Gå til innhold
 • Kunngjøringer

  • HanneMari Egmont

   Svarene du får her er ikke kvalitetssikret   10. des. 2017

   Det er ingen annen ekspert enn vår gynekolog som svarer på forumet. Dermed får du ellers ikke kvalitetssikrede svar fra helsepersonell. Vi tillater heller ikke diskusjoner om konkret bruk av medikamentdosering. Ta kontakt med lege dersom du er bekymret for helsen din.

Vinnerliste

 1. stjernestøv

  stjernestøv

  Medlem


  • Liker

   8

  • Innholdsteller

   27 840


 2. Mina1

  Mina1

  Medlem


  • Liker

   8

  • Innholdsteller

   4 465


 3. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Liker

   5

  • Innholdsteller

   97 781


 4. påskelilje

  påskelilje

  Medlem


  • Liker

   4

  • Innholdsteller

   4 868Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. jan. 2018 i alle områder

 1. 3 liker
  Jeg har fått svar på søknaden om bostønaden. Det står at søknaden er innvilget og at jeg får utbetalt summen denne måneden som jeg trodde : 1431 kroner. Fikk akkurat den summen jeg hadde beregnet at jeg trodde at jeg kom til å få!
 2. 2 liker
  Elsker musikk ... fant en fin låt. :). Del gjerne om du har en fin låt på lur
 3. 2 liker
  Jeg er ganske fornøyd. Kunne godt veid noen kilo mindre, men kroppen min er sunn og sterk, jeg kan gå på bena dit jeg vil. Om morgenen kan jeg stå opp av senga og kroppen min fungerer til alt den skal gjøre i løpet av en dag. Sykle til jobb, gå opp trappene, sitte hele dagen på kontorstolen uten å få vondt. Sex får den også fint til.
 4. 2 liker
 5. 2 liker
  Får dele denne igjen jeg da, blir aldri lei av den
 6. 2 liker
  Så kommer disse idiotiske utsagnene "bytt behandler". TS har enda ikke klargjort hva som menes med "streng". Hvis det er behandler som setter krav, krav til at en skal møte presis, møte forberedt, møte hver gang, gjøre hjemmeoppgaver etc, så er det en behandler hvis pasienter får effekt av behandlingen. Hvis streng betyr at behandler ikke jatter med, ikke synes synd på, ikke alltid er enig og "forstår" når pasienten ikke har gjort hjemmeoppgavene eller møter uforberedt, så er det en bra behandler. Uten krav og regler, ingen fremgang. Så for øvrig tråden "Å gå i psykoterapi". Anonymkode: 06966...508
 7. 2 liker
  Jeg er 67 , så jeg lever 7 år på overtid :-) Du er jo bare ung å regne. En blir ikke regnet for eldre, før en er godt over 80, Kona blir 69 i nov, jeg blir 68 i mars i år, og vi kunne ikke tenke meg å pakke sammen rundt 70. Så lenge en er rask og har en relativ god helse, så ser jeg alderdommen mange tiår fremover, hvis en ikke rammes en alvorlig sykdom
 8. 2 liker
  de er hyggelugere her på dol. de svarer skjelden på kg (kvinneguiden) og diskusjon.no. en gang på en gammel glemt tråd på kg jeg hadde laget, så skreiv en person helt uten åpenbar årsak på den da et år gamle tråden "fuck deg og moren din". det ble rapportert og slettet av admin, men det viser at dol har mye snillere og høffeligere brukere enn kg.
 9. 2 liker
  Gradert uføretrygd kan være et alternativ for folk som allerede har en jobb, men ikke orker å jobbe full stilling lenger. Mange arbeidsgivere er jo greie sånn, at du kan gå over til å jobbe deltid. Men å være jobbsøker når du er delvis ufør er neppe så enkelt i de fleste yrker. Så jeg synes det er en dårlig løsning, for å si det sånn. Sosialhjelp er ikke nødvendigvis noen billigere løsning for samfunnet heller, hvis det er det de prøver på. Alle som mottar sosialhjelp må jo ha tett oppfølging og søke på nytt med jevne mellomrom. Masse jobb for NAV, som bør ha mer enn nok å drive med av mer fornuftige ting. Idiotisk, rett og slett.
 10. 1 liker
  1-800-273-8255 Sang av Logic Anonymkode: 743f4...545
 11. 1 liker
  Takk ! Ja, kjempebra!. Det er ikke lett å få jobb for meg. Jeg søker og søker. Men har bare fått avslag. Men fortsetter med det. Men samtidig er det godt at husbanken hjelper til i slike situasjoner. For da blir det lettere for meg når jeg har måneder med mindre jobbing. . Jeg jobber veldig variabelt antall timer. Jeg vet ikke helt dette med arbeidsledighettrygd ... Altså om man har rett på det når man har så variabelt med jobbing som jeg har.... men for meg er det viktig at jeg klarer meg greit økonomisk pga jeg har en tenåring som bor her om dagen
 12. 1 liker
  Fornøyd er jeg ikke, men det plager meg ikke. Jeg er ikke så veldig opptatt av kropp. Jeg har en BMI på 20,5 fant jeg ut i går, så det er vel helt greit. Vil ikke bli tykk da, for går jeg med sekk på stort mer enn 20 kg, føler jeg mest for å bare legge meg ned og dø. Så 20+ kg vil jeg helst ikke bære på hele tiden.
 13. 1 liker
 14. 1 liker
  Jeg er ferdig med å be. Så mye jeg i fortvilelse har bedt uten tegn til hjelp, hverken gjennom sang eller følelser, har fått meg til å være skråsikker på at dette ikke eksisterer. Men det finnes mange andre hjelpere som faktisk gjør MYE. Fastlege og spesielt psykiateren min.
 15. 1 liker
  På netflix? Snart farmen her Så blir det vel en episode av "The good doctor".
 16. 1 liker
  Jeg er ganske fornøyd med alt, Men he 26 kg for mye ifølge inbody scan
 17. 1 liker
  Nettopp. https://resett.no/2018/01/17/trine-skei-grande-bekrefter-at-ryktene-er-sanne-men-mener-hun-a-si-at-gutten-samtykket-og-at-det-derfor-var-greit/ Trine Skei Grande bekrefter at «ryktene» er sanne, men mener hun å si at gutten samtykket og at det derfor var greit? Vi konstaterer nå at Skei Grande gjennom en sammenstilling av indirekte ord som «dumme ting», at hun har «drukket på fester», «vokst opp i Trøndelag» osv. vel anser at hun i tilstrekkelig grad har lagt kortene på bordet og bekreftet hendelsen Resett har påpekt. Både Aftenposten, VG og NRK skriver at de har snakket med vedkommende som «omfattes av ryktene,» som NRK beskriver det. På den måten har både Skei Grande og de store norske mediene anerkjent at det var en hendelse, men tviholder fortsatt på å kalle det «rykter».
 18. 1 liker
  Jeg mener vi kunne hatt masse sex uten samleie. Hvis hun fortsatt gikk og var ulykkelig kunne hun reist og funnet seg en annen. Da ville jeg i det minste fått styrt fjernkontrollen...
 19. 1 liker
  Hater radio-pop, så da får de bli noe ganske annet.
 20. 1 liker
  Hei Beklager, dere har nok rett, ser ut til at de forsvant da vi måtte slette hundrevis av spam-tråder. Hanne Mari
 21. 1 liker
  Spiller vel mindre rolle hva andre gjør, hovedsaken er vel hva du og din partner blir enige om og synes er greit? Jeg innrømmer glatt at jeg hadde hatt store problemer både med å gi min partner fritt leide om jeg var syk, men også å kunne ha sex med andre dersom han var syk. Tror ikke jeg hadde klart å nyte det på noen måte.
 22. 1 liker
  Hm. Det ser ut som de har forsvunnet i vaset med denne spamroboten som herjet her nettopp.
 23. 1 liker
  Du får lese denne også, for å skape balanse: http://www.tv2.no/a/9228983/ Det er nok variasjoner både mellom stedene, type innkvartering (det er stor forskjell på et seriøst studenthjem og en vertsfamilie som gjør det for pengenes skyld) og hvordan opplegget og lederne er. Men du kommer ikke unna at hvis de er i et land der aldersgrensa er 16 år for å kjøpe alkohol, så kan det tenkes at en på 17 år vil gjøre akkurat det. Uten at det betyr at de drikker seg dritings og skrur av fornuften.
 24. 1 liker
 25. 1 liker
 26. 1 liker
  Nei, jeg skjønner at det føltes urettferdig for deg. Det er jo riktig at små barn kan onanere. Saken er at barn og sex er så tabubelagt at det er greiest å unngå hele temaet. Folk blir fort opprørt og tenker ikke over nøyaktig hvilke ord du skrev.
 27. 1 liker
  Og det er årsaken til at jeg ikke ønsker meg tilbake til kg lenger. Jeg følte meg ikke velkommen der inne, og følte meg ikke akseptert for den jeg er. Det er ingen her inne på dol som ber meg forlate forumet, og skriver hets om min måte å være på her inne. Og det synes jeg viser at dol har en hyggeligere tone på forumet. . Folk har ikke en tendens til å legge dom over hveandre her inne. På kg var det en del som var veldig å skulle fortelle hvor dårlige mennesker kunne være, og legge på en måte et slags "hat" over enkelte brukere.
 28. 1 liker
  Overvekt kan jo være en følge av depresjon og trøstespising, og sånn sett være relevant å ta opp for en psykiater. Men da burde jo vedkommende presisert det, og ikke bare slengt ut av seg en kommentar om vekta og ferdig med det. Veldig klønete.
 29. 1 liker
  Stavrum i Nettavisens går nå ut og sier historien ikke er sann. Mediene har sjekket ut saken for lenge siden. "Bevisene" folk viser til er resirkulert svada. Jeg er litt overrasket, og lurer på hva resett driver med. Kan de virkelig lyve direkte? Hva skal man tro?
 30. 1 liker
  Grande har mer eller mindre bekreftet ryktene med sine svar. Hun kunne gått ut og avkreftet dem uten bortforklaringer. Det gjorde hun ikke. Man tenker sitt. Anonymkode: d6110...b59
 31. 1 liker
  Fin tråd Dette er jeg glad for i dag: 1. Jeg har også fri. Nyter den dagen i uka! 2. Har nettopp vært hos fastlegen. Jeg har verdens beste fastlege, hun er bare helt topp på alle måter! Gruer meg til hun blir pensjonist. Tipper at hun er bortimot 60 nå... 3. Mannen og jeg skal på skitur nå Det har snødd i natt, han har mulighet til å ta fri halve dagen, så nå skal vi snart ut! 4. Er så veldig glad jeg har mine foreldre i nærheten og i fin form. 5. Vi har masse ved, og jeg elsker den deilige varmen fra vedovnen. Sitter inne i varm stue og ser ut på et nydelig vinterlandskap!
 32. 1 liker
  Jeg tror det kommer an på tariffavtalen som gjelder. Etter arbeidsmiljøloven har man vel krav på 11 timer hvile mellom to økter, men det finnes unntak i tariffavtaler, og jeg tror helsevesenet er en versting her.
 33. 1 liker
  Man skal veie seg om morgenen, etter dobesøk, før frokost og uten klær. Om du er på besøk hos dine foreldre og veier deg på ettermiddagen med klær på så vil vekta vise helt feil.
 34. 1 liker
  Æh, fastlegen ja, ortopeden kan jeg også gå med på, kardiolog, ja. Men drar jeg til ø-n-h-spesialist, forventer jeg ikke å få kommentarer på vekta, ei heller hos psykiater. De får holde seg til sitt fagfelt. Så lenge det ikke er klar forbindelse mellom vekt og psyke, har det ingenting med psykiatri å gjøre. Og hadde det hatt noe med psykiatri å gjøre, hadde det uansett ikke vært riktig å si "du veier jo 100 kg".
 35. 1 liker
  Det er ingen andre som merker dette. Det er rett og slett bare tull. Anonymkode: b0321...5aa
 36. 1 liker
  Hvorfor? Kanskje fordi vi tross alt har en presse med anstatte journalister som er ekstremt venstrevridd, partiske, løgneriske, forvrengte, uetterettelige og med en agenda om at det å undergrave egen kulturarv og grunnlov, herunder USA sin er deres plikt? Uten alternative korrektive media som Document.no og Resett.no virrer vi alle rundt som uvitende hodeløse høns.
 37. 1 liker
  Ja, det gjør du nok, men kanskje ikke 4 kilo med muskler siden desember slik noen påstår. Var det jeg stusset over. Svaret til andre her ble litt usannsynlig for meg
 38. 1 liker
  Det er jo det du ikke gjør!! Du er jo aktiv. Merker at jeg blir både oppgitt og irritert når du forteller at du sjekker Tinder 2 ganger daglig samtidig som du sier at du tar pause fra dette. Gjør som du vil, men ikke spør oss om råd da...
 39. 1 liker
  Nå høres du ut som min schizofrene venninne som tror hun har en chip i låret og er biologisk datter av et par superkjendiser
 40. 1 liker
  Jo jeg tror det Jeg merker det godt på dem også.
 41. 1 liker
  I mitt hode hører Tinder-opplegget med til datingen. Enten er du på leting, eller så er du ikke på leting. Og bestemmer du deg for ikke å være på leting, må du heller ikke logge deg inn på Tinder. Slett profilen der, og fall til ro med å være en ikke-leter og en ikke-tinder-chatter og en ikke-dater. Så, når du har falt ordentlig til ro, så kan du være på utkikk etter en mann i RL, ikke på Tinder.
 42. 1 liker
  Nå til dags er leger chipet, så da er de roboter da på en måte.
 43. 1 liker
  Da er det jo enkelt da - bare dropp hele datingen Når du er klar for et nytt forhold, da kan du konsentrere deg om kjekke/greie/snille menn i RL. Hilsen "Strengepåskelilje"
 44. 1 liker
  Det har jeg ingen tro på. Jeg vil imidlertid tro på at også leger kunne nyttiggjøre seg ny teknologi i større grad enn de gjør.
 45. 1 liker
  Er du i kontakt med NAV/fikk du jobben gjennom dem eller ordnet du dette alene? Jeg spør fordi om du fikk den gjennom NAV så tror jeg èn måte å få tatt grep på denne situasjonen på er å finne en slags "tillitsperson" på arbeidsplassen (evt en veileder på nav som du kan gå til som også kan ha kontakt med arbeidsplassen). En person som kan hjelpe deg i å få en myk overgang siden du strever såpass mye med dette. Dersom du ordnet denne arbeidsplassen selv blir det derimot en større utfordring. Husk at du legger mye mer merke til dine egne utsagn og væremåte enn det andre gjør. De aller fleste av oss har mer enn nok med vår egen hverdag. Jeg skjønner at et eller annet har hendt deg, og jeg tolker det som at du ikke er blitt helt den samme siden det. Jeg synes du er tøff som ikke sykemelder deg, og jeg håper arbeidet kan gi deg litt mer selvtillit. Men,- det krever at du gjør ting annerledes enn de to andre gangene. Våg å gjøre ting du ikke gjorde tidligere. Våg å ta initiativ til kontakt med de andre fordi jeg tror at det kan være veien å gå selv om det utvilsomt høres skummelt ut for deg. Sett deg ørsmå "sosiale"-mål for hver arbeidsdag. Et hei og et smil, en kopp kaffe på pauserommet, en kort samtale om været, eller planer for helgen, osv. Det er vel knapt noe som gjør meg mer lykkelig enn når en kollega kommer bort med en varm kopp kaffe til meg på morgenen feks. Du skal ikke være en social butterfly akkurat nå, overse alt sånt. Si hei, smil, ta med en ekstra kopp kaffe, bli med dem ut i røykepause bare for å få deg litt frisk luft, ta med noen druer og by på det til den du luncher med. Og så må du komme deg ut av hodet ditt. Du tenker på alt som kan gå til helvete og da vil det gå til helvete, det lover jeg. I stedet vil jeg du skal forestille deg hvordan arbeidshverdagen din ser ut når du er over denne pyton-første fasen og alt har roet seg og du er mer tilfreds.
 46. 1 liker
  Og kø/ventetid og pågang også, sikkert.
 47. 1 liker

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her