Jump to content

Leaderboard

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Likes

   181

  • Content Count

   133642


 2. kupton

  kupton

  Medlem


  • Likes

   84

  • Content Count

   3057


 3. stjernestøv

  stjernestøv

  Medlem


  • Likes

   71

  • Content Count

   33302


 4. Lillemus

  Lillemus

  Medlem


  • Likes

   67

  • Content Count

   73862Popular Content

Showing most liked content since 09/21/19 in all areas

 1. 9 likes
  Ved grining og hyling sender jeg foreldrene en vennlig tanke, er glad det ikke er meg og prøver å se ut som om det ikke plager meg. Sparking i min egen seterygg går det an å si fra om på en hyggelig måte.
 2. 9 likes
  Ja det har du rett i, jeg går i morgen. Først går jeg på tredemølle og deretter er det styrkeøvelser,det skal jeg klare.
 3. 8 likes
  For meg er det intet mysterium. Det skyldes kompetanse (kunnskaper, ferdigheter, holdninger).
 4. 8 likes
  Siden i går har jeg lest det mest spekulative og styggeste noen noensinne har twitret. Kari Jackesson greier faktisk å overgå Trumph spør du meg. Tenk å klikke «publiser» etter å ha skrevet (i ettertid rettet til gjenfortalt) følgende om en 16-åring: «She is to self-righteousness and self-satisfaction what Mozart was to music, an astonishing youthful prodigy. Unlike Mozart, however, she is a very unattractive child, the sheer grimness of her humourless puritanism inscribed on her face for all to see.». Jeg blir målløs. Er det noen som bør beskyttes mot seg selv er det denne såkalte trimdronningen.
 5. 7 likes
  Det tror jeg ikke han gjør. Jeg tror dette er ubehagelig for dem, men de har vært opptatt av at barna skal få velge partnere selv og det skulle jo bare mangle. Selv måtte de vente i 9 år og ønsket ikke at barna skulle måtte oppleve det samme. MEN, de hadde nok ikke tenkt seg noe i nærheten av dette. Selv jeg som ikke er kongelig ville synes det var svært vanskelig å være vitne til hvis en av mine døtre hadde gjort så ( beklager å måtte si det ) dumme valg.
 6. 7 likes
  Det der med gave (type t-skjorte, lysestake eller annet man ikke trenger) til 50 skjønner ikke jeg helt. Summen er så liten at jeg ville heller tenkt på hvordan jeg kunne "pynte" på en god-jul-hilsen med noe godt å spise/drikke. Godteri til kidsa, og en god øl eller noe kortreist mat/hjemmebakst til voksne feks.
 7. 7 likes
  Den første tanken som slo meg da jeg leste det triste innlegget ditt var: Bål. Over alt finnes det turplasser i naturen der en kan lage bål. På dagtid i uken er disse lite besøkt. Det koster lite/ingenting å dra dit. Kaffen blir ikke dyrere om en heller den over på termos og tar den med seg. Noen vedpinner koster heller ikke mye. Bare det å ha et mål for dagen, komme seg ut noen timer, gå noen meter, tenne et bål, se på flammene, drikke kaffe, kanskje grille en pølse, la tankene vandre fritt, kanskje se noen dyr og i hvert fall noen fugler, alt dette er bra for helsen - både den psykiske og den somatiske. Prøv :-)
 8. 6 likes
  Her må det være lov å bringe inn at en selv også må gjøre noe for å bevare partnerens kjærlighet. Det er lov å stille krav også til personer med psykisk sykdom. Også de har mulighet for å ta kontroll på sin adferd.
 9. 6 likes
  Nei, det er faktisk pressens fordømte ansvar å avkle og avsløre svindlere og kvakksalvere. Spesielt høyprofilerte svindlere som tjener betydelige summer på tullballet sitt. Disse skal aldri få slippe unna det kritiske søkelyset. Durek og hans like tjener penger på ukritiske mennesker med ekte problemer. Dette er åpenbart etisk og moralsk ugreit. Pressen har derfor et særlig ansvar overfor de som ikke selv klarer å gjennomskue svindelen. Dette ansvaret blir forsømt når pressen henfaller til stillhet, koseprat og ukritiske kvinnebladreportasjer. De eneste som tjener på det er svindlere som Durek og andre som lever av å utnytte sårbare mennesker.
 10. 6 likes
 11. 6 likes
  Jeg skjønner ikke behovet for å grave i andre sin identitet? Her inne må vi ta til oss, eller ikke, de råd vi får. Dette må vi selv filtrere, uavhengig av hvilken bakgrunn svarer måtte ha.
 12. 6 likes
  Må si meg enig i denne kommentaren. Har stusset over temaene Norge har valgt for verdensdagen i mange år. https://www.dagbladet.no/kultur/tannlost-pjatt/71694438
 13. 6 likes
  Selv om det kan ha skjedd at noen har oppført seg dårlig her, så synes jeg det er synd dersom vi skal ha mistillit til hverandre. Jeg håper alle vi som bruker DOL fortsetter. Vi er jo en slags vennegjeng her som lytter, gir råd og spør. Selvsagt vet en aldri hva som ikke fortelles om, men jeg regner med at de fleste har tyngre perioder gjennom livet, slik at vi på ulike måter kan sette oss inn i i alle fall deler av andres utfordringer.
 14. 6 likes
  Hei! Valget er jo ditt og er til slutt et valg basert på dine livserfaringer, din personlighet og erfaring. Min personlige mening er nå at å få barn er en nokså oppskrytt greie, hvis man skal ta med i betraktning alt det medfører gå gravid, både med tanke på helse og forholdet man muligens er i, så sett på gruppe og samfunnsnivå, mener jeg det. Da mener jeg ikke min egen, glede, den jeg følte ved å gå gravid, oxytocinrushet som gjorde meg beruset og glad gjennom gravditeten, eller gleden ved å få en varm våt, rød baby, i armene etter en fødsel som tar sine timer. Og som jeg i ettertid ser man må være litt rusa på oxytocin for å mene overgår alle andre babyer i vakkerhet og godlukt:-) Alt det er fint og har bare ett passende ord til å betegne det for min del: Lykke! Når jeg likevel mener å få barn, er litt oppskrytt, blir gjort for viktig, er at før man går inn i den lykkerusen et svangerskap er forutsatt at mor er frisk/forblir frisk, (ikke alle mødre opplever heller være så friske fra unnfangelse, gjennom svangerskap, eller etter fødsel) så medfører valget mer enn de fleste av oss helt setter oss inn i, eller forstår på det tidspunktet vi velger få barn. Jeg skriver dette svaret til deg, fordi jeg er glad i alle mine barn, og jeg hadde enkle svangerskap, og jeg ville ikke i dag vært en av dem foruten, men likevel skulle jeg nok ønske jeg tenkte litt annerledes, litt mer foregripende eller reflektert, enten jeg hadde falt på valget få barn, eller ikke. Nå arvet jo mine barn min autisme, og selv om småbarnsperioden for min del, var den letteste, og jeg nå, med ungdommer med asperger syndrom står i det tøffeste fordi tilretteleggingen de trenger i en kort periode, og som er viktig for deres mestring av fremtiden ikke alltid er så lett å få på plass, så tar disse barna all min tid og energi, da tenker jeg at jeg også er heldig, som har kapasiteten i meg, til å stå i den kampen, og evnen til å elske dem helt ubetinget. I tillegg var jeg i, og er jeg i, et godt og stabilt forhold, der man er to til å tenke, to til å dele, så et godt forhold, er vitkig om man skal ha et godt grunnlag der for barnet/barna man muligens ønsker seg. Jeg tror ikke noe dårlig forhold blir bedre av å få barn! Jeg håper du klarer å se litt forbi forventninger og krav, som fletter seg så inn i oss, at det ikke alltid er så lett å finne ut av hva man selv vil, eller hva man føler er en normalitet man bør leve opp til. Jeg har nok størst respekt for de som velger ikke få barn, dette fordi, jeg VET, det krever en helt annen refleksjon bevisst velge ikke få barn, enn bare den der man følger strømmen og får barn slik alle andre gjør. Jeg håper du vil greie ta et valg du kan ha det godt med.
 15. 5 likes
  Den du henviser til er svært godt oppdatert på fag og forskning. Hvordan vedkommende har tilegnet seg den kunnskapen er fullstendig irrelevant for dette forumet.
 16. 5 likes
  Dette bør være enkelt. Det er greit å skrive at man har det så vanskelig at man ikke har lyst til å leve eller ønsker å dø. Det er ikke greit å skrive at man skal ta livet sitt «til info» eller spørsmål om hva som skjer hvis man tar den eller den overdosen. Regner med du ser forskjellen?
 17. 5 likes
  Det var da voldsomt. Tror det er enighet om at det beste for barnet er å vokse opp med både mor og far i full harmoni, men det finnes da eksempler på kvinner som har fått barn alene og som er gode omsorgspersoner. I mange tilfelle kan dette være bedre for barnet enn å vokse opp med en dårlig far.
 18. 5 likes
  Enig, og det som er verst er at dette merker man ikke før situasjonen endres, enten gjennom et brudd eller via dramatisk endring i relasjonen.
 19. 5 likes
  Jeg håper mine barn har vett til å få meg inn på sykehjem om jeg ikke lenger kan ta vare på meg selv. Jeg ønsker på ingen måte at de skal vie livet sitt til å ta seg av meg når de er midt i livet, uavhengig av om de er glad i meg og om de er godt oppdratt. Jeg synes ikke man skal forvente slikt av barna.
 20. 5 likes
  Når jeg leser alle påstandene om at uenigheten handler om hvorvidt man skal behandle folk med respekt eller ikke, så lurer jeg på om dere har lest det som var utgangspunkt for situasjonen som oppsto. Det startet med at noen postet et innlegg med følgende innhold: "Går og planlegger min exit. Snart, snart..." Og deretter: "Det kan minst ha tre betydninger. 1. Planlegger exit fra DOL2. Planlegger å få med meg den nye serien Exit snart3. Planlegger å snart teste nødutgangen fra kinosalen. Døren under det grønne lysende exit skiltet har i alle år sett veldig fristende ut å prøve Eller er det nødutgangen fra selve Livet ?Hva jeg vil frem til med dette kan jo du gå å gruble litt på. " Min kommentar til det første innlegget var: "Dette er hensynsløst i forhold til andre brukere å poste". Jeg mener fortsatt at det er hensynsløst, og neppe til hjelp for trådstarter, å poste et slikt innlegg. Jeg kan ikke se at det er manglende respekt å uttrykke det. For øvrig har jeg alltid ment at det skal være ok å skrive om selvmordstanker på dol, så lenge innleggene inneholder et element av konstruktivitet og ønske om å finne en annen løsning enn selvmord. Katt og mus-lek mener jeg derimot at folk får holde seg for gode til å holde på med her inne.
 21. 5 likes
  Jeg har en venninne som er noe større enn meg og hun tåler ikke at jeg synes jeg kan gå litt ned i vekt (jeg er ifølge bmi overvektig). Er det kun den som er mest overvektig som har rett på å bestemme hvem som veier for mye? Man trenger jo ikke slenge det ut av seg ved enhver anledning, men om det er innenfor temaet det snakkes om så synes jeg faktisk ikke man trenger å bli opprørt over det (kommer dog litt an på hvordan det blir sagt).
 22. 5 likes
  På den ene side: Død er de gjenlevendes problem/utfordring. På den annen side: Hvor mye smerte og lidelse kan vi andre forvente/forlange at den lidende/syke skal utholde? Har vi noen rett til det?
 23. 5 likes
  Trente tirsdag og torsdag, tredemølle og styrkeøvelser. Blir det hver uke nå forhåpentligvis.
 24. 5 likes
  Han sa at det var helt i orden at jeg reduserte Fluanxol fra 4 mg til 3 mg. Nå har jeg stått på den reduserte dosen i 4 dager og jeg har ikke snev av tankekjør. Jeg tåler litt tankekjør. Det er vel vanlig for de fleste mennesker å få tankekjør av og til? Men blir det intenst, øker jeg igjen. Nå håper jeg bare at gudene er på min side og jeg slipper unna! Disse dagene har vært veldig fine, men det kan jo skyldes alt mulig annet enn reduksjon av Fluanxol. Jeg må bare fortelle om dagen min for den har vært så fin. Jeg kom meg opp i rimelig tid og sminket meg litt ekstra i dag fordi jeg hadde lyst og likte resultatet da jeg så meg i speilet. Så dro jeg og kjøpte ingredienser til søndagsmiddagen som min eldste sønn og jeg skal lage sammen. Det er en helt ny oppskrift så det blir gøy og spennende. Litt senere satte min sønn og jeg oss ned å så på Poirot. Jeg synes David Suchet er en utrolig flott mann og skuespiller. Så var det sport og vi satt og kommenterte og konklusjonen var at vi kunne ha gjort det like bra, om ikke bedre, selv. Jeg satte pizzadeilig mens sønnen min lage tomatsaus. Vi brukte den nyinnkjøpte stenpizzaplaten og resultatet ble veldig bra. Nå har jeg vært og gått meg en tur i natten og merker at formen har blitt bedre etter at jeg begynte å trene. Det er veldig tilfredsstillende og gøy. Så nå sitter jeg her da og bare nyter velværet. Ikke noe uro. Ingen ubehagelige følelser eller tanker. Luksus spør du meg! Skulle ønsker jeg kunne spre gleden til alle dere her inne som sliter!
 25. 4 likes
  Denne uken har vært bra. Jeg trente med pt på tirsdag, egentrening med styrke på fredag og i dag. Merker at jeg sitter for mye stille. Jeg må gå mer, helst hver dag. Det holder ikke å trene bare tre ganger i uken. Det sies jo at man skal bevege seg minst 20 min per dag. Hvordan har det gått med dere?
 26. 4 likes
  Denne måneden var det bok skrevet av Durek i Energica, ikke en gang jeg ville ha den så jeg avbestillte.
 27. 4 likes
  Her var det mye tipping. Dere kan vente med å hate regjeringen til det eventuelt kommer holdepunkter for at dette faktisk vil skje. Jeg tviler meget sterkt.
 28. 4 likes
  Jeg savner Ari Behn. Det sprøeste han gjorde var å gå på ski med slips.
 29. 4 likes
  Jeg lurer bestandig på om det er fleip eller ironi når noen begynner å skrive om juleforberedelser i oktober. Nei, jeg er ikke veldig opptatt av jul og juleforberedelser, og jeg synes det holder å begynne litt uti desember.
 30. 4 likes
  Mye rart her, men det kan jo hende at ikke reiste med direktefly.
 31. 4 likes
  Jeg synes i likhet med andre at det er vondt å se hvor nedfor du er, men samtidig tenker jeg at du overdriver en smule og nesten tegner en karikaturtegning av deg selv som inneholder en god slump med humor. Men det jeg egentlig skulle si, er at man til en viss grad kan styre selv hvor mye man begraver seg i anger og negative tanker. Jeg er ufrivillig barnløs og er i dag ei gammal røy. I 20-årsalderen ble jeg gravid, godt i gang med utdannelse og med en kjæreste jeg var i ferd med å slå opp med. Jeg hadde overhodet ikke lyst på barn, og hadde aldri skjønt venninnene mine i oppveksten som kaptes om å være trillepiker hos naboene og dikket og dullet med babyer. Så kort fortalt tok jeg abort, og var aldri i tvil om avgjørelsen. I 30-årsalderen og forholdsvis lykkelig gift var situasjonen en helt annen. Men en kraftig betennelse i alt jeg hadde av innmat noen år tidligere satte en stopper for barneplanene, viste det seg. Dette tok det noen sykehusrunder å fastslå. Med denne historien ville det vært naturlig å tenke mye på valget jeg tok som 20-åring, og jeg kunne ha plaget meg selv med anger og selvbebreidelse. Men det har jeg aldri giddet, for fortiden får man ikke tilbake. Gjort er gjort og spist er spist. Jeg forteller deg dette for å vise at du kan snu tankegangen didn. Du velger selv om du skal fortsette å gruble og tenke negativrt - eller om du skal si til deg selv at du har mye å være takknemlig for, og ingen vet hva som venter deg rundt neste sving.
 32. 4 likes
  Hvis du ikke gjør noen ting så vet du nøyaktig hva du får. Sånn sett er det trygt. Jeg for min del blir helt desperat og nedbrutt av dårlige forhold. Det er som et sort hull som suger all energi og glede ut av meg. Jeg kunne sikkert blitt lykkelig uten barn, men jeg kunne aldri blitt lykkelig i et dårlig forhold. Det er altså meg. Det er mulig vi er veldig forskjellige, så du får bare føle på hva som er riktig for deg.
 33. 4 likes
  Respekt og normal høflighet bør alle bli møtt med, det er jeg helt enig i og det synes jeg da de fleste blir møtt med jevnt over. Leit at noen føler seg utelatt, jeg har ingen problemer med å se at det kan virke som om noen får mer oppmerksomhet. Jeg tror det er et resultat av at disse personene har et nick over lang tid. Det blir på den måten enklere å henge med, enklere å gi noen (forhåpentligvis) vettuge svar eller bare et "hei, jeg ser deg". Det jeg synes du kanskje glemmer i hovedinnlegget ditt er på hvilken måte man kommuniserer sin smerte. Med mindre man har en mani i full blomstring eller er psykotisk er man i stand til å ta ansvar for det man selv skriver. Å skrive "Ha det bra, nå tar jeg kvelden. Tolk det som dere vil!!" og lignende er noe helt annet enn å skrive - " i kveld strever jeg med å holde meg i live, har dere noen råd. hva gjør jeg?".
 34. 4 likes
  Synes det er greit å diskutere selvmordstanker og om hvordan en kan få det bedre. Noe annet er når det kommer trusler om at nå kommer jeg til å gjøre det. En annen ting er smitteefekten , den kan nemlig være der for noen. Synes også at @issomethingwrong ofte får ufortjent kjeft for hvordan han svarer.
 35. 4 likes
  Jeg tenker at det som skjer kan deles inn i faser. Først oppstår de negative følelsene ganske brått. Så kommer en fase der en er fanget i dem. Følelsene rår og tankene kverner rundt temaet. Denne fasen holder en fast i det negative. Det er som å sprelle i kvikksand. En synker bare dypere og sitter enda mer fast. Ofte forsterkes de negative følelsene, og det blir en vond sirkel. Teknikken en bør bruke er timeout. Det er det samme som en bruker på konebankere. Plutselig kommer bråsinnet. Blir en i boligen sammen med kona i en krangel, forsterkes sinnet. Til slutt går en tom for verbale argumenter og knyttneven tas i bruk. Straks du merker at disse følelsene kommer, må du gjenkjenne dem og vite hva du skal gjøre. Igjen er det timeout som gjelder. Bort fra konflikten. Logg av, gå ut. Gå en lang tur til du kjenner at du er riktig sliten. Sett deg så på en stubbe eller en benk ki parken - helt alene. Kjenn etter om følelsene har kjølnet. Er du klar for en alternativ tenking rundt problemet? Hvis nei, må du ta en runde til før du på nytt setter deg på benken. Hvis ja, summer opp situasjonen i hodet med fokus på fornuft og med rolige følelser. Så er tiden etter hvert klar for å gå hjem og drikke en kopp te :-)
 36. 4 likes
  Tok min siste pille (antibiotika) i går og er heldigvis i mye bedre form. Så nå er det bare til å kjøre på. Har tatt det rolig denne uka, men med noe bevegelse. Tirsdag var jeg på tur med senteret jeg tilhører og jeg gikk rimelig mye. På vei hjem var jeg helt knekt (Har ekstremt dårlig kondisjon nå) Torsdag var jeg på jobb. 15 min oppvarming på mølla + 45 min styrke + 30 min bevegelighets trening og styrke. Tok det middels hardt. Fredag var jeg på harrytur og det ble mye gåing. Ikke akkurat trening, men akkurat nå så fungerte det sånn for meg. Aktivitetsmessig så er jeg fornøyd med denne uka.
 37. 4 likes
  Du går ha meg unnskyldt Butterfly, men jeg syns det grenser mot det komiske at du - av alle her på dol - sier dette om hysteri. Dette er mitt siste innlegg om GT her på dol, og jeg velger å avslutte denne meningsløse diskusjonen om GT. Med hennes egne betraktninger om dette sidesporet - man kan ikke bruke energi på folk som klager og sutrer om ting de ikke vet noe om: – Det er så klart irriterende at folk bruker tiden sin på det, når de kan gjøre nytte i stedet. Men det kommer alltid til å være mennesker som finner noe å klage på, og hvis de ikke finner noe, så finner de på noe, sier hun. Hun mener at det ikke er noe poeng i å prøve og motsi kritikerne. – Hvis jeg hadde brukt all min tid på å svare på rykter og konspirasjonsteorier og si at dette ikke er sant for å forsvare meg, så hadde de fremdeles fortsatt, sier Greta Thunberg. https://www.tv2.no/a/10871639/
 38. 4 likes
  Jeg vile ikke vært veldig bekymret hvis min datter skulle talt om miljø og klima for hele verden. Jeg ville bare vært veldig stolt. Jeg tror ikke hun ville fått så stor oppmerksomhet uansett siden hun ville fremstått som samlet og sikkert mindre sort/hvitt. Hvis min datter hadde sluttet å spise, gikk ned 10 kg og blitt innlagt allerede som 11-åring på grunn av frykt for global oppvarming ville jeg skjermet henne. Jeg ville ikke kastet henne til ulver som Trump og KJ. SPESIELT ville jeg ikke gitt ut en bok hvor jeg utleverte diagnosene til henne og enda yngre lillebror, og gitt klimaet skylden for problemer i familien.
 39. 4 likes
  Det blir selvfølgelig noe helt annet, for hun så jo mer ut som 18 og hadde til og med pupper. Dessuten var hun skutt i hodet, og det er jo noe helt annet enn asperger. Ikke var hun sint heller. Hun snakket faktisk med rolig stemme og oppførte seg pent.
 40. 4 likes
  Jeg synes hun er steintøff, men jeg håper hun unner seg litt hvile når denne uka er over. Og så håper jeg at hun har gode voksenpersoner som bygger henne opp mellom slagene. Hun var sint i går. Så sint og frustrert at tårene kom, men følelser er ikke farlig hvis man bare får nok ro og hvile, får snakket gjennom dem og har folk som støtter. Folk er så fryktelig redde for tårer. Altfor redde etter min mening. Tårer er naturlig og en god stressdemper. Noe sier meg at denne jenta insisterer på å bestemme over sitt eget liv og ikke bryr seg for mye om hva foreldrene måtte mene. Jeg håper likevel de er der med henne selv om vi ikke ser noe til dem.
 41. 4 likes
  Syns det var ganske hardt jeg,men nå har jeg jo ikke trent siden februar og for det meste sittet i ro. Det var rett og slett vondt, men det er vel da kroppen jubler Ble helt kokt,men jeg er så kin på å gjøre meg ferdig fort. Så de andre tok pauser,satt seg ned og tok en kaffe. Skal prøve på det på torsdag.
 42. 4 likes
  Om ikke direkte trening så har jeg vært mye i aktivitet denne uka, mye på grunn av min målsetting om minst 10.000 skritt pr. dag i minst 30 dager i strekk: mandag - 2,5 km gåtur om kvelden for å nå skrittmålet onsdag - 2 km gåtur om kvelden, også for å nå skrittmålet torsdag - til og fra bussen gjentatte ganger, ca. 3 km fredag - flere småturer til og fra bussen, når man ikke rekker en lang økt så ta flere små sier jo helsemyndighetene! lørdag - 5,1 km gange, parkerte bilen 5 km unna hytta og gikk resten (kan kjøre til 300 m unna...) søndag - 5,1 km gange tilbake til bilen + 3,2 km stavgang da vi kom hjem Har også vært ganske flink i matveien så jeg er ganske fornøyd med uka.
 43. 4 likes
  Mandag; Fotballtrening Onsdag: Fotballtrening Fredag: Løpetur, 8 km i løype med både opp og ned, med noen gåpauser da kroppen virkelig ikke spilte på lag. Lørdag: Løpetur, 5 km i strekk. Flatt terreng. Søndag: Syklet 30 min og gått en svært bratt, men kort topp. Dvs. 10 min til og fra der bakken begynner. 12,5 min nesten rett opp i godt tempo også løp jeg ned. Jeg sliter med kroppen for tiden. Dvs jeg er i en dårlig fase mtp psyken. Jeg hadde en hel uke uten noe trening og to uker med 3-4 treninger. Denne uken har det blitt fem treninger så greit nok, men merker stor forskjell på kondisjonen. Blir raskere sliten, høyere puls og tidvis blir jeg så tungpustet at jeg får åndenød. Har hanglet litt da, og lurer på om det har satt seg i brystet da jeg hoster litt av og til. Det er frustrerende, men jeg er fornøyd med å ha fått fem økter. Selv om prestasjonsnivået har vært lavere.
 44. 3 likes
  Det er ikke psykose hvis det er oppfatninger som deles av en sub-kultur. Det er idioti ikke psykose.
 45. 3 likes
  Var en tur hos legevakten et par dager etter første legebesøket, og der fikk jeg bekreftet at det var såpass høyt. Satt lenge stille mellom målingene på mottaket og inne hos legen der, så fikk beskjed om å ta en egenmelding. Mandagen etter dro jeg på jobb, men da ble jeg såpass dårlig (sikkert angst) at jeg bestilte ny legetime dagen etter og dro hjem fra jobb. Under dette legebesøket hadde blodtrykket heller ikke gått ned, så da økte vi dosen på blodtrykksmedisinen, og så fikk jeg sykemelding denne gangen! Da tok jeg også en EKG som viste noe "rart" med rytmen, men visstnok ikke farlig ifølge hun labdamen. Har så blitt henvist til å ta en arbeids EKG. Blodprøvene fra første gangen var visst fine, men jeg glemte å spørre hva hun hadde sett etter Så da gjelder det bare å se om å øke medisineringen hjelper da! Bare en liten oppdatering om noen skulle lure!
 46. 3 likes
  Gjør det noe at du er annerledes? Annerledeshet gjør en person interessant og spennende. Jeg liker personer med Aspergers. Det er spennende med uendelig lange samtaler og å kunne prate om interessante ting med folk som ikke legger så godt merke til sosiale signaler. Men gjør det noe? Nei, jeg syns det er en berikelse. Stortrives med å ha arbeidskollegaer med Aspergers. Anonymkode: 2c631...d2d
 47. 3 likes
  Jeg fikk til en 8 km joggetur på fjellstier, pluss en styrkeøkt. Jeg har vært litt mer fysisk aktiv enn vanlig med andre ting (vedhogst etc), men når jeg trekker inn sånt er det kanskje et tegn på litt for lite trening? Jeg får ha som mål å t to turer i uka fremover.
 48. 3 likes
  Synes du legger mye ansvar på barna, og at du kanskje har falske forhåpninger, om du forventer å få det samme tilbake. Jeg tror heller man skal forvente at de gir det videre til neste generasjon.
 49. 3 likes
  Dere er så flinke😊 Selv har jeg hatt mye å gjøre (til å være meg) og hadde planer om å gå i svømmehallen på søndag. Det måtte jeg bare droppe for kroppen sa stopp på lørdagen. Tirsdag : svømt 1200 m Torsdag : treningssenteret 90 min På tirsdag greide jeg å gå i svømmehallen og det var første gangen på veldig lenge. Svømte 6 × 200 m og på den siste 200 meteren var jeg helt mo i armene og ryggen. Er i svært dårlig fysisk form etter alt som har vært, men nå skal den sakte men sikkert bli bedre. På torsdagsgruppa som jeg har ansvar for, har vi fått en ny trener som skal være hos oss en periode. Hun er bare helt fantastisk. Hun fokuserer mye på bevegelighets trening og styrke. Det gjør utrolig godt for kroppen. Så på torsdag trente jeg 15 min oppvarming, 45 min vekter og så 30 min bevegelighets trening og styrke. Skal prøve å få litt mindre avtaler jeg må ha og heller fokusere mer på å få trent litt mer
 50. 3 likes
  Etter å ha tatt utseende går hun rett over på diagnose. Lavmål.

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...