Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. tonie

  De verste jobbene

  For meg er det jobber der store deler av dagen går med til å lytte, snakke om følelser, trøste og motivere. Jeg har prøvd og vet at jeg dør langsomt av sånt. Da vil jeg heller jobbe daglige dobbeltskift på en kulepennfabrikk.
 3. AnonymBruker

  Hva tror dere det er etter døden.For oss som ikke er frelst?

  Alle har så nok med sitt i dag oftest i en mye hesblesende tid. Man merker ikke at noen dør engang. Kanskje derfor denne tråden gjentar seg. Enkelte føler seg liksom ikke ferdig kanskje. Anonymkode: c6d82...8c2
 4. Madelenemie

  Hva tror dere det er etter døden.For oss som ikke er frelst?

  Hei jeg anser meg selv som kristen , fordi jeg tror mer enn jeg tviler, fordi jeg er oppvokst i en kultur der mye er fundamentert på kristendommen, og der ordene som forklarer min religiøse følelse, opplevelse, er knyttet til den kristne teologi pga av min kultur. hadde jeg vært fra Iran mer trolig jeg var muslim eller ateist, enn noe annet. jeg tror i bunn og grunn, når alt kommer til alt, så handler det verken om hvilken religion man tilhører, eller om man rett og slett ikke tror på noen Gud. fins denne Guden jeg tror på, så handler det ikke om hvor gudfryktig man er ( eks gå til messe, lese bibel, forkynne eller på andre måter påtvinge andre sitt eget syn/tro) det handler da om å forsøke leve så sant og helt, som de betingelser livet setter for oss. Det være seg miljø, arv eller genetikk. Den Gud jeg tror på, er basert på mine følelser, det er en tro. Dvs å tro er noe annet enn å vite. En tro kan man dele, og uenigheter tåles, nettopp fordi vi tror, ingen av oss VET. så alt vi trenger gjøre om vi tror, er å forsøke være så snille og sannferdige som vi evner. Ikke fordi en Gud ville fordømt oss for å ikke klare det, men fordi å tro, at det fins en Gud, at det fins et videre liv for oss , rommer en følelse av respekt både mot oss selv, våre medmennesker og naturen, et ønske Om i det minste forsøke å handle mest mulig etisk og i tråd med den indre troen. vi stiller nok ganske likt ved livets ende, om vi er kristen eller ateist, buddhist eller muslim, det er nok ikke sånt småtteri og ordfikleri en evt Gud er opptatt av. så alt vi kan, er å forsøke leve så godt vi kan, der vi er, og det er nok, for mer er ikke mulig.
 5. Drømmeautomat

  Kan en ansatt miste jobb pga småfeil

  Selv om noen forsøker å sparke deg betyr ikke det at du trenger å miste jobben. Var opplæring og oppfølging god nok, f.eks? Lønner seg å være organisert i fagforening i slike saker.
 6. kupton

  Hva er denne paranoiaen?

  Dette er nok en del av sykdomsepisodene med mani eller alvorlig depresjon.
 7. Today
 8. Det er trist å lese dette. Det virker dom du er deprimert Cilie, får du noe hjelp i form av medisiner eller terapi for tiden? Klem til deg!
 9. Haha... nå bryter jeg litt inn her. JEG skrev det andre innlegget. Og jeg har ekstrem helseangst. Men er redd mine fysiske symptomer. Ser ikke hvorfor jeg skulle skrevet denne tråden her og nekte for helseangst. Så anonymbruker som lagde dette er altså ikke meg. Leit for den personen å bli beskyldt for det når vi faktisk er to ulike personer.. Jeg har forresten bare tatt vanlige blodprøver tidligere.. Og aldri spurt noe rundt det.
 10. AnonymBruker

  Hva tror dere det er etter døden.For oss som ikke er frelst?

  Ja for du tror at det er bedre i helvette sammen med Satan? Anonymkode: 4f805...1d3
 11. AnonymBruker

  Legetime og blodprøver. Er redd prøvene ikke vil vise utslag

  Tror svaret er basert på at det muligens er den samme vedkommende som beskrev en nesten identisk tråd for et par dager siden hvor hin innrømmer selv at hin har helseangst.. Anonymkode: 91267...ba4
 12. AnonymBruker

  Hva tror dere det er etter døden.For oss som ikke er frelst?

  En sånn gedigen kødd som den kristne eller abrahamske gud er da ikke noen å bygge en tro på. Nei, skulle det mot formodning være liv etter døden er jeg ikke interessert i å bli frelst inn i den diktatorkulten der. Nei, da holder jeg en knapp på motstanderen. Men jeg tror ikke det er noe etter døden, det er lite som tyder på att det er. Forestillingen om Jesus som døde for "våre synder" er ganske tynn, og att det er noe hellig i det er lite trolig. Hva var Jesus annet en en som gikk rundt å prediket skam og skyld og synd. Nei, jeg blir litt kvalm av han skal jeg være ærlig. Jeg har bedd mer enn de fleste, da jeg hadde en tvangspreget psykose for noen år siden, og fikk 0 hjelp av Jesus, så enten finnes han ikke ellers er han ikke interessert. Kristendom, jødedom, islam og sånne religioner de bygger på tradisjon, man blir som regel i den troen man er innprentet av sine foreldre. Spessielt kristendom og islam har en forferdelig voldelig og stygg historie, med drap av "vantro" osv. Kristendommen eksisterer i dag fordi man brente hekser, kjettere og ateister på bålet. Så når ikke engang tradisjonen er god, så hjelper det null att kirken i dag ser ut som teologisk avdeling i SV. Anonymkode: c1a03...249
 13. Blomsterfluen

  Legetime og blodprøver. Er redd prøvene ikke vil vise utslag

  Jo. Det er helt normalt. Issomethingwrong må hamissforstått litt, virker det som. Psykologen min fant ut at jeg ikke hadde helseangst.
 14. AnonymBruker

  Hva lytter du til på NRK om noe overhodet?

  Nrk P13 Anonymkode: a6234...f68
 15. AnonymBruker

  Hva tror dere det er etter døden.For oss som ikke er frelst?

  De aller fleste er bare medlem av statskirken for å slå ring om anstendige gravferdskikker tror jeg i dag. Ingenting annet. Anonymkode: c6d82...8c2
 16. AnonymBruker

  Legetime og blodprøver. Er redd prøvene ikke vil vise utslag

  Er det ikke normalt å være redd og bekymret når man opplever symptomer utenfor normalen/går til lege? Anonymkode: e07b9...423
 17. Blomsterfluen

  Faen så mye rart!

  Ja, og disse AB "tror jeg.." kommentarene også.
 18. Blomsterfluen

  Faen så mye rart!

  Ja, og rarest av alt, er at deter et overgreps forum også, når ingen liker når jeg tar opp tråder der, og ingen liker å tenke påovergrep, så burde det dritforumet fjernes og erstattes med foreksempen Nevrologi forum.
 19. Madelenemie

  De verste jobbene

  Hei jeg tror som Xtra skrev, selger. men for min del oppsøkende salgsvirksomhet av hva som helst. Liker ikke prakke ting på andre, det medfører jo også gi folk dårlig samvittighet, særlig hvis man absolutt ikke vil kjøpe noe. Så opplever jeg selgere veldig insisterende, jeg må svare på hvorfor jeg ikke feks vil fortsette abonnementet på Aftenposten, og jeg skjønner jo de vil selge, det er deres jobb, men krevende når jeg ikke lenger har råd eller ønske om å fortsatt kjøpe en tjeneste. Det er jo ikke at jeg ikke liker Aftenposten lenger, men jeg har kanskje ikke tid... og bruker andre aviser eller media, slik at jeg kan jo ikke kjøpe alt fra alle... selger må være fryktelig slitsomt å være for den samvittighetsfulle.
 20. Blomsterfluen

  Legetime og blodprøver. Er redd prøvene ikke vil vise utslag

  Det er ikke dermed sagt at TS har helseangst, fordi h*n skrev det derre der.
 21. AnonymBruker

  Hva er denne paranoiaen?

  Bipolar lidelse med psykotiske symptomer? Anonymkode: d490f...25e
 22. Blomsterfluen

  Føler ikke tid

  Om du lurer på hvilken tid det er, kan du bare sjekke datoen og klokka. Jeg mister tid og datobegrep, om jeg ikke har sjekket dato/klokka på en stund. Men jeg har mer problemer med å huske om jeg er 33 eller 34 eller 32 år. Gammel.
 23. Surrehuggu

  Er lei av problemer nå

  Glemte å svare at dette var akkurat som om jeg skulle ha sagt det selv...
 24. Surrehuggu

  Hva tror dere det er etter døden.For oss som ikke er frelst?

  Hvor mange ganger skal man diskutere dette temaet, tro? Jeg synes det kommer en slik tråd månedlig. Men folk må jo bare holde på.
 25. Blomsterfluen

  Legetime og blodprøver. Er redd prøvene ikke vil vise utslag

  Jeg har opplevd sån, at jeg hadde i 2014 hyppige rykkningsanfall (rykkninger i høyre fot som spredte seg til arm og noenganger så spredte seg til hode så hodet vridde seg) , og gikk til legen og tok 2 EEG. 1 vanlig og en søvndeprivert EEG. De viste ingen utslag selvom jeg fikk rykkninger i arm på eegen. Nevrologen på sykehuset (ikke epilepsinevrolog og ikke på SSE og ikke i Bergen) sa at siden jeg ikke mistet bevissthheten, så var det ikke epilepsi, men kanskje noe vitaminmangel. og vi fant ut etter en blodprøve hoss fastlegen, at jeg hadde høy d vitaminmangel. Rykkningene ga seg etter ca 2-3 dager med d vitamin tilskudd. Jeg var så flau etterpå, at jeg ikke visste hva jeg noengang skulle gjøre hoss lege/EEG mer, når jeg brukte all den lege/EEG tiden til staten, og så var det bare vitaminmangel. Men jeg har vært hos legen etterpå, og tar gjevnige d vitamin og andre vitamin blodprøver.
 26. stjernestøv

  Er det noe galt med meg?

  I dag kjente jeg mindre energier på butikken
 27. Jeg tror også det er som før vi ble født. Jeg blir sint av å tenke på det, derfor lar jeg det være, stort sett. Hvis jeg blir veldig gammel eller utmattende syk, slik at livet går over i slitsom, (nesten) meningsløs eksistens, blir det kanskje lettere å akseptere. Jeg tar gjerne en positiv overraskelse når den tid kommer.
 1. Load more activity

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...