Gå til innhold

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Poeng

   15

  • Innholdsteller

   99 189


 2. Gargamel

  Gargamel

  Medlem


  • Poeng

   10

  • Innholdsteller

   5 572


 3. Lillemus

  Lillemus

  Medlem


  • Poeng

   9

  • Innholdsteller

   71 542


 4. påskelilje

  påskelilje

  Medlem


  • Poeng

   7

  • Innholdsteller

   4 926Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 11. juni 2018 i Innlegg

 1. 5 poeng
  Jeg ser at Trump har en del svake sider, men så synes det begynner å bli direkte patetisk hvor ensidig avisene er. Først kommer adressa med en lang analyse av hvorfor Trump ikke vi få til noe i møtet med Kim Jong-Un. Noen få timer etter signerer Trump og Kim en historisk nedrustningsavtale. Håper Adressa har vett til å skamme seg, men det tviler jeg på. Etter å ha summet seg kommer dagbladet med en forklaring på at Trump ikke har oppnådd noe allikevel: https://www.dagbladet.no/kultur/verdensmester-i-avtaler/69892641 Overskriften er altså ironisk ment, men det ironiske i ironien er at Trump faktisk ble kjent som ekspert på forhandlinger og avtaler før han ble kjent for noe annet: https://en.wikipedia.org/wiki/Trump:_The_Art_of_the_Deal#Reception_and_legacy Det er jo bare rett og rimelig at sanksjonene lettes gradvis etter som det rustes ned. Trump opptrer som en forretningsmann. En som faktisk prøver å oppnå resultater selv om hendene blir litt skitne. Om det betyr at morderen Kim Jong-Un blir behandlet som en rockestjerne i Singapore eller får varme håndtrykk, så la gå med det. Han må smøres med noen positive opplevelser hvis han skal gi etter. Motstykket er Obama og andre politikere som er mer opptatt av å opptre korrekt enn å oppnå resultater. De innfører sanksjoner og nekter å ha dialog før masse krav er innfridd. Det er slik vestlige politikere møter diktatorer, og det ender stort sett i status quo eller krig (Irak, Libya, Syria, Iran etc). Nord-Korea bygget opp et arsenal av atomvåpen mens Obama stengte alle dører og toet sine hender. Ikke et kritisk spørsmål fra avisene. Det høres vel ut som jeg er en stor Trump-fan, men det er jeg ikke. Kors på halsen. Jeg blir bare oppgitt av at avisene ser så svart/hvitt på ting. En republikansk president blir alltid kritisert for alt han gjør mens en demokratisk president blir behandlet som et stort idol.
 2. 4 poeng
  I natt har jeg hatt besøk av DOL'ere Noen av dere hadde avtalt besøk, de andre kom overraskende. Alle ville ikke treffe alle, så det var litt vanskelig å sjonglere folk mellom rommene, samtidig som resten av familien var hjemme og egentlig ikke skulle skjønne hvem jeg traff... Koselig, men litt stress
 3. 3 poeng
  Verre og verre. Jeg tenker at folk som dreper i sterk affekt eller rusframkalt paranoia har større forbedringspotensial enn folk som dreper fordi de har et oppmerksomhetsproblem eller hva det nå er, og attpåtil ikke viser anger.
 4. 2 poeng
  Som Lillemus sier; voldsom analysering 😊 Nå aner ikke jeg hva slags klesstil du har, men hvis det er slik at du kler deg veldig ungdommelig så kunne du kanskje tenkt litt over det? Jeg mener ikke at du ikke er bra nok som du er. Men om du vil eksperimentere med litt voksnere stil? Jeg vet som sagt ikke hva slags stil du har. Jeg ser også ung ut ifh til alderen. Mennesker jeg treffer (da som regel i helsevesenet som ser alderen skrevet ned) smiler alltid og sier at jeg holder meg veldig godt. Jeg tror en av årsakene til at jeg ser ungdommelig ut er klesstilen. Jeg bruker mest "street wear", et finere ord for joggebukse (de litt kule da), hoodies og helt enkle ettersittende bestefars bomullsgensere. Og jeans jakke. Langt hår i høy hestehale og alltid uten sminke. Og fremdeles atletisk etter mye trening, men trener ikke nå så det kan nok ikke surfe på tidligere trening så mye lengre, hehe! Om jeg hadde vært litt mer opptatt av å se ordentlig ut og kle meg etter alderen så ville nok det ungdommelige ikke vært så fremtredende. Ser mange voksne kvinner som er kult kledd samtidig som det harmonerer med alderen.
 5. 2 poeng
  Ok. Takk for at du satte det i perspektiv. Ja jeg vet ikke hvem jeg er lenger,nei ingen kan vel hjelpe meg å gjenvinne troen. Da må jeg slutte på medisiner, tenker jo på det iblandt nå. Kan rette fokuset mot barnebarnet, skal passe han på fredag. Da skal jeg ha alt fokus på han. Er sjeldent ute på tur, men det er noe jeg har lyst til å gjøre. Det er mye vakker natur. Det er sykepleieren som er min hovedbehandler, psykiaterne tar bare kontakt ang medisin. Som nå når jeg sliter med akhatisi, da skulle han ta kontakt. Sykepleierne mener nok de er skolert for dette tror jeg,men du har rett. Mindfullness eller innovervendthet er ikke det jeg trenger, jeg trenger opplevelser,inntrykk og innhold i hverdagen. Jeg må få ting til å skje så jeg kan oppleve noe. Ikke bare sitte å se på netflix eller tegne, prøvde å fargelegge i går med musikk. Det var utrolig kjedelig.
 6. 2 poeng
  Folk over 60 er vel enda mer ulike enn yngre folk. Når jeg fyller 60 regner jeg med å trene minst 2-3 ganger i uken, som i dag. Kanskje må man tilpasse treningen etter hva kroppen tåler (er allerede i gang der), så er det bare å kjøre på.
 7. 2 poeng
  Man får ikke styrke av benzo, det er bare en falsk illusjon. Man blir ikke sterkere av beroligende, det bare kjennes slik ut i øyeblikket mens en tar pillen, men det er bare en krykke som gjør en mer og mer ubehjelpelig i eget liv, slik at det motsatte skjer. En mister egen styrke. En lærer ikke å takle tingene på egen hånd, bare ved hjelp av pillen. Hver gang en tar pillen forteller en seg selv at dette klarer jeg ikke selv, det blir en form for lært hjelpeløshet, og etterhvert blir en derfor mer og mer hjelpeløs, ikke sterk. En kan godt briuke benzo i opptrappingsfaser når en begynner på et AD og har mye angst pga bivirkninger, og i korte krisesituasjoner i livet hvor en står i traumer, men ellers må en heller jobbe seg gjennom angsten. Mener jeg. Anonymkode: 532e4...d70
 8. 2 poeng
  Skal du ha utbytte av terapien er det helt nødevndig at du ikke går på benzo. Antidepressiva er greit, men ikke benzo. da vil du ikke ha noe særlig fremgang i terapien, og veldig mange psykologer, inkludert dps, vil ikke ha deg i behandling omdu går på benzo, min inkludert. jeg har gått i terapi både med og uten, og kan skrive under på at det er uten benzo fremgangen kommer, det er ingen vei utenom. Man kan ikke være bedøvd og samtidig jobbe seg gjennom angsten og smerten, de vet hva de snakker om psykologene. Så enten benzo, eller psykolog, fremgang og en mulighet for en vei fremover og ut av angsten. Hva velger du? Anonymkode: 532e4...d70
 9. 1 poeng
  Gud som du analyserer alt han sier - kan du ikke bare ta til deg et komplement og nyte det? Må det analyseres ihjel? Jeg er kvinne, noen år eldre enn deg og jeg kan sikle som besatt etter en ung kjekkas på tv! Og ja - som en ons hadde det sikkert vært deilig, men ikke som livspartner, da ønsker jeg en som er på min egen alder, av flere grunner. Jeg er også så heldig at jeg har det og selv om han ikke ser ut som Aiden Turner eller Sam Heughan (noen har dilla på Poldark og Outlander...) så er det ingen som noen gang har tent meg i sengen som det han gjør!
 10. 1 poeng
  Det er bare å ta butto fra mai og legge til 3,47%. Anonymkode: b45d8...c15
 11. 1 poeng
  Dette "åndelige" er nok - som flere andre (feks XbellaX og Laban) har vært inne på - et uttrykk for psykdommen din, mer enn det er en overbevisning eller tro hos deg. Det er nok derfor du opplever å "miste troen" når du er friskere (dvs når du er medisinert). Jeg tror det samme gjelder opplevelsen av å "miste deg selv" som du innimellom snakker om. Når du "mister evnene" som psykdommen får deg til å tro at du har, vet du ikke helt hvem du er lenger, og det skjønner jeg er vanskelig å kjenne på. Disse følelsene kan en psykolog/psykiater hjelpe deg til å forstå og håndtere, men det er nok ingen kan hjelpe deg å gjenvinne "troen" din. Også jeg tenker at en måte å håndtere dette på er å gi livet annet innhold enn det indre livet du dyrker når du er som psykest. For å få noe å snakke om må du få noen impulser, og for å få impulser må du rette blikket ut fra din egen navle Én lenger oppe sier at du kan rette fokus mot barnebarnet ditt, og det syns jeg er en veldig god ide. Jeg syns ellers at du har et godt blikk, så hva om du først legger mer merke til og dernest formidler hva du ser av vakker natur når du er ute på tur? Igjen: Jeg syns du skal ta opp dette med psykiateren din. Ikke spør om h*n kan hjelpe deg å få tilbake troen, men hvordan du kan takle å oppleve tap av tro når du er medisinert. Ikke spør psykepleiere, de er ikke skolert tilstrekkelig for terapi på det nivået jeg tror du har behov for. Og en ting til - jeg er en av dem som er skeptisk til at du sette deg og fargelegge/scrabble nå. Jeg tror ikke det er mer innovervendthet, mindfullness eller økt indre fokus du trenger, jeg tror du trenger opplevelser, inntrykk og innhold i hverdagen.
 12. 1 poeng
  Det er på ingen måte normalt å klage på slike ting som din "venninne" klager på, det er hun som har et problem her, ikke du. Jeg hadde ikke orket besvare slike henvendelser og hadde nok latt vennskapet dø ut.
 13. 1 poeng
  Noen mennesker er jo slikt skrudd sammen at alt - eller i hvertfall det meste - til enhver tid skal dreie seg om dem. Har noen slike i bekjentskapskretsen selv. De tror de er alene om å oppnå smertefulle ting, men det gjør alle mennesker i mellom. Jeg skjønner de trenger noen å snakke med, men før de nærmeste omgivelsene går helt lei er det sikkert lurt å finne sorggrupper eller andre å snakke med.
 14. 1 poeng
  Du verden. På den annen side var det kanskje bedre at hun faktisk gikk dit for å snakke, i stedet for å ta det ut på sine nærmeste, som garantert ville ment at dette bare var livets gang og noe hun burde takle helt greit. Det kan jo hende hun bar på skyldfølelse eller noen annet vanskelig rundt forholdet til moren, som hun ville snakke med noen om. I motsatt fall forstår jeg ikke poenget i det hele tatt - og hvis jeg hadde vært i en slik gruppe pga. tap av barn eller relativt ung ektefelle / nærstående, ville jeg følt meg ganske provosert.
 15. 1 poeng
  Husk at du ikke snakker til han når du kniper med lårene, det tetter for øra😁
 16. 1 poeng
  Jeg har heldigvis roet meg og har ikke gjort noe overilt, så takk for realitetsorientering. Når jeg ser på barna så ser jeg at jeg ikke klarer å ødelegge deres trygge hverdag bare fordi jeg skal realisere meg selv, så avgjørelsen er allerede tatt. Hva jeg gjør om fem år når barna har flyttet ut er en annen sak. De følelsene jeg har er så riktige. Anonymkode: 93893...d70
 17. 1 poeng
  For ei imponerende uke du har hatt da 🙂 Her ble det 3 styrketreningsøkter på Evo. Oppvarming i oppoverbakke på tredemølla. Søndag ble det 4,6 mil i marka på sykkel. Det kjenner jeg i dag. Føler meg overtrent 😁
 18. 1 poeng
  Jeg sier som en mannlig, tidligere dol'er sa en gang da vi snakket om pupper - "de fleste menn bryr seg lite om hvordan puppene ser ut så lenge de får leke med dem!" Det gjelder nok kvinners underliv også. Hadde du brydd deg om den ene testikkelen til mannen var litt større enn den andre? Neppe. Kropp er topp!
 19. 1 poeng
  Jeg synes aktors påstand er alt for lav. Hun har tross alt drept en uskyldig ung jente. Det er ett hån mot rettsfølelsen til den dødes foreldre, og venner. 11 år for å drepe noen pga utagering, dette er alt for mildt. Hun burde fått maksimal straff. Håper dommeren går over aktors påstand, det hender det skjer.
 20. 1 poeng
  Hyggelig å se deg her inne igjen ❤️
 21. 1 poeng
  Jeg vet ikke hvorfor noen skulle bry seg om det, og skjønner ikke at det er noe å skamme seg over.
 22. 1 poeng
  Jeg har økt innsatsen litt og kom opp i 21 km løping sist uke, mot normal 15. I tillegg var det styrketrening og en minifjelltur. Jeg er fornøyd. Ikke helt på @påskelilje-nivå, men allikevel Jeg føler du slakker litt på standarden for hva som skal regnes med av "trening".
 23. 1 poeng
  Merket meg også i helgen at manetene er på vei. Dermed slutt på lengre svømmeturer (i den grad jeg har holdt på med sånt - maks et par hundre meter) for min del. Men forhåpentlig mye bading også i fortsettelsen likevel. I løpet av uka fikk jeg to styrkeøkter på treningsenteret og tre timelange sykkelturer i relativt høyt tempo i kupert terreng, så treningsmessig ganske bra.
 24. 1 poeng
  Jeg liker deg👍🏻 Anonymkode: cc04f...0a0
 25. 1 poeng
  Synes det bør være en viss takhøyde her for å stille spørsmål uten at man blir kalt for ufin og nedlatende. Hvis Emilie finner spørsmålet upassende, klarer hun nok å si fra selv. Hun har svart ryddig nå.

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her