Gå til innhold
Synsdu?

Uregelmessig mens

Anbefalte innlegg

Synsdu?

Hei.jeg har hatt uregelmessig mens siden jeg fikk mensen på barneskolen.jeg har vært til min fastlege og tatt hormon prøver.jeg har gått på p-piller tidligere men de hjalp ikke.nå går jeg på noe som heter condulag som skal hjelpe meg med å få regulert mensen men jeg føler ikke at det hjelper da jeg får mensen ofte og nå blør jeg så kraftig at jeg ikke kan gå ett skritt uten å blø meg ut og blodet er levret.hormon prøvene var normalt men fastlegen gjør jo ingenting.hva skal jeg gjøre og hva kan gjøres med dette jeg er 32 år og har slitt mye med dette oppover mine år.setter pris på svar 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mette Moen, Gynekolog

Har du vært til utredning hos gynekolog med ultralyd av eggstokker og livmor med prøvetaking av livmorslimhinne? Har du født barn?

Conludag er en svak minipille som brukes som prevensjon, men den kan ikke regulere blødninger. Hvordan tar du denne tabletten?

Jeg synes at du bør ha en skikkelig utredning. Ut fra det du beskriver har du ikke vært til gynekolog. Du må be din fastlege om henvisning til gynekolog.

Vennlig hilsen Mette 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her