Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Arne315

Jeg er operert- fjernet halve underkjeven, fått stråling og cellegift for kreft i munnen. Det har gjort det vanskelig å spise. Jeg lager store lapskauser som varer 5-6 dager om gangen bestående av små biter av poteter, gulrøtter, kålrot, ferdige grønnsaksbalndinger, div tørkede erter og et par lungemoser/ev fiskeboller som alternativ. I tillegg kommer til hver porsjon avklipte brødskorper fra frokosten, tilførsel av kruskakli og litt leverpostei+ div krydder bl.a gurkemeie. Høres dette fornuftig ut? Jeg tar forøvrig div tabletter- som mutivitaminer, omega 3, hvitløkstab mm Til dessert er det daglig tinte frosne bær(blå-, bringe, jord-bær). Ellers spiser jeg en god del frukt. Høres dette greit ut eller har du noen forslag om forandringer?

t

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kayia

Dette bør du ta kontakt med fastlegen din/stedet som behandlet deg om omgående. Etter et så stort inngrep bør du settes i kontakt med en ernæringsspesialist for råd om egnet diett, og du bør følges opp med prøver jevnlig. Lykke til og god bedring!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her