Gå til innhold

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Poeng

   137

  • Innholdsteller

   98 053


 2. Mina1

  Mina1

  Medlem


  • Poeng

   91

  • Innholdsteller

   4 490


 3. stjernestøv

  stjernestøv

  Medlem


  • Poeng

   86

  • Innholdsteller

   27 894


 4. Kayia

  Kayia

  Medlem


  • Poeng

   74

  • Innholdsteller

   4 317Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 25. april 2018 i alle områder

 1. 10 poeng
  Jeg mener at man ikke skal legge vekt på at en 19-åringer sier at h*n ikke vil ha barn, det er alt for tidlig for de fleste å ta en slik avgjørelse. Nå mener du det samme 9 år senere og da blir saken en helt annen. Dere er jo nå i en alder der det er vanlig å slå seg til ro og få barn, selv om ikke alle gjør det. Dersom du er 110% bestemt på at du ikke vil ha barn så må du gjøre det helt klart for ham - og understreke at du mener det for all fremtid, at du ikke kommer til å endre mening om 5 år. Og gjør det også klart at dersom han virkelig vil ha barn så må dere skille lag og han må finne seg en kvinne som vil ha barn med ham. For mange mennesker er ønsket om egne barn så sterkt at de går ut av vel etablerte forhold for å få det og det må du være forberedt på om du stiller ham det ultimatumet - deg eller barn. Det er en helt ærlig sak ikke å ville ha barn altså, man skal IKKE få barn bare for å tilfredsstille partneren.
 2. 10 poeng
  Så koselig å bli møtt av denne tråden da jeg logget på .Koselig å høre interessen deres for å høre hvordan det gikk <3. Jeg hadde mange ting imot meg under løpet. En forstuing i foten, en muskelstrekk i skulderen, en korsrygg med mye smerter, pluss forkjølelse osv osv. .Men jeg klarte det!. Psyken min sa helt i starten at jeg burde stoppe. Jeg ønsket å stoppe. Men jeg nektet. Jeg fullførte løpende 21.1 kilometer bare fordi viljen min var så sterk på at jeg måtte for hvis ikke ville lørdagen være ødelagt av frustrasjon over at jeg ikke hadde klart det !. Haha. Var veldig gøy. Kommer et tvpogram fra løpet på Tv2.
 3. 6 poeng
  Ikke bekymret for hendelsen i seg selv men jeg er bekymret over at du 4 år etter(!) faktisk er plaget av du gjorde det. Anonymkode: 10d72...bcc
 4. 5 poeng
  Ang helsevesenet mener jeg. Er med på en gruppe der de fleste bor i usa, ei skrev hun måtte betale tusen dollar for en boks latuda...det hadde hun ikke råd til å ta. Og flere har ikke råd til å gå til lege eller psykiater selv om de trenger det,nå får jeg gratis behandling pga noe psykiateren skrev. Kom bare til å tenke på det, at vi er jo heldige i dette landet her. Enig?
 5. 5 poeng
  Da har jeg endelig klart å gå ned 20 kilo,er fornøyd om jeg går ned 8 kilo til. Det er vel de siste kiloene som er de seigeste.
 6. 5 poeng
  Jeg kjenner ikke folka på KG. Har ikke bruker der og har aldri skrevet der. Men jeg kjenner folka her. Og vi har jo prøvd å hjelpe deg til å legge det fra deg eller overtale deg til å gå til psykolog. Nå valgte du i stedet å gå inn i løvens hule og prøve å få råd der. At eksens nick ble nevnt, eller om han deltok i tråden, er vel imgen overraskelse? Du kommer ikke til å få noen rolig og verdih avsluttende samtsle med ham. Du må konsentrere deg om deg selv, dine egne reaksjoner og hvordan du skal leve videre uten å la dette prege hverdagen din.
 7. 4 poeng
  Fars to uker i forbindelse med fødselen er fastsatt i Arbeidsmiljøloven og har ingenting med mors aktivitet å gjøre. Men de er ikke nødvendigvis med lønn, det kommer an på hvor far jobber. De andre permisjonsukene kan man se på som en rettighet for barnet til å ha én av foreldrene hos seg, ikke som en premie for å ha blitt mor eller far. Hvis mor er hjemmeværende, har barnet dette behovet dekket allerede. Det finnes grupperinger som får mange barn og der mor verken er i jobb eller har planer om å komme i jobb, hvor det er ønskelig at far deltar i arbeidslivet, ikke holdes nærmest kontinuerlig utenfor det fra og med det første barnets fødsel til mor ikke lenger er fruktbar, finansiert av fellesskapet. Jeg ser absolutt at dette kan være urettferdig, og jeg påstår slett ikke at det er ideelt. Men jeg tror det er et av poengene ved å ha denne regelen - som politikerne ikke tør å si høyt.
 8. 4 poeng
  Stort sett er ungdommen mer pliktoppfyllende og autoritetstro enn før. De vet ikke hva epleslang er en gang. Da jeg gikk på barneskolen var det skriblet og risset inn tabuord, hjerter og peniser på toalettene, på pultene og dørkarmene. Hva har skjedd med det? Jeg er kritisk til en del ting jeg også, men kjenner ikke igjen det du beskriver. Jeg har to tenåringer.
 9. 4 poeng
  Hun kommer ikke til å oppsøke hjelp fordi hun ikke ser sitt eget mønster og sin egen oppførsel, og hun tror virkelig ikke selv at dette er patogolisk. Hun tror virkelig at det alltid, jobb og privat, er alle andre det er noe galt med, at hun selv alltid er et uheldig offer for urettferdighet og andres dårlige oppførsel. Innimellom skriver hun at hun trenger hjelp, men kort tid etter kommer hun med «motbevis» som at politiet (!) ikke har fengslet henne, at «alle sier hun er «skyldfri» at «alle» sier at hun er så «grei og pen og den fineste i verden og hyggelig» og....gjesp... Og i den modusen er hun ikke lydhør. Dessverre, og jeg tror faktisk det beste er å ikke diskutere denne tematikken med henne. Overse disse trådene. Hun bidrar positivt i mange andre tråder - om trening feks - bedre å diskutere dette enn menn og skyld.
 10. 3 poeng
  Kan vi ikke dele gode vegetaroppskrifter her? Jeg har foreløpig 2 som har vært suksess hjemme hos oss Kommer sikkert på flere seinere. Oppskriftene er tilpasset ca 5 personer. VEGETARLASAGNE: Lager en rød saus og en grønn saus og legger lagvis med lasagneplater og ost. Rød saus: 2-3 hvitløksfedd, litt chili, 1/2 søtpotet og 1-2 løk finhakkes og surres i litt olje. Ha oppi 1-2 bokser crusha tomater og 4-5 ferske tomater kutta i biter. Ha oppi 1/3 boks med røde tørre linser og en boks kikerter eller hvite bønner. Og krydder. Jeg bruker pepper, salt, provencekrydder, koriander og et par ts sukker. La dette koke til alt er mørt (10-15 min). Ha evt litt melk eller fløte oppi (1-2-3 dl), dersom du ønsker fyldigere og mildere smak. Grønn saus: 1 purre hakkes og surres i olje sammen med 200 g spinat og 200-300 g hakket grønnkål. Alt legges lagvis i form med ost i mellom noen lag og på toppen og stekes i ca 30 min på 200 grader. PASTA MED MANGOCHUTNEY Kok fullkornspasta - 500 gram passer til oss. Surr 2 løker, 1 rødløk, 1/2 purre, gjerne litt gressløk i olje. Ha i enten 5 store champignon eller 1/2 aubergine (vi er ikke glad i sopp, så aubergine fungerte helt ypperlig) og 1 paprika i biter. PLuss 1/2 søtpotet kuttet i strimler. Surr sammen med løken til det er passe stekt/mørt. Tilsett 6 ss soyasaus og 5 ss mangochutney og rør sammen. Rør inn 300 g (ett beger) Creme fraiche eller creme fraiche lett og kok forsiktig opp. Ha oppå ruccolasalat og 15 delte cherrytomater Smaker veldig godt sammen med pastaen
 11. 3 poeng
  Jaja, ikke så voldsomt for min del pga sykdom :-( Jeg får jo aldri begynt joggingen!!!!! Torsdag: 1,5 km i rask gange - måtte rekke et apotek før kurset... Fredag: 6 km i rolig tempo (med paracet og pennicillin innabords...) Lørdag: var med dattera til hestene, men orket ikke ri selv - tilbragte resten av dagen i senga :-( Søndag: rolig tur i skogen sammen med mannen - 7 km.
 12. 3 poeng
  Jeg føler spørsmålet her er, hva har skjedd med _deg_?
 13. 3 poeng
  Jo, dersom sykepleieren sier at du ikke er syk i perioder psykiateren sier noe annet, er det virkelig skikkelig galt. Spesielt siden du virker å tro/lytte mer til sykepleieren og ikke til psykiateren. Jeg tror sykepleierens utsagn bidrar til å forverre livkvaliteten din, fordi du ikke tar i mot den hjelpen du trenger i perioder du trenger det som mest.
 14. 3 poeng
  Det sies da både titt og ofte her på DOL, det er bare det at du ikke vil høre. Folk merker jo godt at du er syk, og det gjør de sikkert i RL også. Dette betyr ikke at folk tenker dårlig om deg på grunn av dette eller syns synd på deg. Det er bare sånn at man merker at du sliter pga sykdommen din, og dette syns vi er leit fordi vi ønsker deg det beste, og at du skal få det bedre enn du har det når du er ekstra dårlig. Jeg har sagt det før, men den sykepleieren din burde vært meldt til fylkesmannen dersom han virkelig sier og gjør det du oppfatter/tolker at han gjør. Ikke bare sier han innmari mye rart, men han tar en oppgave (diagnostisering) som han ikke er kvalifisert for å utføre, og det er temmelig dramatisk i og med at han uttaler seg tvert mot din psykiater som har denne kompetansen.
 15. 3 poeng
  Er forøvrig ikke fan av å dyrke det som har vært tungt eller trasig i en konfirmasjonstale. Slike tema kan man snakke skikkelig om privat/på tomannshånd, og ikke komme med som en offentlig reminder i en tale til en hormonell tenåring. Har sett konfirmanter stålsette seg mens foreldre snakker om adopsjon, om vanskelig barndom, om sykdom i familien etc flere ganger og tenkt «hva fører dette til annet enn forlegenhet?». Lite konstruktivt valg av tidspunkt for tøffe tema spør du meg, og i tillegg noe som kan ødelegge minnene om en fin konfirmasjonsdag for konfirmanten. Syns rett og slett mange foreldre glemmer at det er konfirmantens dag, og ikke deres egen. Liker bedre at dagen legges opp etter konfirmantens oppfatning av hva en fin dag er, og misliker at foreldre bruker dagen til å bearbeide/minnes noe som er viktig/sårt/trist/vanskelig for dem. Mener nå jeg
 16. 3 poeng
  Da er det ikke kjærlighetssorg. Da er det noe helt annet og langt alvorligere.
 17. 3 poeng
  Det kan nok stemme. En av årsakene er at vi er langt framme når det gjelder likestilling. En unyansert (og ikke alltid gyldig) kortversjon: Mannen tar vare på kvinnen, kvinnen tar vare på hjemmet og barna. Men som voksen og ferdig med barn, trenger du ikke bekymre deg i samme grad over dette som hvis du hadde vært 20 år yngre og klar for etablering.
 18. 3 poeng
  Forholdet deres er ikke bærekraftig. Hvis han absolutt vil ha barn og du absolutt ikke vil, så bør dere bare gå fra hverandre slik at han finner noen han kan få barn med. For å sette det opp i et skjema: Alternativ 1: Han går med på å ikke få barn (uaktuelt) Alternativ 2: Du går med på å få barn (uaktuelt) Da er jeg redd det bare er alternativ 3 igjen. Beklager brutalt svar.
 19. 3 poeng
  Ja, er bare å ta tommel opp og stå på!!!!!! . Det var mottoet mitt i løpet!. Never give up, you are a strong woman, sa jeg til meg selv og fullføte løpende uten stans .Men løypen er ekstremt krevende i starten.. Mange kilometer med motbakker i starten av halvmaratonet, og det er utrolig hardt og tøfft. Hørte at de profosjonelle idrettsutøverne strevde mye i de bakkene. Og jeg trodde at jeg måtte bryte. Flere orket ikke mer. .. Veltrente menn stoppet og lå seg ned på bakken .Men jeg kom meg i mål etter å ha stønnet meg gjennom løypen. Jeg stønnet noe veldig denne gang haha.
 20. 3 poeng
  Spør deg heller hvorfor det er så vanvittig viktig for deg å få det du kaller "en verdig avslutning" på noe som var et møkkaforhold som tok slutt for snart 3 år siden... IKKE logg deg inn på kg igjen, aldri! Det gir deg jo absolutt ikke noe positivt å være der inne. Drit i hele kg, men ring legen på mandag morgen, få en akuttime og KREV en henvisning til psykolog. Om han fremdeles er dust og nekter så bytt fastlege.
 21. 3 poeng
  Men kjære Mina: Hvorfor velger du å gjøre deg sårbar og åpen for angrep og hogg på denne måten? Jeg leste det du skrev i går, både her og på KG. Prøvde å finne tråden igjen, for å se om jeg hadde lest alt, men fant den ikke. Hvorfor ikke heller ta dette med en profesjonell? Slik mange her har rådet deg til? Ja, jeg vet hva fastlegen sa. Men du kan insistere på å få henvisning. Jeg forstår at du har en fæl dag nå, etter at du har gravd deg ned i historien igjen, og i tillegg fått svar fra noen som sikkert også svarte deg for to år siden da det skjedde.
 22. 3 poeng
  TS: problemet her er jo at du poster utallige innlegg om dette her. Du kverner og kverner, jeg har ikke tall på hvor mange ganger du snakker om utestengelsen på KG og mennene du strever med. Jeg har oppriktig vondt av deg og jeg er ikke ute etter å ta deg eller være slem men milde himmel som du kverner på dette. Du virker hyggelig, du er helt sikkert positiv og har mye å komme med, men jeg klarer ikke etter beste evne å forstå at du selv kan si du ikke kverner? Du elter og styrer med dette med jevne mellomrom. Det virker som om det plager deg ganske mye for du slipper det jo aldri, må vel kanskje være bedre å få litt hjelp for det enn å ha det slik? Anonymkode: 14ec7...576
 23. 3 poeng
  TS: Det du må forstå, er at større forum som Kvinneguiden er kommersielle virksomheter, og drives i regi av Egmont. Det som står der blir til en viss grad et redaksjonelt innhold (det er feil ord, men det står i selskapets drakt og merkenavn), selv om det samtidig ikke er det. Jeg skjønner på en måte at de ikke ønsker og tolererer den hevnen du (mulig berettiget) fremmet ovenfor eksen din. Et forum er ikke en arena for sånt. Ikke når forumet benyttes av tusenvis av andre som ikke har noen interesse av konflikten deres. Private konflikter tar man på tomannshånd.
 24. 3 poeng
  Hvorfor måtte jeg google phossy jaw. Til dere andre - ikke gjør det. Grøss.
 25. 3 poeng
  1. Når flere personer tillegger deg meninger du mener du ikke har, så bør du se på måten du uttrykker dine meninger. 2. Det er interessant å se hvordan du attribuerer det at du selv har fått hjelp til måten du oppfører deg på, mens du ser ut til å attribuere andres erfaringer med manglende hjelp til deres dårlige oppførsel. 3. Mange psykiske lidelser kommer blant annet til uttrykk i relasjonelle vansker. Relasjonelle vansker er imidlertid ikke å høre "uhøflig eller stygg mot behandler". Anonymkode: 44811...e51

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her