Gå til innhold
AnonymBruker

Dagbladet rasende over forsøk på forbud mot kjønnslemlestelse av barn i Guds navn

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Begynner å bli litt større oppslutning for å innføre forbud mot kjønnslemlestelse av barn, både SV og FRP (merkelig lag) har nå begynt å lene mot forbudslinja selv om store krefter er imot dem, at "gud befaler" ikke er noen gyldig grunn for slik barnemishandling, ønsker du å modifisere kroppen din permanent for å gjøre gud glad eller av andre grunner, så bør det være fritt frem å gjøre når du er f.eks 18 år eller annen egnet alder. Hvorfor så hastverk?

Dagbladet blir rasende, skal vi virkelig forby overgrep mot barn i Norge?? :angry:, dette kan vi ikke ha noe av, la oss se hvilke argumenter Dagbladet kommer med, og vurdere hvor gode de er, bør vi lytte til Dagbladets anbefalinger, er de en moralsk elite med kredibilitet ?

https://www.dagbladet.no/kultur/dagbladet-mener-rituell-omskjaering-bor-ikke-forbys/69714338

Vi skal ha særdeles tungtveiende grunner til å frata en liten og sårbar minoritet reli

En liten og sårbar minoritet? Hvem er det vi snakker om her? Antar det er Voksne Jøder vi snakker om, det er nytt for meg at de er en sårbar gruppe, mitt inntrykk er at jøder behandles bra og gjør det bra i det norske samfunnet, av de som er imot jøder er det hovedsakelig muslimer som har innvandret hit (som dagbladet er veldig for) og gjerne palestinere som legger skylden for Israel sin "behandling" av palestinerne, på jøder som lever i Norge og ikke har noe med den saken å gjøre, som behandler norske jøder dårlig. Jøder flykter som regel fra områder med høy andel muslimer, men det er det ikke bare jøder som gjør, andre grupper er også sårbare der. Men uansett, dette blir merkelig, at du importerer 2 grupper, jøder og muslimer, som vil utføre kjønnslemlestelse på barn, og siden den ene gruppen, gjør den andre gruppen sårbar, skal vi la begge gruppene få holde på med barnemishandlingen. (Logikk?) Dessuten glemmer dere, hele poenget, ja la oss for saks skyld gå med på at voksne minoriteter er sårbare, hva tror dere et 10 dager gammelt barn som er en minoritet er, er det noen som er sårbare og må beskyttes er det små barn, voksne kan som regel ta vare på seg selv.

vil fungere som et forbud mot jøders religionsfrihet, foreldrerett og kulturarv

Nei jøde-ungen som er noen dager gammel får lov til å tro på og tilbe hvilken som helst gud han vil, ingen skal stanse det. Foreldrerett, er det en foreldrerett å drive mishandling av barna sine, virkelig? Kulturarv, om barnemishandling er en kulturell tradisjon, så er dagbladet for det(?), hvordan skal samfunnet forbedres om en skal respektere gamle dagers bestialske tradisjoner. Er Dagbladet for å brenne hekser på bålet også eller, det er jo også en kulturarv,  en norsk en til og med, eller hva med viking tokter er dagbladet for vikingtokter det er vår kulturelle arv..  -_-

men hvilken skade gjør den?

Mye rart en kan gjøre med unger for å merke dem for livet, hva med å kutte av en ørefik, eller tatovere dem med et religiøst symbol, eller hva med å kappe av en tå på midten av foten slik at det ikke vil gi betydelige konsekvenser en kan fortsatt gå relativt bra. Hva er det for et argument dersom det eventuelt ikke medfører noen "skade", det ER skaden...... Og uansett om det eventuelt ikke medfører "skade" (som det gjør), er det ikke noe hastverk vil ungen når han er 15 eller 18 si idag har jeg lyst til å kappe av meg ørefiken eller deler av tissefanten min for å gjøre gud glad, så dersom han er tilregnelig er jeg helt for kjør på gutt vi har religionsfrihet i Norge.

 

Dagbladet, dere er på feil side av historien, skjerpings, dere forsvarer kjønnslemlestelse av barn, i en Norsk avis, i 2018 !!!!!! , ta dere sammen... dere er jammen ikke gode, og dersom dere mottar pressestøtte bør denne fjernes umiddelbart, dette er "hate speech".

Lykke til

Anonymkode: dd15a...8db

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Marie Simonsen? 

Anonymkode: 4e497...df7

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
AnonymBruker

Vel, det er en kvalm greie, dette med rituell omskjæring. Men det koker vel ned til att om det blir forbudt så flytter de få jødene som bor i Norge til andre land der det er lov. Jeg mener man godt kan trå litt varsomt rundt jøder, da halve den jødiske befolkningen i Norge døde i auswitz under krigen. over 800 stk faktisk. Det er en kvalm tradisjon, men krigstyper og raseri vekker nok minner hos jødene. Så la de nå gjøre det. Det gjøres på ikke-jøder også i USA, faktisk, hvor mange uomskårne menn ser du i amerikansk porno? Ikke mange. Så la de nå gjøre dette inngrepet på sykehuset da. Og iallfall unngå å demonisere den lille rest av jødedom som finnes i europa.....

Anonymkode: 062d4...150

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her