Gå til innhold
AnonymBruker

Har lamictal skadet barnet mitt?

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei!

Jeg har en gutt på tre og et halvt år. Da jeg var gravid brukte jeg lamictal pga stemningslidelse. Legen frarådet meg fra å amme, da han mente det ville bli en stor psykisk belastning. Jeg valgte likevel å prøve og se hvordan det gikk, da jeg kjenner til flere som bruker lamictal og ammer. Jordmor sa også at det burde gå greit. Ammingen gikk veldig fint og jeg hadde en positiv opplevelse rundt dette. 

Gutten min er forsinket i utviklingen. Det er tatt gentest og mr uten funn. Autisme er foreløpig utelukket. Han har problemer med bl.a. Språk og motorisk, har foreløpig ingen diagnose. 

Jeg leste nettopp at dersom spebarnet sov unormalt mye når det ble ammet og man brukte lamictal, måtte man slutte å amme. Og gutten min sov veldig mye! Burde selvfølgelig tatt dette opp med legen da det pågikk, men tenkte ikke i de baner. Var bare glad for at jeg fikk til ammingen.

Nå er jeg kjemperedd! Kan ammingen ha skadet barnet mitt? Jeg hadde ganske høye verdier lamictal i blodet med en gang han ble født, da dosen ble økt under graviditet. Tok noen uker før verdiene gikk ned. (Bruker 300 mg daglig, økte til 200x2 mot slutten av graviditeten).

Håper på snarlig svar! Har bestilt time hos legen om litt over en uke, men er svært engstelig!

mvh anonym

Anonymkode: 948fd...f59

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her