Gå til innhold
Helene32

Blødning uke 6

Anbefalte innlegg

Helene32

Hei, 

Jeg er 32 år, har ett barn og hadde en MA i uke 11 for noen måneder siden. Jeg er nå gravid på nytt i uke 6. Har hatt to blødninger. Første gang bittelitt brunblandet utflod som varte noen timer bare. 

Nå i dag kom det mye tyntflytende rosa blod under avføring. Jeg har hard mage og presset litt. Det kom blod i toalettskålen og når jeg tørket meg, men det sluttet med en gang. 

Tror du det kan være en ny MA/SA? Jeg må alltid tilbake for nye prøver ved celleprøver fordi jeg blør kraftig under prøvene. Håper virkelig dette er grunnen nå også, men er ikke optimistisk. 

Blør på en annen måte nå enn ved MA'en, da var det sammenhengende brunt blod i ukesvis før det tok seg opp og jeg mistet. 

Skal til UL om en uke, men tenker på dette non stop.

Håper på svar 🌷

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Jeg kan dessverre ikke uttale meg om det er start på abort eller uskyldig blødning fra livmorhalsen som du tidligere har hatt. Når du er til legen, så be legen om også å se på din livmorhals ved en vanlig gynekologisk undersøkelse.

Vennlig hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her