Gå til innhold
AnonymBruker

Blodfylt blemme i underlivet.

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei! 

I rundt halvannet års tid har jeg hatt to små prikker på innsiden av de ytre kjønnsleppene. De har ikke vært vonde eller ubehagelig, annet enn at de jo er sjenerende. Jeg spurte gynekologen min da jeg var der like etterpå om hun kunne se på de, men hun ga meg ingen konkret svar på hva det var, og jeg tenkte da at det i hvert fall ikke var noe farlig.

Nå er jeg gravid i uke 33, og i forige uke begynte jeg å blø nedentil. Fant da ut av at blodet kom fra disse prikkene som nå har blitt mye større enn de var for halvannet år siden. Tenkte jeg kunne se det ann og at det sikkert var forbigående, men det blør fremdeles. De har også blitt ømme, og det er ubehagelig å tørke seg. Jeg har også fått en «knott» som kan se ut som en vanlig hudfold, den er midt på over kjønnsleppene. Den er ikke vond eller væskefylt. 

Kan dette ha noe med svangerskapet å gjøre, burde jeg få det sjekket skikkelig? Blir jo litt ekstra bekymret nå som jeg er gravid.

Jeg er forresten 23 år og førstegangsgravid med fast partner.

Anonymkode: 303af...482

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Det er alltid vanskelig å stille diagnose uten å undersøke, men det lyder som det kan være små hemangiomer (‘karnøster’). De kan utvide seg under graviditet og derfor lette sprekke. Hvis de er ømme, kan det ha satt seg betennelse, men som sagt er det bare gjetting fra min side. Få din lege til å se på det. Men det er ikke noe å være bekymret for.

Lykke til med graviditeten, vennlig hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her