Gå til innhold

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   175

  • Innholdsteller

   106 174


 2. Gargamel

  Gargamel

  Medlem


  • Liker

   59

  • Innholdsteller

   5 809


 3. Kayia

  Kayia

  Medlem


  • Liker

   56

  • Innholdsteller

   4 559


 4. Xtra

  Xtra

  Medlem


  • Liker

   51

  • Innholdsteller

   4 448Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 23. aug. 2018 i alle områder

 1. 8 liker
  Idag trosset jeg betydelig angst og gjorde noe jeg ikke trodde jeg skulle klare. Jeg vant over frykten, og jeg lever enda Just do it.
 2. 7 liker
  Bunaden min passer ikke lenger fordi jeg har blitt så stor og jeg skal i konfirmasjon i morgen. I dag dro jeg til et kjøpesenter for å finne en kjole og det var neimen ikke lett. Jeg så meg selv i helfigur og selvforakten økte for hvert sekund som gikk. Jeg fant til slutt en grei kjole og dro hjem mens jeg kritiserte kroppen min og gjorde narr av meg selv. Inni meg var det allikevel en stemme som sa: Dette er ikke bra. Nå må du gi deg og heller si noe pent om deg selv i stede! Jeg prøvde og klarte det sånn innimellom, men stort sett fikk den selvkritiske stemmen herje. Men da jeg kom hjem forsvant plutselig selvforakten. Jeg tok på meg joggebukse og en gammel t-skjorte og stilte meg foran speilet og fant ut at jeg ser da ikke så aller verst ut selv om jeg veier 20 kg for mye. Og dessuten: jeg trenger ikke å sammenligne meg med andre. Det viktigste er at jeg liker meg selv akkurat sånn som jeg er og setter pris på den kroppen jeg har. Ja, jeg forsøker å gå ned, men mens det pågår har jeg ikke tenkt til å forakte meg selv eller skamme meg. Feeling good!
 3. 4 liker
  I did IT. Jeg var kjempeskamfull. Men det hadde jeg ingen grunn til. Tror kanskje det er fortiden som innhenter meg, hvor det ikke var lov til å vise følelser og reaksjoner, det fikk alltid en eller annen negativ reaksjon fra far. Og slik tror jeg at det fortsatt er (med andre). Bare noen tanker.. iallefall lever jeg enda, og det var ikke farlig, tvert om.
 4. 4 liker
  Jeg er introvert. Det er ikke det samme som at jeg er asosial (ikke helt, i hvert fall). Jeg kan være sosial i mange situasjoner, men jeg trenger mer fred og ro og alenetid enn mange andre, og jeg blir sliten og stressa hvis jeg må ha folk rundt meg tjuefire-sju. Men jeg er ikke nødvendigvis sjenert eller sky, sånn som mange tror at introverte er. Litt forenklet får ekstroverte energi av å være sosiale, mens introverte tappes for energi og trenger alenetid for å lade batteriene.
 5. 4 liker
  Nok til hva da? Det er både en avsender og en mottaker i slike sammenhenger. Hvis han tar lite hensyn til det du viser at du føler og vil, kan det selvfølgelig skyldes at du ikke er tydelig nok. Men det kan også være fordi han har dårlige antenner og / eller ikke har viljen / evnen til å innrette seg etter det den andre parten i et forhold ønsker. Men dette kan løses ved å kommunisere i klartekst i stedet for å gruble og tolke og analysere. Det kommer vel helt an på - i noen nye forhold kan begge være veldig opptatt av å gjøre den andre til lags, andre ganger er det så viktig at kjæresten er fornøyd og at stemningen er idyllisk, at man bare dilter med på den andres ønsker i starten. Da kan det fort oppstå problemer når man etter hvert begynner å hevde seg litt mer. Men dette er vel mest typisk for de helt unge og uerfarne, voksne par pleier ikke å gå i den fella - kanskje spesielt ikke kvinner som har gått i den tidligere. Jeg synes det er et faresignal at du er så konstant stresset og bekymret. Hvis dere passer godt sammen, burde ingen av dere gå rundt med angst for at dere kanskje burde være mer slik eller sånn. I en tidlig fase bør begge glede seg til å treffes og være avslappet og fornøyde med å gjøre ting sammen. Dette er ikke noen eksamen. Slapp av, vis hvem du er og la ting få utvikle seg. Hvis én av dere ikke kan leve med den usminkede, "sanne" versjonen av den andre, er det lite håp for forholdet uansett.
 6. 4 liker
  Da hadde jeg svart noe sånt som at "for meg er det noe nytt og ukjent å være sammen med en som er katolikk, så du må nesten fortelle meg litt om hva det betyr for deg at du 'praktiserer det'. Jeg er nysgjerrig på og interessert i hvilken betydning det har for forholdet vårt, sexlivet vårt og eventuelt familieliv med barn. Hvis vi ikke snakker om dette i det hele tatt, kommer jeg til å gruble så mye på dette at det kommer til å gå utover følelsene mine for deg. Jeg klarer ikke å gå 100% inn for å få barn med deg før jeg vet litt mer om disse tingene".
 7. 3 liker
 8. 3 liker
  Jeg er ekstremt dobbeltmoralsk når det gjelder miljø og fly. Ikke bare flyr jeg selv, men jeg ser ned på de som gjør det samme som meg, altså snakker om miljø men drar på flere flyreiser. Jeg snakker sjelden om innvandring, og veksler mellom å være bekymret og ikke. De jeg kjenner i RL gjør meg optimistisk. Jeg vet ikke hvorfor jeg har pen kone. Jeg har ikke stilt kjempehøye krav til utseendet selv, men hun dukket opp og ville ha meg, så da ble det sånn. Jeg tror nesten hun kunne vært fotomodell den gangen, men jeg er vel ikke helt objektiv.
 9. 3 liker
  Denne uka har jeg vært flink Ikke gjort for mye og ikke for lite (skal prøve å trene meg sakte opp igjen) Tirsdag : Styrketrening (60 min) Fredag : Styrketrening (90 min) Søndag : Gått nesten 10000 skritt Har hatt noen tøffe måneder, men nå har det snudd og det er så nydelig å være igang igjen
 10. 3 liker
  Styrketrening mandag (tror jeg det var) Løp 13 km torsdag. Løp/gikk opp til en fjelltopp lørdag (7km), i betydelig bakrus og tunge bein etter torsdagen. Liten fjelltur i dag. 4 km kanskje. Så føler jeg har rørt meg en del.
 11. 3 liker
  Enig! Jeg hadde ikke funnet meg i at en leietaker gjorde bygningsmessige endringer på kjøkkenet uten å snakke med meg i forkant. Det er alltid en risiko for at det som er tenkt som en utbedring - utført amatørmessig - forverrer situasjon. Anonymkode: e6e78...41d
 12. 3 liker
  Du vet jo hvor jeg jobbet tidligere, og at undervisningen ikke var type tradisjonell tavleundervisning der. En av de jeg likte å undervise sammen med er klassisk introvert, men snakker - som deg - lett og godt både i store og små settinger. Etter foredrag eller undervisning var jeg supergira og hadde allerede tanker endringer til neste time, og jeg hadde lyst til å jobbe med dette NÅ. Han derimot, måtte hjem og slappe av evt gå en lang tur for å «komme seg» etter utladningen
 13. 3 liker
  Bra de fleste treffer en som passer for seg gitt Jeg ville mistet noe av fellesskapsfølelsen og det deilige i å dele noe som er unikt og intimt og bare mellom oss dersom vi skulle elsket med øynene lukket. Innimellom kan jeg sånn der "nesten-våkne" om natten av at han ligger tettere enn vi gjør mens vi sover, og før jeg har åpnet øynene merker jeg at han kikker på meg. Veldig fine øyeblikk når vi bare kikker sånn på hverandre i taushet, smiler og sovner igjen, *sukk*...
 14. 3 liker
  Da har jeg overlevd 3 dager med sterk angst Jeg grudde meg unødig - ingenting har vært slik jeg har forestilt meg.
 15. 3 liker
  Idag var neste skritt. Jeg tok et oppgjør med meg selv og bestemte meg for å legge ting bak meg og gå videre - selv om det beste er å ha full komtroll før man går videre. Det er en god følelse å klare det også - mestre å ikke ha kontroll
 16. 3 liker
  Enig, Og i tillegg kommer det at farmasøyter ikke rent sjelden oppdager at leger har forskrevet medikamenter uten å holde oversikt over interaksjoner eller informert om relevante forhold. Synspunktet om at farmasøyten skal holde munn, hviler jo på en forutsetning om at legen alltid har rett - dvs. at legen alltid har gjort jobben sin ordentlig.
 17. 3 liker
  Farmasøyter vet mye om medisin på et rent teoretisk plan. De har ingen erfaring med medisiner brukt i praksis, og de har ingen erfaring med behandling av pasienter. Etter min mening gjør de mer skade enn nytte. De burde spørre om pasienten har noe å spørre om. Hvis ikke, bør de holde kjeften sin.
 18. 3 liker
  Enig. En mann som bor med 10 andre? Som han hele tiden drar på? Som ikke vil ha sex? Som mangler seksuell erfaring og aldri har vært i et forhold? Som vil ha barn med en på godt over 40 - men knapt prøver? Som ikke vil bo sammen? Som ikke snakker om sin «religion»? Dette skjønner jeg null av. Er dere virkelig i et forhold ts?
 19. 3 liker
  😮 Har du virkelig det? Hvorfor i all verden er du motstander av prevensjon? Sier du det til ham? Jeg lurer på om du mister deg selv fullstendig for å tilpasse deg denne fyren.
 20. 3 liker
  Ser poenget ditt, men samtidig hadde jeg ikke falt for denne mannen om jeg ikke hadde syntes at han var uvanlig kjekk og vakker også. De fleste sunne, friske mennesker faller nok for komboen mellom utseende, personlighet, «egnethet» som partner, humor, verdier etc når det kommer til kjæresteri og ikke «bare» vennskap, og disse egenskapene ser man ikke før man har blitt mer kjent sant. Utseende derimot, ser man med en gang, sammen med glimt i øyet, evne til å konversere og framtoning sammen med en selv og evt andre. Jeg feks, kjenner jo mange menn som også har super personlighet, som jeg ler med, diskuterer med, deler med verdier med osv, men de mangler dette «ekstra» som denne mannen plutselig stod der og hadde som gjorde at jeg tenkte «oj, hvem i-all-verden er du?😜». Og såpass ærlig må jeg være at det var dét som gjorde at jeg takket ja til et glass vin da han dagen etter inviterte på dét, og det har jeg jaggu ikke angret for å si det sånn 😛
 21. 2 liker
  Har dessverre erfart at dette mange steder overlates til "den/de som har tid eller lyst". Dette er kjempeviktig arbeid som må gjøres av de mest kompetente.
 22. 2 liker
  Circadin er i mine øyne både lite effektivt, og altfor dyrt i den form det selges i Norge. For mange er det et dårlig alternativ å betale 10 kr pr tablett for et preparat til fast bruk. Der det selges som et kosttilskudd med priskonkurranse er prisen en brøkdel. Alternativene (f.eks Surmontil) koster ca 50 øre til 1 krone pr tablett.
 23. 2 liker
  Jeg er i en livssituasjon hvor det er vanskelig å få til så mye hvile. Men jeg prøver å sørge for nok søvn. Jeg er nødt til å stå i dette igjen i morgen. Gruer meg sykt mye, men skal stålsette meg nok en gang. Takk for all støtten:-)
 24. 2 liker
  Anbefalt lesing. Dette er noe mer sammensatt enn det som fremstilles i ukebladene: https://www.dagbladet.no/kultur/faktor-i-ekstraversjon-styrke/68639165
 25. 2 liker
  Hvis det ikke haster så veldig, og hvis du ikke vil bruke Småjobb på Finn.no: Finn ut når den nærmeste vgs har Operasjon Dagsverk (den offisielle datoen er 1. november, men mange skoler lager sitt eget opplegg en annen dag om høsten) og meld inn jobben. Det koster 400 kr pr elev på vgs, 300 hvis det er ungdomsskoleelever. Det er sikkert hyggeligst og mest effektivt om de får være to. Fint om du får lånt en trillebår eller tralle hvis det forenkler.

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her