Gå til innhold
Stinuz

Kløe kun på den ene kjønnsleppen?

Anbefalte innlegg

Stinuz

Har nå i et par uker hatt kløe og små nupper (som kan minne om betente hårsekker), på kun den ene ytre kjønnsleppen. Kløen sitter helt øverst og er på en måte helt på tuppen og inni "gropen" veisiden av klitoris. 

Jeg opplever kun svie om jeg klør mye, da virker det som dey blir irritert og litt ekstra hovent. Syntes det er så rart det er bare på den ene? 

Jeg kan nevne at jeg tar regelmessig sol 1 gang i uken og barberer meg og dusjer hver dag. Har lest kan irritere underlivet og skape litt kløe og svie. 

Jeg hadde også blødning utenom menstrasjuonen for en del uker tilbake, men den fikk jeg uken rett etter jeg hadde hatt mensen. Blødde en del da, men når jeg hadde mens følte jeg at jeg blødde mye mindre enn normalt🤔 Kan det ha noen grunn der? Går på p-piller så det kan være grunnen, det har aldri skjedd før? 

Har hatt litt smerter i nedre del av magen uten mens, men det har jeg hatt innimellom i noen år, så det tror jeg ikke har noen grunn. Er vel pgr litt hormonell ubalanse ? 

Jeg har ikke fast partner, men jeg har forholdt meg til en i en del mnd nå. Og som jeg har forstått rett så har han ikke vært med noen andre, og han er typen som er flink til å sjekke seg om så det skulle ha skjedd. 

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her