Gå til innhold
MaiMamma91

Minipillen, Cerazette

Anbefalte innlegg

MaiMamma91

Jeg begynte på Cerazette på torsdag. Dette var første blødningsdag, men etter jeg tok pillen på torsdag har jeg ikke blødd mer. Vanligvis har jeg menstrasjon i 5-7 dager. Hva skjer? Er dette en vanlig «bivirkning» av minipillen? Vet man kan få uregelmessige blødninger, men kan man miste mensen fra første dag på pillen? 

Tok en graviditetstest i morges og den var negativ. Fikk baby for 9 måneder siden, men fikk fort mensen tilbake etter fødsel og den har vært regelmessig i 7 måneder nå. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Nesten som meg! Jeg startet med Cerazette første mensdag for 3,5 uker siden. Fikk da en kort og sparsom mensblødning, som var over etter bare 3 dager (til vanlig 4-5 dagers mens, med kraftig blødning og smerter de to første dagene). Deretter ikke spor av blødning, før nå 24 dager etter - helt på dagen når jeg skulle ha den. Jeg er 43 år og har begynt å få kortere sykluser, sikkert pre overgangsalder... Nå med Cerazette blør jeg mye mindre og har ikke menssmerter i det hele tatt - slik sett håper jeg det fortsetter og at jeg kan slippe blødning helt etterhvert, slik som da jeg brukte dem for noen år siden. 

Anonymkode: b9429...934

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Mette Moen, Gynekolog

Det mest av blødningsendringer kan skje med Cerazette, men vanligvis ikke så fort. Men det er ikke noe å bekymre seg over. Hilsen Mette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her