Jump to content
Sign in to follow this  
Rakel03

"Fjerne muskler" ?! Prøver igjen! :)

Recommended Posts

Rakel03

Jeg er ei jente på 19 år som føler jeg har et litt uvanelig problem. Noe stort problem er det absolutt ikke, men ville gjerne høre med andre om akkurat dette.

Saken er den at jeg har spilt fotball i endel år tidligere, og trent svært hardt. Med dette førte selvsagt store muskler, og nå har jeg det man kan kalle "fotballbein".. store lår og legger.

Mitt spørsmål er:

Er det mulig å, på en eller annen måte, få redusert disse musklene? Må jeg evnt. "slanke" meg slik at jeg går under min egen fettprosent? (Da vil jeg jo begynne å tære på musklene...)

Er fornøyd med kroppen min, synes det er fint å være veltrent.. og prøver ikke å få "modellbein"... men det må da gå an å miste litt av "fotballeggan" og de store markerte musklene i lårene? Stoppet å spille og trene på DEN måten for ett par år siden, men det virker som at når man en gang har trent opp slike muskler.. så blir de der!

Rar problemstilling, jeg er klar over det! Men hvis noen kunne tenke seg å dele sine erfaringer /tanker med meg... hadde jeg satt stor pris på det! =)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

ShitDiddelyDo

Det er ikke sikkert du kan gjøre så mye med det.

Enkelte har mye lettere for å bygge muskler enn andre. Du er kanskje en av dem.

F.eks. ser man jo til og med at kvinnelige bodybuildere ikke har noen problemer med å kvitte seg med sine overdrevne muskler den dagen de legger opp - rett og slett fordi de har vært så mye større enn hva som er "normalt" for dem og deres kropper.

For alt du vet er det forholdsvis "normalt" for deg å ha kraftige ben. Det ligger kanskje enkelt for deg å bygge benmuskler.

Jeg vet ikke. Kanskje legen her kan svare bedre, men sånn umiddelbart ville jeg foreslått veldig lange løpeturer, og 0 knebøy! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...