Gå til innhold
molli

Gammelt spøkelse kommer til syne igjen :-)

Anbefalte innlegg

molli

Hei :)

Jeg er et gammelt spøkelse som frekventerte disse nettsidene mellom 1998 og 2003 eller 2004. Mener å huske jeg var aktiv i rundt fem år her. Helt fra jeg begynte å leke med planene om å få barn, planlegge graviditet, bli gravid, få baby i 2000 og så småbarnsperioden etterpå. Resultatet av denne graviditeten er i dag 16 år :- ) Jeg har forresten ikke fått noen flere barn. Frivillig.

Til min overraskelse finnes fremdeles brukernavnet mitt her. Jeg googlet noe, og kom over et innlegg jeg selv hadde skrevet på DOL i 2002 under dette brukernavnet. Begynte da å tenke på DOL igjen og tenkte å registrere meg her og se litt rundt. Men epostadressen var allerede i bruk, fikk jeg opp melding om, så da skjønte jeg at min gamle bruker "molli" fremdeles fantes her, så jeg tok det i bruk. Veldig uventet at et brukernavn fremdeles er mulig å bruke, og ikke slettet, etter så mange års inaktivitet! :- )

Jeg har allerede sett flere gamle brukere her som jeg husker fra årtusenskiftet. Morsomt å se at en del holder til her ennå, det er jo nesten litt utrolig.

Kort om meg er at jeg i dag er 49 år, nyskilt, bor for meg selv sammen med sønnen min i Oslo, og vi har en hund.

Vi ses på forumet! :- )

  • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

påskelilje

Jeg husker også at det var en molli her for lenge siden, men må innrømme at jeg ikke husker deg så veldig godt. Jeg hadde et annet nick på den tiden, så du husker nok ikke meg. Bor på Sørlandet og fikk barn i 99, 01 og 04. Har nå bodd her inn ei 18 år jeg nå da :-P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Xtra

Samme som Påskelilje her, jeg TROR jeg husker deg, men nok ikke så veldig godt. Selv har jeg byttet nick siden da, men hadde et litt lignende nick før.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Kalevaala

Jeg husker deg godt.  Jeg har tenåring født i samme år som din, og begynte også å vanke her i den forbindelse.  Har tenkt på deg av og til, og synes det var synd du ikke var her lenger, fordi du alltid skrev så godt :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Dorthe

Heisan.
Jeg og husker deg ganske godt.  Morsomt når det dukker opp gamle, velkjente brukere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Vanedis

Hei, jeg husker deg (og flere som har svart i tråden) veldig godt. :)  Kjekt å høre hvordan du har det. :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her