Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Annve

Hvordan sletter jeg mitt innhold ( my content )

Recommended Posts

Guest Annve

Jeg ønsker ikke å ha alle innleggene jeg har deltatt i liggende inne på min profil. Med det mener jeg innleggene som dukker opp når jeg trykker på brukernavn og my content. Hvordan sletter jeg det?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest Annve

Jeg ønsker ikke å ha alle innleggene jeg har deltatt i liggende inne på min profil. Med det mener jeg innleggene som dukker opp når jeg trykker på brukernavn og my content. Hvordan sletter jeg det?

En ting til.

Jeg ser at jeg flere steder under brukernavnet mitt finner igjen muligheten for å gå inn på innlegg jeg har deltatt i. Hos oss er det flere brukere på maskinen, jeg ønsker jo ikke at dette skal ligge åpent hvis jeg glemmer å logge ut. Hvor kan jeg fjerne dette så det ikke logges noe sted?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...