Gå til innhold

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Poeng

   66

  • Innholdsteller

   99 299


 2. Gargamel

  Gargamel

  Medlem


  • Poeng

   49

  • Innholdsteller

   5 579


 3. stjernestøv

  stjernestøv

  Medlem


  • Poeng

   40

  • Innholdsteller

   28 164


 4. Lillemus

  Lillemus

  Medlem


  • Poeng

   31

  • Innholdsteller

   71 551Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 20. mai 2018 i Innlegg

 1. 4 poeng
  Hun bør straffeforfølges i det landet forbrytelsene er begått, og ikke der hun har statsborgerskap. Det er sånn det normalt fungerer og sånn det bør være. Skyter du noen i USA, blir du dømt etter amerikansk lov om du er aldri så norsk. UD kan protestere på evt inhuman behandling, men ikke gjøre så mye mer enn det. Uansett bør Norge unngå å få IS supportere inn i landet, hvis det er mulig innenfor loven. Det får være en eller annen grense for å være dumsnill.
 2. 4 poeng
  Var en periode her at boka "Sjarmen med tarmen" var uhyre populær og jeg skal love deg at det var mange ganger jeg hadde lyst til å si til folk at - "Selv om du låner denne så har ikke jeg det minste behov for å høre om tarmproblemene dine!" Heldigvis ble ikke boka "Gleden med skjeden" like populær...
 3. 4 poeng
  *dåne* Ikke noen vits i å ha bøker?! Nå blir jo jeg også sambo i løpet av 1,5-2 år og det er ikke på noen måte aktuelt å kvitte seg med store deler av bøkene mine - og det vet han utmerket godt. Alt blir ikke med, men det er en god del av boksamlingen det overhodet ikke er aktuelt å kvitte seg med. Mye annet kaster jeg lett, men bøkene mine?! Aldri! Heldigvis har han god plass.
 4. 4 poeng
  Kanskje DOL skulle opprette et nytt forum for "Vi som hater alt som andre gleder seg over"? Godvær, ferier, jul, påske, pinse, 17. mai, bryllup, personer som smiler, dugnader, konserter, idrett ... fyll inn etter behov.
 5. 4 poeng
  Om legen har sagt du skal ta 10 mg så holder du deg til det. Du skal ikke begynne å doble dosen stilnoct selv om 10 mg ikke gir deg den effekten du trenger lenger, det er en farlig vei å gå. Da må du heller kontakte legen din og si du ikke har effekt lenger av 10 mg og se om dere kan finne andre løsninger for at du kan sove. Stilcoct er veldig avhengighetsdannende.
 6. 3 poeng
  Jeg synes hun skal dømmes til lovens strengeste straff, uten noen som helst form for formildende omstendigheter. Hun har reagert på en totalt uakseptabel måte, like uakseptabel som Breivik. Du bør ikke slippe unna med at du drepte et menneske og nesten drepte et annet som "et rop om hjelp". Klart det var synd på henne. Men disse to menneskene hadde da ingen skyld i at hun hadde det vanskelig.
 7. 3 poeng
  Jeg tror også at den mest praktiske løsningen er å bli hekta på en bok. Man må tvinge seg gjennom noen sider, men så går det av seg selv.
 8. 3 poeng
  Jeg synes du bør flytte fokus fra din mann til din datter. Hun er 13 år og trenger deg mer enn du trenger henne, og mer enn du trenger din mann. Når det er sagt bør du ta i mot all den hjelp du kan få. Anonymkode: ee4c5...070
 9. 3 poeng
  Det ble en travel uke med gjester, 17 mai etc. Fikk til en 11 km joggetur, pluss styrketrening. Så var det en liten topptur i helgen.
 10. 3 poeng
  Jeg er fornøyd! Kunne jo alltids ha vært en økt eller to til, men jeg er fornøyd: Tirsdag syklet jeg til og fra jobb for første gang etter vinteren, 7,3 km hver vei. Pluss løp/gikk litt i 5 km til og fra korøvelse. Løp da også for første gang etter vinteren 😀 Dødstungt!!! 17.mai ble det jo litt gåing i byen, men det regner jeg ikke med. 18.mai løp jeg 2,5 km i ett i skogen. Deilig! I går red dattera og jeg på en kjempefin tur i skogen - 6 km. Bruker mamge stabilisrrimgsmuskler i korsrygg, mage, sete og lår, så det får bli min styrketrenimgsøkt denne uka! I kveld har jeg nettopp løpt 4,9 km i skogen. Deilig å ha funnet løpeformen igjen!
 11. 2 poeng
  Takk dere! Det blir sort tynn cardigan m hvit enkel/søt singlet under. Blir bare bein og bart bryst, så går m halvhøye pumps og evt et tynt silkeskjerf i halsen/enkelt smykke. Hilsen Cilie 14 år😬
 12. 2 poeng
  Det er mye som er positivt. Blant annet at han åpent representerer meg og tar meg med blant familien sin, venner og kollegaer. Viktig å nyte nåtiden. Jeg er redd for at han stikker. Men jeg forsøker å stole på at han er en person som ikke gjør. Han sier at han er veldig lykkelig over å ha møtt meg. Jeg er veldig lykkelig over å ha møtt han også. Er faktisk kjempe-glad for at jeg ble dumpet i siste forhold. For ellers hadde jeg gått glipp av denne mannen. Han passer mye bedre sammen med meg. Og jeg liker han langt bedre. Vet, det er viktig å forsøke å stole på han. Og la tidligere erfaringer ligge. Jeg forsøker å vise han følelser også. Noe jeg sliter med men jeg klarer mer enn jeg tror. Samtidig som jeg er forsiktig med meg selv. Har lært mye av den siste tøffe erfaringen min. Jeg vet at jeg må leve i nuet. Og ikke ta sorgene på forskudd. Stikker han så er jeg hans tap.
 13. 2 poeng
  Vanskelig å si noe generelt om det siden "psykisk vold" er så vidt definert at begrepet nesten er tømt for innhold. Det omfatter alle handlinger som er krenkende, skadelige eller skremmende. Bare det å heve stemmen er "vold" etter definisjonen som brukes. Da var jeg ferdig med kjepphesten min. Over til saken: Jeg synes det gutten din er utsatt høres ut som et typisk destruktivt forhold, med en sjalu og kontrollerende partner. Jeg mener folk kan ha behov for psykologhjelp etter sånt, men det er individuelt. Det er ikke en filleting for ham.
 14. 2 poeng
  Jeg vil bare sir tusen takk til dere snille mennesker. Å skrive her har reddet livet mitt og hjalp meg å kjempe i mot tvangstanker og andre ting. Dere som tenker om selvmord skulle finne en utvei. Det lønner seg. Å søke hjelp har ingenting å gjøre med tap og å blir ufør er ikke verdens undergang. Det spiller ingen rolle hvor mye penger man har og hva andre tenker. En tigger på gata er ikke mindre verd enn vi. Det er også et menneske og fortjener å leve. Man må ikke se ut som en supermodel. Det er alt overfladisk og manipulert. Virkligheten er annerledes. Vi strever etter makt, annerkjennelse og rikdom. Når vi se bak fassaden har de rike det samme problemene som vi har. La dere ikke lure av prestige, rikdom og skjønnhet. Selv en som lever på gata kan også vare lykkelig. Jeg hvet hvor vanskelig det er å ikke tenke på selvmord, men når jeg se hvor mye støtte jeg fant, da jeg skrev med mental helse og de rådet meg å snakke med fastlegen tenker jeg annerledes. Jeg klarte å skrive opp hva jeg opplevde og hva det feiler meg. Legen støtter meg hvor mye han kan. Jeg fikk en henvisning til dps og til sykepleieren i kommunen. Jeg skriver her om å lufte tankene mine, men jeg er fortsatt suicidal. Det tar tid å komme på bena igjen. Jeg er ganske ødelagt psykisk og fysisk, men dukker opp igjen. Jeg har en godt dag og derfor klarer jeg å skrive det.
 15. 2 poeng
  - og det er jo ikke akkurat slik at kunder jubler om elektrikere foreslår å bytte ut ting for tidlig... Anonymkode: f803d...14c
 16. 2 poeng
  Det er ti dager siden Mina1 skrev det der om å holde hodet kaldt. Jeg tror det har vært en viss utvikling i løpet av dagene som har gått
 17. 2 poeng
  Det hadde tatt seg ut om jeg skrev en så kryptisk melding, og ble fornærmet om noen misforsto😁 Nei, du trenger ikke være redd for det. Jeg har også en sønn som satt med Liverpooldrakt og så hele greia. Han var ganske lang i maska etter at de tapte på en så tragisk måte. Jeg er ikke Liverpoolsupporter selv. Den hvor han kastet rett inn i en motspiller ser jeg på litt som en "freak accident". Nesten som når en baseball-pitcher treffer en måke i lufta. Jeg tror ikke motspilleren heller så den komme. Det at han rett og slett ikke klarer å stoppe ballen er litt verre å bortforklare, men det kan ha vært presset.
 18. 2 poeng
  Jeg hadde en haug med bøker som jeg måtte kvitte meg med ved flytting, bla mange barnebøker. Tok kontakt med barneavdelingen på sykehuset, men de hadde nok. Tok så kontakt med krisesenteret og de ble overlykkelige. De trengte virkelig bøker da det ofte ble mange lange timer for de som var der. Jeg ble også fornøyd da noen kunne få glede av alle bøkene.
 19. 2 poeng
  Hva har dere gjort i dag? Jeg våknet litt over ni, og halvannen time seinere dro 14 åringen og jeg på ridetur. Det var så nydelig i skogen! Fuglesang, sol, skygge, bekkeklukk, rolige trygge hester og godt humør. Herlig! Så handlet vi mat for pinsen, var hjemom og hentet 17-åringen og dro ut til mine foreldres hus ved sjøen. Nydelig vær, fikk pratet med flere slektninger og planlagt litt praktisk arbeid som må gjøres. Vel hjemme grillet vi for første gang i år 😊 Minstejenta er dratt på overnatting hos ei venninne, mens hun eldste og jeg skal være hjemme. Håper vi finner en fin film vi kan se sammen ❤ Gutta er bortreist. Deilig med sommerferiefølelse, soling og varme i mai!
 20. 2 poeng
  Jeg blir helt matt. Det er klart at det er natteravnerne som er problemet. De må da vel for faen skjønne at de ikke kan ta med (urene) hunder inn i et muslimsk område. Makan til provokasjon. Nei, toget har gått for lengst. Naiviteten og snillismen har vunnet. Dette kommer til å gå til helvete. De "norske tilstandene" har kommet. Vi er mange som har advart lenge, til døve ører. Lykke til med dette spinnville multikulturelle eksperimentet.
 21. 2 poeng
  Da er uken gått folkens, og oppdateringene er i gang . Hvordan går det med dere sprekinger? Alltid så imponert over treningsviljen og innsatsen deres. Inspirerende!. Jeg har trent 6 ganger denne uken. Oi jeg trodde jeg hadde trent lite, men når jeg tenker etter så ble det mye mer enn jeg trodde: 4 gåturer, og 2 løpeturer.
 22. 2 poeng
  Støttes! Jeg glemte å anbefale Tante Ulrikkesvei av Zeshan Shakar i tråden om boktips. Jeg hørte deler av den på lydbok og leste deler av den. Lydboka anbefales på det varmeste. Shakar fikk forresten Tarjei Vesaas' debutantpris for boka tidligere i år.
 23. 2 poeng
  Dattera og jeg så en koselig romantisk fransk film og så satte hun på serien Blank for å vise meg hva hun så på. Det endte med at jeg så lenge på den og til slutt sovnet på sofaen mens hun var på rommet, og så kom hun og vekket meg og fikk meg i seng
 24. 2 poeng
  Hvorfor skal det være en hemmelighet? Du å da gjerne fortelle at du fortsatt er xxxx selv om du ikke er yrkesaktiv. Lektor Tørrdal er da fortsatt lektor selv om han sikkert har vært pensjonert i mange år...
 25. 2 poeng
  Har ikke gjort så mye i dag. Gikk til Gaustatoppen i går, og var egentlig ganske sliten etter 17. mai. Minstemann vekte meg kl 9. Gikk en times tid i skogen på dagen. Det var altfor varmt. Så hentet jeg en pakke på posten, og i butikken der var det altfor mye folk som skravlet høyt, så var bare å komme seg ut fortest mulig. Så måtte jeg klippe gress. Så gjorde jeg ingenting i et par timer, før middag og en times tur til i skogen. Gutta herja litt i hagen før vi gikk inn for en halv times tid siden. Nå sover de og jeg ligger på sofaen og slapper av.

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her