teddi Skrevet 18. september 2003 Del Skrevet 18. september 2003 skal lage gulrotkake uten sukker og lurer på om det er noe jeg kan bruke i stedet for melis i fyllet? (tine naturell og melis) mvh 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 18. september 2003 Del Skrevet 18. september 2003 Javisst! Har ingen erfaring med dette selv, men da jeg hadde svangerskapsdiabetes fikk jeg anbefalt å bruke kunstig sukker dersom jeg skulle bake. Det finnes flere typer kunstig sukker på markedet. En type ser nesten ut som vanlig sukker og kan brukes tilsvarende. Flytende søtningstoff er mer konsentrert og må brukes i mindre mengder. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
teddi Skrevet 18. september 2003 Forfatter Del Skrevet 18. september 2003 Javisst! Har ingen erfaring med dette selv, men da jeg hadde svangerskapsdiabetes fikk jeg anbefalt å bruke kunstig sukker dersom jeg skulle bake. Det finnes flere typer kunstig sukker på markedet. En type ser nesten ut som vanlig sukker og kan brukes tilsvarende. Flytende søtningstoff er mer konsentrert og må brukes i mindre mengder. kjepe bra, da kan søstra mi også få kake på lørdag. tusen takk. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nynne Skrevet 18. september 2003 Del Skrevet 18. september 2003 Det skal gå an å bruke sånn strø-søtningserstatning TROR jeg. Men jeg ville tatt og en liten omgang og forsøkt først (1 ts ost oglitt f.eks canderel). Kjipt å ødelegge en hel boks med ost på ikkeno liksom. Jeg har brukt canderel (heter da det?) i kaker og sånt før, og det har gått greit. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tonette Skrevet 18. september 2003 Del Skrevet 18. september 2003 kjepe bra, da kan søstra mi også få kake på lørdag. tusen takk. Fant frem brosjyren jeg fikk om bruk av søtningstoffer i mat. Der står det at sukkeret i gjærbakst, vafler og lapper kan erstattes helt med kunstig søtningsmiddel. Om formkaker og sukkerbrød står det at man kan redusere sukkermengden til halvparten og bruke kunstig sukker i tillegg for å få samme smaken. Disse søtningstoffene er anbefalt for matlaging: Hermesetas(strø), Natrena(flytende), Ny Søtex(konsentrert pulver som oppløses i vann), Suketter(flytende) Disse søtningstoffene påvirker ikke blodsukkeret og kan trygt brukes av diabetikere. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.