

  Hvordan plage en nabo?

  Muligens:-) Men jeg er god på å være tålmodig og strategisk, Så i hvertfall bommer jeg ikke! Anonymkode: 2418e...554
 28. kupton

  Har lamictal antidepressiv effekt

  Ja, det er også min erfaring. Jeg har med visse mellomrom lagt ut anbefalinger for medikamentell behandling av borderline. I disse er lamotrigin nevnt som en meget nyttig medisin til en stor gruppe av pasientene.
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×