Gå til innhold

Vinnerliste

 1. AnonymBruker

  AnonymBruker

  Medlem


  • Poeng

   70

  • Innholdsteller

   100 792


 2. stjernestøv

  stjernestøv

  Medlem


  • Poeng

   21

  • Innholdsteller

   28 530


 3. Betti 11

  Betti 11

  Medlem


  • Poeng

   19

  • Innholdsteller

   438


 4. Trine

  Trine

  Medlem


  • Poeng

   18

  • Innholdsteller

   10 803Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 22. juni 2018 i alle områder

 1. 6 poeng
  ... å kjenne at det tross alt går fremover selv om skrittene bakover kan kjennes ut som det ikke går fremover. Det har blitt noen steg frem og tilbake de siste årene.. men det går faktisk fremover. Ikke gi opp selv om det kan føles håpløst, bare fortsett å gå. Hilsen en som ikke trodde det var noe håp.
 2. 3 poeng
  Ja tror jeg skal gjøre det, de trener to dager i uken fra ni til elleve. Ja kan ut å gå litt i hagen Og takk for det og god helg til deg og
 3. 3 poeng
  Problemet er vel at du er veldig opphengt i kropp og utseende og tror det trumfer alt annet. JA - jeg tror mange kunne tenke seg at partners kropp var slankere/strammere/mer ungdommelig og således kanskje så yngre ut. For de fleste er dette bare en naturlig kjensgjerning og ikke noe de går og tenker på. De elsker også partners kropp som den er, med sine eventuelle skavanker. De bytter med andre ord ikke ut partner av den grunn.
 4. 3 poeng
  Enig. Skjerpings! En liten joggetur i mellom slagene må du få til.
 5. 3 poeng
  Må man alltid ha en grunn da? Jeg synes det er lettere å akseptere at sånn er det hvis jeg kan slippe å alltid lete etter en grunn jeg ikke aner hva er. Noen ganger er det jo opplagt hva som utløste depresjonen.
 6. 2 poeng
  Jeg lurer på de som tror på det fargerike felleskap, tror att: Det blir mindre ghettoer. Det blir mindre æresvold. Det blir mindre sosial kontroll, og likestilling for muslimske kvinner. Det blir mindre radikalisering. Det blir mindre offentlige ytelser for fremmedkulturelle innvandrere, dvs de kommer i arbeid.... Ville du som liberal kunne tenke deg å flytte til feks Holmlia? Vestli? Kunne du tenke deg att barna dine gikk på skoler der de var nesten eneste Norske? Eller sitter du i en blendahvit del av Norge og er positiv til innvandring, for du ser jo ikke noen negative konsekvenser? Ser du en positiv utvikling? Vil dette ordne seg? Jeg sier ikke det er kjempeille slik det er nå, ikke misforstå. Men ønsker du en asylpolitikk og familiegjenforeningspolitikk ala den svenske? The more the merrier?
 7. 2 poeng
  Jeg er 52 og kjæresten er 57. Det er helt naturlig at øynene trekkes mot noe som er pent. Jeg titter hvis jeg ser unge unge spreke kropper og jeg fasineres av friidrettsstjerner med veltrente kropper. Jeg er helt sikker på at kjæresten gjør det samme. Heldigvis gjør han det. Når vi likevel velger kjæreste i passende alder, så er det fordi vi er realistiske og fordi vi tror at det gjør oss mest lykkelige i lengden. Alt handler ikke bare om kropp. For at forholdet skal bli bra er det like viktig at man er noenlunde på samme nivå mentalt. Både for kjæresten om meg er det viktig å gjøre det beste ut av oss selv. Dvs trene og holde oss i form. Kle seg pent og se velstelt ut. Jeg kunne aldri greid å ha en kjæreste som ga blaffen i hvordan han ser ut. Normal aldring har jeg ingen problemer med. Vi eldres sammen 🙂
 8. 2 poeng
  Må si at jeg er i dag svært glad for at forholdet til eksen min tok slutt. Lucky me . Jeg har pga bruddet møtt min livs store kjærlighet føles det som.
 9. 2 poeng
  Takk! Da gjør jeg det 😊 Har det kjempefint! Jeg og 14-åringen er på ferie, bare oss to. Veldig fint ❤
 10. 2 poeng
  Ok. Ja jeg burde røre mer på meg,jeg bare sitter litt fast føler jeg...har gjort det lenge. Men lurte på å melde meg på noe på dps til høsten, der en gruppe driver med trening.
 11. 2 poeng
  Hva slags mannegjeng er dette? . Dette er da typisk prat for helt unge gutter som skal tøffe seg for hverandre. Har aldri opplevd at voksne menn sitter og kommenterer på den måten, men det kan jo være at noen aldri blir voksne i hodet og er i stand til å se seg selv. Vakre menn og kvinner finnes overalt - jeg kan ofte kommentere at en kvinne er vakker, men har da ingen tanker om å ligne på henne? Jeg tror du er svært opphengt i kropp og utseende, at du er sjalu, og har dårlig selvtillit. Prøv å legge det fra deg, for det greiene der kommer du til å slite ut både deg selv og enhver mann.
 12. 2 poeng
  Det har vært lite hets mot unge uføre her i årenes løp. Det har vært langt flere innlegg her av typen "jeg lurer på om jeg egentlig bare er lat og ikke fortjener trygden min". Det har sikkert slengt en og annen bekymret kommentar om økningen, men jeg tror du må lete på andre fora enn her for å finne noe som fortjener betegnelsen massiv hets. Det er heldigvis ikke så mange tråder her som bare handler om å sutre over hvor ille alt er blitt etter at samfunnet fikk flere xxxxx (sett inn flyktninger, aleneforsørgere, innvandrere, muslimer, uføre, syklister eller hva som måtte passe). Det er noen som prøver iblant, men de får ikke napp her. Det har enkelte ganger vært noen som har undret seg og blåst ut her angående sykemeldinger, men det har gjerne handlet om folk som jobber fulltid svart eller på annen måte er hyperaktive mens de hever sykepenger, eller som blir forutsigbart syke hver gang det er mye å gjøre på jobb. DOLerne er stort sett enige om at det alltid vil være noen få som misbruker et system, uansett hvordan systemet er organisert, og at løsningen ikke er å avskaffe systemet. De aller fleste, både her og i RL, er klar over at man ikke blir ufør ved å fylle ut et skjema, særlig ikke hvis man er ung.
 13. 2 poeng
  Nei, jeg synes ikke det er greit at han gjør som han gjør, for eksempel sammenligner deg med andre kvinner. Det er helt uakseptabelt. Jeg synes litt sjalusi er på sin plass når partneren nesten virker mer knyttet til andre enn til deg. Du føler ikke på det, sier du. Jeg synes ikke det er noe bra tegn. Det er mer likegyldighet enn raushet. Samtidig sier du selv at du trekker deg unna ham, og på mange måter ikke bryr deg. Da må det nesten gå nedoverbakke. Krisen kan komme om en stund. Når dere har glidd langt nok fra hverandre begynner han kanskje å føle at han ikke skylder deg så mye. Kanskje han vil begynne å tenke på hvordan livet kunne vært med noen andre. Man kan ikke satse på en bra, felles fortid skal bære hele ekteskapet. Den selvutslettende stilen din oppleves neppe bra for ham. Du bør være selvsikker nok til å stikke frem hodet og si at du vil ha ham og bryr deg om ekteskapet.
 14. 2 poeng
  Hei! Jeg tror noe av grunnen til at dette skjer, er fordi terskelen for å sette en autismediagnose tidvis er blitt så lav. Man ser at mange som har fått diagnosen asperger, ikke har slitt i barndommen med sin annerledeshet, problemene de har, som i voksen alder kan stemme med asperger, har på en måte oppstått senere, og da tror ikke jeg heller det dreier seg om en autismespekterforstyrrelse. Har man autisme, vil man få en autismediagnose fortsatt, og kanskje blir det positive nå, at autisme ikke så lett forveksles med andre psykiske lidelser. Riktig diagnose er jo det viktigste, ikke hva den heter. Det er jo litt leit for alle de som identifiserer seg som aspergere, men for min del, blir det kanskje lettere, slipper fundere på forskjellene på HFA og asperger. Om det kan være økonomiske aspekter ved fjerningen av diagnosen, vet jeg ikke. Uansett vil nok utredere, seg i mellom, bruke diagnosen asperger fortsatt, så det blir nok bare det på papiret som endres.
 15. 2 poeng
  Hahaha .Det er sant. Jeg må skjerpe meg!. Har blitt en joggetur på 2-3 kilometer i uken som var. Og det er for dårlig . Skjerpings på meg! hehe. Det står bra til, men her holdes det på med annen fysisk aktivitet istedenfor den vanlige treningen min hahaha.
 16. 2 poeng
  Ja, hvordan står det til med den damen? Mye annen fysisk aktivitet, formoder jeg? 😅
 17. 2 poeng
  Grunnen til at det kan være greit å få diagnosen asperger syndrom om man har den, er at det er en noe annen, innfallsvinkel enn om man har andre psykiske vansker som for eksempel personlighetsforstyrrelse. De fleste jeg kjenner både fra RL og gjennom faglitteratur som har asperger, er mer "fasitmessig", med det mener jeg at de faktisk godtar en logisk forklaring, selvsagt kan en forklaring trenge presiseringer og fordypninger og å bli repetert, men logikk er min erfaring noe man når inn med til de jeg kjenner som har asperger. I ditt tilfelle syns jeg det er motsatt, det fins ikke en eneste, god, eller lang, godt forklart og eksemplifisert, forklaring eller resonnement som gjør noen forskjell for deg i livet ditt. Jeg føler du er helt immun mot innspill som får noens tanker, innspill eller råd til å gjelde for ditt liv. Jeg leser bare at du blir glad for andres ord og tilbakemeldinger, du er høflig, men lite/ eller ingenting, fører til noen endring, ikke en gang tankemessig. Jeg håper ikke du blir lei deg av at jeg skriver dette, det er ikke meningen, jeg vet bare ikke hvordan si hva jeg mener på en annen måte. Jeg syns likevel du skal følge de råd du får, og mener din behandler du skal utredes, syns jeg du skal gjøre det, jeg syns du skal ha tillit til at din behandler vet bedre angående dette, og at du bør stole på din behandler. En god behandlingsrelasjon bør inneha tillit, at man stoler på, at man er litt ydmyk, og at man aksepterer at noen vet best, og her må vi som går i behandling være litt ydmyke, når vi er pasienter med ulike profesjoner, stilt ovenfor ekspertise i en profesjon, der vi søker hjelp innenfor. Du kan jo ha dine spørsmål, din skepsis, du kan stille dine spørsmål og få ut din tvil, men vi må ikke glemme at de fleste av oss har ikke i nærheten av den kompetanse som de som skal utrede og hjelpe oss, enten det er innen somatikk eller psykisk utredning og hjelp. Jeg henga meg og stolte nesten 100% på min psykiater, jeg hadde i blant noen innvendinger, men den grunnleggende tilliten jeg hadde til henne var 100%, og jeg tror evnen til å stole på, ga meg mulighetene til å nyttiggjøre meg hjelpen, jeg vet ikke om man kan hjelpes, uten at man har evnen til å stole på at andre i blant og på visse områder vet best. Så på den måten har vi alle "samme muligheter " på en måte, og jeg mener man gjør best i å være ydmyk og stole på sin psykiater eller psykolog, det ligger mye helse i å greie ta i mot hjelp fra de som er der for å hjelpe.
 18. 2 poeng
  Syns du skal ta den utredningen. Uansett om du har asperger eller ikke, kan du få mye igjen av å snakke med en nevropsykolog, og også lære hva som er dine sterke og svake sider kognitivt. Viser det seg at du har asperger, kan du få mer riktig hjelp. Viser det seg at du ikke har asperger, så har du ihvertfall fått det bekreftet. Asperger kan være så mye mer enn det folk tror, spesielt på jenter.
 19. 2 poeng
  Det er snilt å være snill. Desverre er det slik i den virkelige verden, at snille folk i stor grad blir utnyttet. Derfor kan en ikke basere styremåten til land på å "være snill", da kollapser samfunnet, desverre. Og det er ikke snillt. Spessielt kvinner er veldig snille (i snitt). Og det er bra egenskaper. Men en må holde det litt i sjakk på samfunnsnivå, alle bør være så snille de bare klarer på individnivå, det er supert, jeg er 100% for det, også du kan gjøre det, dra til et gamlehjem og hold eldre ensommme folk med selskap f.eks, det er veldig snillt og flott, supert ! Når en bruker stemmeretten sin, på kortsiktige snille handlinger, med slemme langsiktige konsekvenser, går ting fort veldig galt, så det må en være litt forsiktig med, er min mening Anonymkode: 81e75...069
 20. 1 poeng
  Dexter som nevnt, men den er ikke på netflix i norge idag ihvertfall Ozark. Drive er god film, men den er ikke på netflix i norge i dag ihvertfall Damnation er den neste serien jeg skal se på Netflix men har bare sett 1 episode så langt så vet ikke om den er god eller dårlig, enda Gjøkeredet ^^ men den er ikke på netflix i norge idag ihvertfall. Disclaimer, dette er subjektivt da Og jeg har dårlig hukommelse så er ikke nødvendigvis de beste jeg husker o.o Er enig synes det er dumt at det er så lite utvalg på Netflix, det burde være mulig å betale en fornuftig pris og få tilgang til det en vil se, de kunne kalt det netflix+ med alt tilgjengelig for 200? 300? kroner?, isteden for å enten bruke 100 kroner per film.. så mye er ikke jeg villig til å betale ihvertfall. Anonymkode: a16b4...385
 21. 1 poeng
  Rare greier. Jeg spør han.
 22. 1 poeng
  Når andre faller fra, turer jeg ufortrødent frem: - Rask joggetur på 5 km - Enda raskere på tredemølle 3 km (oppvarming som utartet til en slags kondistest) - Kose-joggetur i marka med følge - 10 km. - Og så klart den vanlige styrketreningen 2x. Blir litt utfordring å trene i ferien, men skoene blir med i alle fall.
 23. 1 poeng
  Ja, du har rett. Har fått rast fra meg litt nå, med en løpetur. Får gjøre noe annet, ta meg sammen, og ta det opp med psykologen til uka. Han synes jo ikke at jeg er klar for å studere en gang, så han vil sikkert hjelpe😱
 24. 1 poeng
  Når man går på arbeidsavklaringspenger skal man jo avklares. Det innebærer at man må i tiltak for å se om det er noe man kan klare å holde på med. Om du tar mer utdanning vil jo ikke det fjerne bipolariteten, og nav kan ikke betale utdanning til folk dersom det ikke er overveiende sannsynlighet for at utdanningen fører til jobb. I utgangspunktet dekker de ikke noe utdanning, annet enn kurs, fordi det er lånekassa som skal gi støtte under utdanning, og ikke nav.
 25. 1 poeng
  Det du skriver her er helt typisk for omtrent alle som opplever psykisk eller fysisk mishandling. Det er akkurat som å skrive "det er min skyld at han slår meg" eller "det er min skyld at jeg ble misbrukt". Dessverre tror jeg at du sitter så dypt i dette at du ikke helt ser ting objektivt. Man er aldri selv skyld i urimelig behandling fra partner. Han har en alvorlig psykisk lidelse.

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her