Gå til innhold
 • Kunngjøringer

  • HanneMari Egmont

   Svarene du får her er ikke kvalitetssikret   10. des. 2017

   Det er ingen annen ekspert enn vår gynekolog som svarer på forumet. Dermed får du ellers ikke kvalitetssikrede svar fra helsepersonell. Vi tillater heller ikke diskusjoner om konkret bruk av medikamentdosering. Ta kontakt med lege dersom du er bekymret for helsen din.

Vinnerliste

 1. anbr42

  anbr42

  Medlem


  • Liker

   9

  • Innholdsteller

   461


 2. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   7

  • Innholdsteller

   97 870


 3. cilie

  cilie

  Medlem


  • Liker

   4

  • Innholdsteller

   2 623


 4. Lillemus

  Lillemus

  Medlem


  • Liker

   4

  • Innholdsteller

   71 431Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. jan. 2018 i alle områder

 1. 9 liker
  Jeg sliter for tida med sosialangst, og i går var det veldig ille. Fikk vel noe a la panikkangst i tilleg, tror jeg. Turde ikke å gå utenfor døra i går (heller ikke i forgårs eller dagen før der). Så i dag spurte ei venninne meg om jeg kunne kjøre henne til byen. Fikk jo litt panikk ved tanken, men sa ja. Så kjørte jeg henne da, og da vi var i byen spurte hun om vi skulle ta en kaffe på kafé. Trodde jeg skulle dø innvendig, men sa ja til det også. Og når jeg fikk sittet der en stund blant alle de andre kafêgjestene og la merke til at de ikke kikket noe spesielt på meg, begynte jeg å slappe mer av. Så det endte altså med noe positivt. Jeg har altså vært flink i dag. Applaus og heiarop mottaes med takk! (tulla)
 2. 1 liker
  Det har mye med arbeidsmarkedet å gjøre. Før kunne folk jobbe i fred og ro med den samme rutinejobben hele livet uten å måtte være så himla sosial og fleksibel. Dessuten er det nok mange av de eldre og arbeidsføre som aldri har fått diagnose fordi de har klart seg så bra at de ikke har trengt det. Og det blir bare verre og verre. De sliter allerede i skolealder på grunn av mangel på struktur og arbeidsro, og sosialt press, mens de før kom seg gjennom både grunnskole og videregående uten så veldig store problem så lenge de ikke ble mobbet.
 3. 1 liker
  Kjempeflott! Du er tøff så det står etter
 4. 1 liker
  Så flink du er!!!! Det er akkurat slik du blir bedre,ved å utfordre anstendig.vær kjempestolt av deg selv for dette har du bevist at du klarer videre!!!masse lykke til fra meg Anonymkode: 2ac5c...0fe
 5. 1 liker
  Heia! Anonymkode: 44cc9...d0c
 6. 1 liker
  Kjempebra! Det er tøft å utfordre seg slik, men du klarte deg utmerket godt jo! Topp! Tenker det var en aldri så liten selvtillitsboost!
 7. 1 liker
  Folk flest er ofte ikke interessert i dette fordi forventede behandlingstider er så like har jeg inntrykk av. Reisekostnader og sånne ting virker også begrensende kanskje. Men det kan ikke våre lett å lage gode system da folk feiler jo så forskjellig og har så forskjellige interesser tror jeg.
 8. 1 liker
  Gratulerer med vel utført dyst! Hurra for deg! Nå har du bevist for deg selv at du klarer! Heia, heia!
 9. 1 liker
  Da gidder han ikke å mobilisere et minstemål av innsats for å få samlivsskuta på rett kjøl igjen. God nok grunn til å pakke sakene sine etter min mening. Mulig det er en klisjé, men livet er seriøst for kort til å gå seg fast i forhold som er livløse, konfliktfylte, eller i verste fall skadelige. Du skylder ingen å være ulykkelig.
 10. 1 liker
  Lønnsinntekt fra der du er ansatt er ikke næringsinntekt. Næringsinntekt er når du har inntekt som selvstendig næringsdrivende. Anonymkode: 08a50...c97
 11. 1 liker
  Dette er slikt man ikke kan gi noe godt svar på over internett. Bestill time hos fastlegen og få ham til å se på tærne dine.
 12. 1 liker
  behandleren min ringte meg og sa jeg kunne ta en ekstra abilify siden jeg har det sånn....
 13. 1 liker
  Jeg aner egentlig ikke hva jeg ville gjort som single, men ett års date-forbud ville nok ikke stått øverst på lista... Det er mange på DOL som har vanskelige problemer, men @Mina1 ønsker seg et trygt og godt kjærlighetsforhold. For en gangs skyld et problem som har en grei løsning. Det er bare å finne rett mann og styre unna sleskingene. Er det virkelig noe stort problem at hun blir kontaktet av en og annen raring så lenge hun sier nei? @Nicklusheletida har klart det, @Lillemus har klart det og @morsan har klart det. Hvorfor skal ikke Mina1 også klare det?

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her